Tuesday 1 November 2011

Partij Uitnodiging Etiquette

Een uitnodiging helpt set de toon van een partij bij enige speciaal evenement vieren. Een uitnodiging zal het meest opvallend spreken over de stijl van de partij, of het nu een formele, casual of een informele party. Om elke verwarring of misverstanden over de partij te voorkomen, moet je een paar dingen rekening houden. Laten we eens een kijkje op partij uitnodiging etiquette in detail.
Etiquette voor partij uitnodiging; Het plannen van een formele partij dient goed te worden gedaan op voorhand als de uitnodigingen moeten worden verstuurd ten minste 2-3 weken op voorhand. Dit zal gunstig blijken in geval van huwelijksuitnodigingen, als de gasten zijn verplicht om een ​​reisverzekering af van de staat. ; Men moet zeer duidelijk en consistent in het gebruik van Amerikaanse of Brits Engels en ook in de gebruik van formele of casual taal. Niet overschakelen van de ene naar de andere. Ook strikt voorkomen maken fouten in schrijfwijzen en grammatica. ; Om te begrijpen hoe een formele uitnodiging voor verschillende gelegenheden te schrijven, kunt u verwijzen naar het artikel met de titel 'Formele uitnodiging formulering'. ; Voor het schrijven van de uitnodigingen, een lijst maken van de verwachte gasten met hun adressen. Ook markeren ze een keer je voor te bereiden hun zo uit te nodigen die je uiteindelijk niet een verdubbeling van een uitnodiging. ; Het doel van de partij, de datum, plaats en tijd is de belangrijke informatie die moet worden opgenomen in een partij uitnodiging en moet duidelijk worden vermeld. Spelling van de datum is de aangewezen partij uitnodiging etiquette. Zoals in - Zaterdag, de twaalfde september. ; Het is niet nodig om het jaar noemen in het geval van informele uitnodigingen, maar in het geval van een formele uitnodiging, moet u ook het jaar, die ook moet nader worden uitgewerkt toe te voegen. Bijvoorbeeld - zaterdag, de twaalfde september tweeduizend negen; Ook, terwijl de tijd waarin in een formele uitnodiging, spell it out. Bijvoorbeeld - Acht uur 's avonds. ; De locatie van de partij moet duidelijk worden vermeld, met de naam van de stad en staat voor out-of-state gasten. Afkortingen en korte formulieren moeten absoluut vermeden worden. ; De namen van de gastheren en gasten moeten ook duidelijk worden vermeld. Moet men uiterst voorzichtig tijdens het gebruik van dokter, dominee en militaire titels. Use leestekens waar nodig. : Het is van essentieel belang om de partij thema of dresscode noemen aan het eind van de uitnodiging. In het geval van een casual partij, kunt u zelfs te vermelden of de maaltijd zou bestaan ​​uit alleen voorgerechten of als het een volledige cursus maaltijd. ; Vergeet niet een RSVP hechten samen met de uitnodiging. Wanneer u de uitnodigingen toe te sturen, ontvangt u een vroege RSVP die nuttig zijn bij de verdere planning. ; De enveloppen moet worden handgeschreven, hoewel de uitnodiging is een gedrukte. Moet men ook volgen de formele stijl van het schrijven van een naam op de envelop. Overweeg de volgende zaken van de partij uitnodiging etiquette van het schrijven van namen op enveloppen, terwijl het versturen van uitnodigingen.
De heer en mevrouw Lawson (in het geval kinderen niet worden uitgenodigd); (vermijd het gebruik van directe woorden als 'kinderen zijn niet uitgenodigd')
De heer en mevrouw Lawson, Jack en Marc (in het geval kinderen worden uitgenodigd)
De heer Johns en Gast (op een enkele persoon met een gast uit te nodigen)
De heer en mevrouw Johns, de heer Marc Johns (twee afzonderlijke uitnodigingen als de nakomelingen boven de 18 jaar)
Zodra u hebt geschreven de uitnodigingen, het dubbele van de namen en adressen en data te controleren voordat u ze verzendt. Proeflezen de inhoud om fouten te corrigeren is van essentieel belang. Moet men ook niet vergeten om verzendkosten stempels op de RSVP Ook een stick moeten niet vergeten dat een terugkeer adres met een enkel nummer op de envelop toe te voegen.
Volg deze eenvoudige partij uitnodiging etiquette en plezier hebben, zonder dat schamen of gehinderd door enige misverstand.

No comments:

Post a Comment