Monday 21 November 2011

Romantische Ideeën voor Hem

Velen een relatie-expert zal u vertellen dat de kleine gebaren die spreken van liefde en zorg, zijn de sleutel tot behoud van gezonde relaties. Hoewel, het is gemakkelijk te raken in de wervelwind van de activiteit die storm ons dagelijks leven, deze kleine handelingen, die kunnen soms zo goedkoop en niet-tijdrovend als een knuffel, zijn belangrijk in het houden van een partner het gevoel geliefd en verzorgd voor. En terwijl we voortdurend te horen dat vrouwen moeten worden gewaardeerd en speciaal laten voelen, dezelfde staat waar voor mannen. Echter, we moeten begrijpen dat ons idee van zijn geromantiseerde niet noodzakelijkerwijs werkt voor hem. Terwijl wij de liefde bloemen en chocola, in alle waarschijnlijkheid, zou hij je vinden huren en kijken naar de film Die Hard-serie met hem naar een mooie romantische geste zijn. Gooi in zijn favoriete bier en chips en je hebt een winnende combinatie. Om te beginnen, hier zijn enkele romantische ideeën voor hem.
Tips en ideeën voor Romantiek
Game Tickets; De meeste mannen houden van sport, zodat u niet mis kan gaan met tickets voor zijn favoriete team in actie te zien. Maak je geen zorgen als je niet kunt krijgen rechter kant tickets, alleen ervoor zorgen om er een leuke dag voor hem. Ondersteunend, draag een t-shirt met daarop de naam van zijn favoriete team, en schreeuwen als iedereen anders dat doet. Je kunt het met een diner in zijn favoriete restaurant.
Plan een reis; Als je partner houdt van avontuurlijke sporten of outdoor activiteit, plan een dag of weekendje weg. Je kon gaan wandelen voor de dag, de nacht doorbrengen op de camping, en geniet van rotsklimmen ook. Als u op zoek bent naar een meer ontspannen tijd, kon je van plan bent een visreis. Als je echt iets anders en uit de doos, neem hem op een ballonvaart. Je zou kunnen meenemen van een fles champagne of een picknickmand, als je het gevoel dat het zal toevoegen aan de ervaring.
Maak een poster; Maak een poster waar je creatief beroep doen op alle dingen die je liefde over hem, al de manieren waarop hij licht in uw leven, of die hem tot een groot vriend / man. Deze lijst moet niet alleen de redenen waarom je van hem houdt, maar ook zijn kleine eigenaardigheden, of persoonlijkheidskenmerken, zoals de manier waarop hij doet een poging om te dansen, of de manier waarop hij kijkt beschaamd toen hij op een plek.
Ik ben een grote gelovige in het kleine gebaar. Weinig dingen zoals uitglijden briefje in een zijn portemonnee / zak voor hij vertrekt voor het werk, of de presentatie van hem een ​​klavertje vier en een briefje dat zegt dat ik heb geluk gehad toen ik je gevonden. Alles wat je hoeft te doen is gewoon alert, en vergeet niet de kleine dingen, zoals het boek dat hij zei dat hij wilde lezen, de cap Hij vond terwijl u weg was, maar niet halen, of zelfs alleen maar om hem koffie en de ochtendkrant in bed.
Er gaat niets boven een persoonlijk geschenk of gebaar zeggen 'I love you' of 'Ik zorg'. So, vermoeden u uw man vrij goed weet, form uw plannen op basis van wat hij zal echt genieten, na al dat is wat u naar streven. In een wereld waar de meeste mensen verlangen te worden geaccepteerd, geliefd en gewaardeerd, deze gebaren zijn net als de band hulp die helpt bij het herstel van de stam dat de problemen en kwesties op onze relaties. Dus neem de eerste stap, en gebruik een van deze romantische ideeën voor hem te houden van de romantiek. Maak er een gewoonte van, en zie je relatie bloeien.

No comments:

Post a Comment