Sunday 20 November 2011

Carpet Vlekken: Home Remedies voor Carpet Stain

Tapijten zijn trendy, dure toevoegingen naar huis decor dat verbetering van de elegantie van een kamer. Echter, zoals tijd vordert het mooie tapijt krijgt geliefhebberd met veel stuff zoals wijn, sappen, koffie, verf, lijm, enz. In huizen met kinderen levende in hen, vlekken in tapijten onvermijdelijk zijn. Bovendien, huisdieren ook hun stempel op de tapijten. Nou, een of andere manier, vlekken onvermijdelijk zijn en we moeten goed berijmd onszelf met de verschillende soorten tapijtvlekken huisremedies. Aanneming home remedies voor reiniging tapijtvlekken zijn beter omdat verschillende tapijtreiniging producten blijken te inefficiënte meeste van de tijde.
Home Remedies voor Carpet Stains
Net zoals verschillende geneesmiddelen beschikbaar aan verschillende kwalen behandelen, we hebben tapijt vlek verwijdering remedies gebaseerd op het type vlek. Moet u goed geïnformeerd over de verschillende vlekken dat uw tapijt kan uitstrijkje en u ook moet weten hoe ze pakken. Laten we kijken naar aantal van hen.
Het verwijderen van Nagellak vlekken; Als je hebben laten vallen nagellak op je prachtige tapijt, wees niet overhaast. Laat de nagellak te drogen en dan proberen te verwijderen. Dit is omdat verwijderen natte vlekken kan veroorzaken de vlek te verspreiden verdere, waardoor de gebrandschilderde gebied. Zodra de vlek is volledig gedroogd, schraap het grondig (niet schrobben zo hard dat het tapijt wordt afgeschraapt). Volgende dab some aceton vrije nagellakremover op het centrale punt van de vlek en laat het door te dringen voor bepaalde tijd. Volgende blot de vlek met keukenpapier (niet wrijven) en laat de vlek volledig droog is. U kunt zelfs gebruik glass cleaner, scheerschuim, amyl acetate, baking soda etc. voor verwijdering nail polish stains from the carpet. Lees meer over hoe nagellak verwijderen uit tapijt.
Het verwijderen van Pet Vlekken; Pet vlekken zoals braaksel, urine en uitwerpselen tot het geven van vreselijke vlekken op de vloerbedekking, niet om de verschrikkelijke stank gepaard met het, waardoor je het gevoel dat het dumpen van de loper naar de vuilnisbak te vermelden. Echter, dankzij enkele tapijt schoonmaken en-methoden, hoeft men niet naar het mooie tapijt weg te gooien. Pet vlekken moeten zo snel mogelijk. Uitstellen van het proces maakt het alleen maar meer omslachtig.
To knop komt vlekken kunt u gebruik maken van dit tapijt vlekken thuis te verhelpen. U moet de bulk eerste schone met behulp van een paar papieren servetten. Volgende Dep de vlek met wat keukenpapier en vervolgens snel te bereiden een reinigingsoplossing. De reinigingsoplossing omvat een combinatie van 1 / 4 theelepel van milde wasmiddel met 1 kopje lauw water. Dab deze oplossing op de vlek met de hulp een doek en herhaal tot de vlek is volledig overgedragen aan de doek.
Vervolgens mix 2 kopjes lauw water met 1 kopje witte azijn en deze oplossing voor de gekleurde gebied toe te passen. Gebruik gewoon lauw water af te spoelen van de oplossing, door bevochtiging het tapijt vezels. Snel blot het gebied en laat het drogen. Gebruik een stofzuiger na verloop van tijd aan het tapijt te drogen. Lees meer over hoe om voor gezelschapsdieren vlekken te verwijderen uit tapijt.
Het verwijderen van koffievlekken; Koffie vlekken moeten onmiddellijk worden verwijderd na de koffie is gemorst. Voordat de koffie droogt uit, bedek de koffie met papieren handdoekjes, voordat het wordt ingezogen in het tapijt vezels. Uitdelgen zoveel je kunt zonder wrijven het tapijt, zoals wrijven kunnen verspreiden de vlek. Spons de gebrandschilderde gebied met lauw water en laat de gebrandschilderde gebied nature drogen. Je kon ook gebruik een mengsel van 1 kopje lauw water en 1 / 2 kop azijn te reinigen de koffie vlek. Vergeet niet om splash overtollig water op het tapijt, zoals het tapijt kan niet droog voor een lange tijd. Bovendien doen de zeep water niet verspreid langs de hele tapijt, want dit kan verspreiding van de vlek. Lees meer over koffie vlekken te verwijderen uit het tapijt.
Het verwijderen van verfvlekken; erg weinig kan worden gedaan als er een hele emmer verf is gemorst op het tapijt. Echter, indien slechts een paar druppels verf hebben gemaakt op uw tapijt, kunt u nog redden uw tapijt. De eerste stap zou zijn om de soort verf die lood het tapijt is vast te stellen. Water oplosbaar en acryl verf kan gemakkelijk worden verwijderd door deppen de overtollige verf op een papieren handdoek. Als de verf heeft gedroogd, afschrapen de gedroogde verf van het tapijt. Zodra de overtollige verf is verwijderd, wrijf de gebrandschilderde gebied met enkele zeepoplossing. Laat deze een paar minuten en dan blot het uit met een vochtige doek (maar niet wrijven). Op olie gebaseerde vlekken moeten terpentine of spiritus worden verwijderd, maar de rest van de procedure zal hetzelfde blijven. Lees meer over hoe te schilderen verwijderen uit tapijt.
Het verwijderen van Candle Wax Vlekken; Hoe kaarsvet te verwijderen uit tapijt? U moet een doek strijkijzer, een bot mes en een pak papier pinnen om kaarsvet te verwijderen uit het tapijt. Behulp de stompe mes, afschrapen de overtollige wax op het tapijt. Volgende, passen het strijkijzer's warme instellingen voor 'delicaat' en het inplugt Na betrekking de wax vlek met verscheidene lagen servetten toestaan ​​de warme ijzer om de servet lagen pers. De hitte van de ijzer smelt de was onder en krijgen geabsorbeerd in de papieren servetten. Evenwel, zorg ervoor u handhaven strijkijzer temperatuur als warm. Als het strijkijzer warm is, zal de kleuren van het tapijt vezels verdwijnen. De was residu in het tapijt vezels na het strijken stadium kan worden verwijderd door deppen een beetje schoonmaken van het huis oplosmiddel in de vlek, die kan worden uitgewist met papieren handdoeken en vervolgens gedept met lauw water.
Lees meer op:; Hoe Carpet Vlekken Verwijder; Carpet Stain Verwijdering Tips: Beits Tuchtrechtelijk Carpet; Deze werden sommige gemakkelijke tapijtvlekken home remedies voor verschillende soorten vlek. Carpet vlek verwijdering kan een omslachtige taak zijn als je niet weet wat te doen voor een bepaald vlek. Zodra u weet welke aard van de vlek u wilt ontdoen uitgeschakeld, kunt u dienovereenkomstig vooruit verplaatsen naar het schoon. Echter ongeacht de vlek type of verwijdering verhelpen, zorg ervoor u niet het tapijt wrijven, omdat dit zal alleen spread de vlek.

No comments:

Post a Comment