Saturday 26 November 2011

Groeiende Pumpkins in containers

Pompoen behoort tot het geslacht Cucurbita en de familie Cucurbitaceae. De andere leden van deze familie zijn pompoenen en kalebassen. Pompoenen zijn krachtpatsers van mineralen en vitaminen. Ze zijn meestal geel of oranje, donker en licht van zowel, rond, langwerpig of ovaal van vorm met diepe plooien vanaf de steel aan de onderkant van hun dikke huid. Het uitsnijden te openen, kan men vinden zaden en wit vlees in. Laten we nu weer aan de groeiende pompoenen in containers die een soort container tuinieren.
Hoe Pumpkins Grow in een container?, Er zijn vele redenen waarom mensen container tuinieren prefer boven andere vormen van tuinieren. Voor degenen die zijn beperkt op ruimte, groeiende seizoensgebonden bloemen en groenten in kleine potten en containers zal ervoor zorgen dat ze een regelmatige voorziening van hun keuze van groenten en bloemen. Een andere reden misschien wel de aanwezigheid van slechte bodem. Een van de belangrijkste voordelen van de groeiende pompoenen in containers is de controle kan hebben over de kwaliteit van de bodem en de pH balans. Het opslaan van de pompoen trailer van ruwe klimaat is ook een andere reden voor het kweken van pompoenen in een container. Naast deze keuzes, sommige mensen doen het als een vorm van hobby, terwijl anderen de voorkeur aan mooi ogende tuinen. Ongeacht de reden, aan het einde van het, met een beetje van de zorg, zal je een gezonde pompoen in je handen hebt.
Pompoenpitten, Of je bent te afvragen hoe pompoenen groeien, dan me je vertellen dat groeiende pompoenen uit zaden is heel eenvoudig laat. Beslissen over de aard van de pompoen die u wilt. Zaden worden gezaaid in begin september of midden van de lente, indien dit vroeger is. Zaden kopen van een gerenommeerde leverancier. In een kleinere container, of van de individuele kleine potten, voeg vrije drainerende potgrond. Pre-soak de pompoenpitten een uur voordat ze inzaaien. Het vocht in hen zal zich haasten hun proces van kieming. Zaaien individueel op zijn kant en maak een heuvel over. Bewaar deze op een schaduwrijke plek. Voor kleine potten, staan ​​ze in het water tot aan de top de bodem wordt doordrenkt, terwijl voor grote containers, sproeinevel. Vaak water tot ze ontkiemen, die idealiter in ongeveer een week. While zaaien in grote containers, als je een voet te handhaven verschil tussen de twee zaden, hoeft u niet om ze te transplantatie. Anders, je pompoen zaailingen klaar zijn voor transplantatie bij het bereiken van een vier-bladstadium.
Het verzorgen van Pompoenen, Afstand en plantgoed pompoenen in containers zal afhangen van de variëteit. Het beste zou zijn om heel wat van de afstand tussen hen als pompoen planten zijn wijnstokken te houden, zodat ze groeien hoog en te verspreiden. Te veel van hen in dezelfde container zal enkel omhoog beëindigen entangling elkaar wat resulteert in een slechte opbrengst. Pompoenen de voorkeur aan een rijke verbeterde leemachtige grond die een beetje van compostering zal vereisen. De bodem moet goed gedraineerd en in staat zijn om vocht te behouden ten alle tijden. Neem een ​​recipiënt die ten minste twee tot drie meter diep en twee meter in diameter. Vul het met voedingsrijke potgrond. Plant de zaailing en water is het goed. Verplaats het naar een zonnige plek en laat de pompoen ader om te groeien groter. Knijp uit de belangrijkste groei mogelijk te maken zijscheuten. Bij voorkeur de trein alleen de kleinere pompoen rassen op de tralie. Grote pompoenen zullen niet worden tegengehouden door traliewerk. Laat ze trail naar beneden.
Pompoenen moeten regelmatig worden gevoed met kunstmest, vooral tijdens hun groeiperiode. Gezonde pompoen wijnstokken kunnen groeien meer dan zes centimeter per dag. Wiet rond de pompoen, en zorg ervoor dat u alle beschadigde bladeren en twijgen om zich ervan te ontdoen. Medio juli vrouwelijke en mannelijke bloemen beginnen te verschijnen. De bloemen die kleine pompoenen teelt onder hen hebben de vrouwelijke bloem. Afhankelijk van hoeveel pompoenen en hun grootte u vooruit te kijken, knijpen overtollige vrouwelijke bloemen. Een pompoen wijnstokken trekt altijd een groot aantal plagen en insecten, niet te noemen kleine dieren. Een regelmatige kijken op hen is het belangrijk om goede groei te verzekeren. Omdat ze makkelijk te kweken en hebben vele toepassingen, met name rond Halloween, kan men groeien pompoenen voor de winst ook.
Groeiende pompoenen in containers zorgen ervoor dat uw planten goed beschermd zijn en de bodemkwaliteit blijft altijd goed.

No comments:

Post a Comment