Tuesday 22 November 2011

Sleepover Ideeën voor 13-jarigen

Sleepover party is een groot feest idee waar alle vrienden samen te hangen op de plaats van iemand anders en hebben een ontploffing. Hoewel het is leuk voor de leden van de partij, ouders die aan de partij kan een moeilijke tijd hebben te regelen, vooral wanneer het feest is voor dertien jaar oude tieners. Hoewel, ik ermee akkoord dat het regelen van een slaapfeestje voor 13-jarigen is geen kinderspel, kunt u het echt gebeuren voor de meisjes en jongens met een aantal zeer goede ideeën logeren voor 13-jarigen.
Er zijn bepaalde belangrijke factoren die u hebt om te bepalen terwijl het denken over de logeerpartij ideeën voor 13-jarigen, of voor die materie, iedere tiener partij. Het belangrijkste ding zal zijn of de partij is aangehouden voor meisjes of jongens en regelen party activiteiten volgens deze. Ook is het belangrijk voor u om het aantal gasten het bijwonen van de logeerpartij partij weten. toe te sturen uitnodigingen en verzoeken om een ​​Deelnemen aan het exacte aantal kinderen dat u hoeft te huisvesten bij u thuis en het aantal slaapzakken je moet regelen weten. Dus, als u niet voldoet aan de sleepover ideeën voor dertien-jarigen, zijn hier een aantal leuke logeerpartij partij ideeën voor zowel meisjes als jongens die zeker zal helpen de tieners veel plezier hebben de hele nacht.
Sleepover Ideeën voor Girls
Als u een slaap dan feestje voor 13-jarige tienermeisjes, zijn er eigenlijk een host van de partij ideeën om uit te kiezen. Voor tienermeisjes die zeer geïnteresseerd zijn in make-up en schoonheidsverzorging, met een spa of beauty sleepover partij zal een geweldig idee. Zoek een plek waar u kunt vinden gezichtsmaskers, lotions en andere beauty producten die niet erg duur. You kunt ook kopen wat pedicure en manicure sets, nagellak, enz., en laat de meisjes genieten van het uitproberen van diverse beauty producten op zowel zichzelf als op elkaar. Koop wat wegwerp camera's, zodat ze kunnen elkaars foto's na de makeover te vangen. Een spannende logeerpartij partij idee voor meisjes zullen worden om het geheim index kaart te spelen. Every meisje moet schrijven een geheim over zichzelf in een stuk papier zonder het schrijven van haar naam. Deze papieren moeten worden gebracht in een kom of hoed en elk meisje moet om de beurt en las ze uit. Terwijl een persoon leest, moeten de anderen raden naar wie de geheime behoort. Dit spel zal zeker een hit onder tienermeisjes, maar dit spel wordt leuker als er veel van de gasten (op zijn minst meer dan 8-10) in plaats van in een kleine groep. Lees meer over sleepover ideeën voor meisjes en sleepover spelletjes voor meisjes.
Sleepover Ideeën voor Boys
Een van de grote slaapfeest ideeën voor dertienjarige jongens zal zijn om een ​​kampvuur op uw achtertuin te regelen. Hier kunnen ze leuke activiteiten zoals het nabootsen hun favoriete sterren, domme hints en zelfs vertellen elkaar spookverhalen en grappen. Vergeet ook niet dat er geen kampvuur is niet compleet zonder kampvuur eten, inclusief marshmallows, vinger chips, hotdogs, enz. Als jongens zijn dol op uitleven in sport, kunt u een afspraak voor games zoals voetbal, basketbal, fiets racen, speurtocht, enz., voor de eerste helft van het slaapfeest partij, voordat ze de indoor feest. Andere sleepover idee voor jongens zal zijn om te spelen de spin de fles spel, dat ook bekend staat als waarheid en durf. De jongens moeten zetelen in de cirkel en in het midden een flesje moet gesponnen. De persoon waarop de mond van de fles punten heeft om een ​​taak te doen of onthullen een geheim over zichzelf. Meer lezen over sleepover streken voor jongens en Truth or Dare vragen voor kinderen en jongeren.
Sleepover Ideeën voor 2 personen
De meeste mensen denken dat een logeerpartij partij niet leuk is zonder heel veel mensen rond. Echter, dit is niet echt waar en kan men echt leuk zelfs als er slechts twee personen voor the sleepover party. Als je een feestje voor uw zoon / dochter en zijn / haar beste vriend, zijn er nog tal van opties die u kunt kiezen. Bijvoorbeeld huur meerdere films die ze graag willen kijken. Anders dan dit, het spelen van videogames voor bepaalde tijd is een goede optie. Ze kunnen hun tijd ook doorbrengen bij het spelen van kaartspellen evenals enkele gezelschapsspelen. Bovendien, wanneer er twee tieners aan boord, hoe kan het slaapfeest partij over te krijgen zonder kussengevechten en veel chatten? Read over ideeën voor speurtochten.
U mag graag om meer te lezen op:; Pranks voor Sleepovers; Slumber Party Uitnodigingen; Dit zijn slechts enkele van de sleepover ideeën voor 13-jarigen. You kunt ook komen met je eigen creatieve ideeën en ook niet vergeten om uw kind, die misschien al iets gepland met zijn / haar vrienden te vragen. Vergeet niet dat wat je zorg voor de sleepover partij, zorg ervoor dat uw kind en zijn / haar vrienden dit feest onthouden voor een lange tijd te komen.

No comments:

Post a Comment