Friday 18 November 2011

Hoe je je haar wassen

Ons haar vuil als gevolg van het stof en vuil in het milieu. Hair wordt ook vettige vanwege de natuurlijke olie secreties van de hoofdhuid. Je nodig hebt om je haar regelmatig te wassen om het schoon en gezond. Haren wassen de correcte manier maakt het minder vatbaar voor frizzing en drogen. Wasvoorschriften haar goed bepaalt ook of je haar blijft vettig en vlak of zacht en golvend. Weet je hoe je je haar de juiste manier te wassen? Lees verder om meer over hoe je correct haarwassen weten.
How naar Hair Wash?; Voordat we beginnen hoe je je haar te wassen, krijg je een shampoo, conditioner en natuurlijk water nodig. Houd een handdoek bij de hand om uw haar drogen nadat je klaar bent met wassen haar.
Nat je haar met water genereus, zodat de shampoo kan genoeg schuimt. Probeer en gebruik warm water bij het wassen van je haar.
Neem nu een bepaalde hoeveelheid shampoo dat is ongeveer de grootte van een kwart in je handpalm. Kunt u meer shampoo afhankelijk van het soort haar je hebt. Begin te werken de shampoo van de wortels, waardoor je weg naar de uiteinden. Masseer zachtjes je hoofdhuid met behulp van de pads van uw vingertoppen. Deze ontspannende methode zal u helpen wegspoelen de overtollige olie en andere haarverzorgingsproducten gebruikt in je haar.
Als je eenmaal hebt gewassen je haar goed, warm water te spoelen de shampoo. Zorg ervoor dat u alle de shampoo uit je haar of anders kan je haar plat en plakkerig.
Na het uitspoelen van de shampoo, conditioner toe te passen op uw haar. Houd in gedachten dat de airconditioner niet mag worden toegepast op de wortels. Je moet beginnen met de toepassing van de airconditioner ongeveer een centimeter vaststelling van de haarschacht. U kunt een beetje meer dan de conditioner shampoo. Maak je geen zorgen als het niet schuimt vorm zo veel als shampoo. Laat de conditioner in je haar voor ongeveer twee tot vijf minuten.
Spoel de conditioner uit je haar en je krijgt alle zeep uit je haar. Kam uw vingers in neerwaartse beweging na het spoelen het haar off conditioner. Dit zal helpen bij het verwijderen van knopen en knopen.
Nu was je haar met koud water. Dit zal helpen dichten de haarfollikels en maak uw haar glans na droging.
Gebruik een handdoek om je haar droog is voordat met behulp van een föhn. Wikkel de handdoek rond het haar en dep het. Geen gebruik maken van krachtige bewegingen aan op droog haar. Dit kan leiden tot verwarring en breuk van haar. U laat uw haar drogen of gebruik een klap droger stylen. Gebruik een lotion ter bescherming tegen hitte of spray bij het gebruik van een föhn om kroes te voorkomen. , Hoe te wassen Haar met Baking Soda?; Zuiveringszout is een uitstekende hoofdhuid en haarreinigingsmachine. Als u niet wilt schadelijke chemicaliën te gebruiken in uw haar voor het wassen, dan kunt u proberen met behulp van zuiveringszout.
Take 1 / 2 kopje zuiveringszout en toevoegen tot 4 gallons koel of matig warm water. Meng de soda met water met behulp van een houten lepel totdat het is opgelost. Of u kunt een kommetje en voeg half kopje soda. Giet koel water om de kom, waardoor een pasta out van zuiveringszout. Het moet zo dik als pindakaas. Deze pasta kan worden net als een shampoo.
Als je eenmaal hebt voorbereid je emmer water met zuiveringszout of pasta van zuiveringszout, je haar nat met warm gewoon water. Zodra je haar is drijfnat, wast u uw haar met de baking soda water. Masseer uw hoofdhuid met behulp van het water en met de pads van uw vingertoppen. Ze wast haar haren tot je hoofdhuid schoon is.
Als u gebruik maakt zuiveringszout plakken, breng de pasta op je haar en masseer het met uw vingertoppen. Massage voor een paar minuten duren.
Spoel je haar met gewoon water om de soda te verwijderen. Zo zal het wassen je haar maken uw haar gezonder en glanzender. ; Wasvoorschriften haar zonder een shampoo?; Shampoos bevatten chemicaliën die zeer schadelijk zijn voor je haar. U kunt uw haar wassen zonder gebruik te maken shampoo met conditioner alleen.
Je haar kan enige tijd duren om te wennen aan de no-shampoo routine. Je nodig hebt om je haren nat en breng conditioner op de hoofdhuid. Massage met behulp van je vingers. Dit zal helpen het vuil te verwijderen, roos en overtollige olie. Spoel het haar grondig.
Nu breng een vochtinbrengende conditioner door het haar en laat het op voor 2-5 minuten.
Spoel uw haar uit de voedende conditioner en daarna wassen haar met koud water om het glimmende en minder pluizig droog.
U kunt Was uw haar met behulp van appelazijn, citroensap of zuiveringszout. Dit zijn natuurlijke mogelijkheden voor brandschoon en gezond haar. , Zoals: Hoe naar Hair Weave Wash?; Professioneel gedaan haar weefsels kijken net als natuurlijke haar. Haar weefsels moeten worden behandeld net als natuurlijk haar. U moet wassen ze juist gebruik van een shampoo.
Natte uw haar en zorg dat je geen trek of trekken aan je haren weeft als bevochtiging. Vermijd krachtig vinger bewegingen die zal leiden tot verwarring.
Neem een ​​fles shampoo en beginnen met werken aan de uiteinden de richting van de hoofdhuid. Voorzichtig je vingers in je haren en klitten te voorkomen het haar boven de te weven.
Spoel uw haar grondig door het uitvoeren van je vingers door het haar. Trek niet aan het knopen eventueel.
Toepassing conditioner en werk van de haarpunten de richting van de haarschacht. Vermijd fatsoeneren van het kapsel. Spoel het haar na het verlaten van de airconditioner op gedurende 2-5 minuten.
Knijp het haar zacht en verwijder overtollig water. Gebruik een handdoek om je haar droog deppen. Spray het haar met een Detangler en met een grove kam, verwijder de klitten en knopen. Zorg ervoor u niet slapen met natte haren. ; Hoe Hair Dye Wash?; U kunt eindigen met een haarkleurmiddelen kleur, dat is niet wat u ervan verwacht had. U misschien denken hoe te wassen haarkleurmiddelen off. Deze methode zal u helpen afwassen haarkleurstof. ; Natte uw haar met lauw water en was je haar met shampoo. Of je kan proberen wassen uw haar met een afwasmiddel. Dit is een oude truc die de haarkleur zal verwijderen en schoon uw haar.
Spoel de zeep uit je haren en breng een veel conditioner om uitdroging te voorkomen.
Een andere methode is het gebruik van peroxide cap. Een 30 peroxide volume moet worden gebruikt. Meng peroxide per onderdeel om de shampoo die u gebruikt. Laat hem in je haar voor 5-10 minuten. Spoel de shampoo goed en toepassing conditioner om het haar te voorkomen dat ze uitdrogen.
U kunt zoeken professionele hulp om zich te wassen haarkleurmiddelen van je haar. ; Wasvoorschriften Hair Extensions; Er zijn twee soorten hair extensions - synthetische en natuurlijke menselijke haar. Beide soorten extensies moeten worden gewassen, maar ze hebben verschillende methoden om dit te doen. Laten we zien hoe hair extensions die worden gemaakt van menselijk haar te wassen. ; De mens haar kan worden gewassen behulp van dezelfde methoden als je natuurlijke haar. Gebruik een vochtinbrengende shampoo om het haar te wassen. Spoel het haar grondig en breng een diepe conditioner.
Natuurlijke haarextensies moeten worden gehouden gehydrateerd en moisturized net als mensenhaar. You kan blazen droog, krullen of steil de natuurlijke hair extensions na een wasbeurt. ; Laten we nu eens beschikken over een kijken hoe hair extensions, die synthetische wash. ; Breng geen chemische stoffen of warmte naar synthetische hair om schade te voorkomen. Gebruik een shampoo geen spoelen om synthetische extensions wassen. Toepassing de no spoel shampoo tot droog haar en masseer het op het haar. Handdoekdroog haar.
U moet gebruiken een leave-in conditioner ongeveer 1 vanaf de wortel. Hiermee wordt voorkomen dat het verstoren van de lijm. In het geval van haar weven, gelden de conditioner tot aan de wortel.
U kunt een zeer milde shampoo to your synthetische haar uitbreiding en gebruik vervolgens een diepe vochtinbrengende crème. Let wel, niet föhnen je haar na een wasbeurt. ; Dit zijn enkele manieren over hoe je je haar te wassen. Je moet je haar wassen paar keer per week. Moet u conditie uw haar elke keer je je haar wast. U kunt altijd beroep doen op deskundig advies van tips over hoe je haar te wassen. Neem de juiste haarverzorging tot gezonde en golvende lokken behouden.

No comments:

Post a Comment