Thursday 10 November 2011

Zon Tattoo Betekenis

Body tatoeages zeer populair over de hele wereld sinds eeuwen. Als de zon was een godheid van vele oude beschavingen, mensen versierd de zon tatoeage als een eerbetoon aan hun godheid. Echter, vandaag de dag tatoeages gebruikt door mannen en vrouwen voor zelfexpressie of om een ​​fashion statement te maken. Tegenwoordig gaat optuigen van een zon tattoo niet zeggen dat je een aanbidder van de zon godheid. Het merendeel van de mensen hebben de zon tattoo gewoon voor haar schoonheid in plaats van de betekenis die ermee verbonden zijn. Echter, zijn er verschillende andere betekenissen in verband met de zon tattoo.
Sun Tattoos
De zon is een tijdloos keuze voor tatoeage als je kan beschikken over een zowel traditionele als een modern design beeltenis van de zon. Tegenwoordig heb je ontelbare optie van kleuren, patronen en modellen om uit te kiezen. Aan de andere kant, kun je gaan voor tribale tatoeages of Keltische tatoeages, afhankelijk van uw voorkeur. Hoewel u de zon tattoo op elk deel van je lichaam, zoals de arm, schouder, borst, rug, benen, enz., de een op de navel ziet er echt warm.
We vinden de referenties van de zon in alle populaire mythen and lores in bijna alle delen van de wereld. De zon werd beschouwd (wordt nog steeds beschouwd) zeer heilig en werd vereerd in bijna alle delen van de oude wereld. De rol en de symboliek van de zon is verschillend in verschillende culturen. Daarom is de reden achter het hebben van een tatoeage zon hangt af van geloof van de persoon, de cultuur, de vooruitzichten en ook navenant worden aangepast. Laten we eens kijken naar wat doet de zon tattoo betekenen als afgebeeld in de vorm van body art.
Zon Tattoo Betekenissen
De zon tatoeage symboliseert alle kwaliteiten, eigenschappen en energieën in verband met de zon. Men moet weten dat de symboliek volledig afhangt van de patroon of de wijze waarop de tatoeage is gemaakt. Sun Tattoos kan eenvoudig, monochroom, of kan zelfs worden complexe en veelkleurige. De volgende zijn enkele populaire betekenissen van zon tatoeages. ; Een van de belangrijkste zon tattoo betekenis is dat het staat voor waarheid en licht. ; Zoals eerder werd aangenomen dat de zon verantwoordelijk was voor de geboorte en de oogst, maar symboliseert ook vruchtbaarheid. ; Het vertegenwoordigt vitaliteit, kracht, macht, kracht en leiderschap. ; Sun Tattoos symboliseren waardigheid, moed, creativiteit, kennis en zelf capuchon. ; Een van de andere belangrijke zon tattoo betekenis is dat het re-geboorte of reïncarnatie vertegenwoordigt. Als de zon ondergaat en stijgt alledaagse, het symboliseert sterk onsterfelijkheid. ; De tribale zon tattoo ontwerp met een gezicht van een mens in de zon wordt verondersteld om bescherming te bieden tegen gevaarlijke of negatieve aspecten van het leven. ; Hoewel de zon is een mannelijk figuur beschouwd, zon tatoeages voor vrouwen kan worden gemaakt met het ontwerp van de zon, samen met de maan of sterren te maken fijner, of vrouwelijke kenmerken vertegenwoordigen. ; Het ontwerp van de Keltische zon symboliseert vruchtbaarheid, genezing en bron van leven. Vandaar dat Sun Tattoos wordt gebruikt om de stimulerende en genezende krachten van een persoon uitbeelden. ; De koppeling van de zon en de maan tatoeage wordt ook beschouwd als de seksuele en geestelijke eenheid van een man en een vrouw. ; Gemeenschappelijke Sun Tattoos voor mannen zijn de ontwerpen van een kwaad, boos of de vlammen zon, symbool van woede en vuur in verband met de zon. ; Soms, mensen trekken de zon tattoo om de passie weer te geven van iemand of iets in hun leven. ; Lees meer over:; Tattoo nazorg; Tattoo Removal: Uw tatoeage is zeker populair te zijn en je krijgt jaloers kijkt, maakt niet uit welke ontwerp dat u te maken, als een van de belangrijkste zon tattoo zin is zijn vermogen om te houden schijnt altijd!

No comments:

Post a Comment