Wednesday 9 November 2011

Plakvlieseline Routebeschrijving

Wat is plakvlieseline?
Plakvlieseline is een methode waarbij een extra laagje stof is de belangrijkste stof gestikt voor een betere ondersteuning en vorm. In deze is het stukje stof versmolten tot de belangrijkste stof en vervolgens aan elkaar genaaid. Hoewel het klinkt heel simpel, men moet oppassen dat de kleur van de stof overeenkomt met de kleur van de belangrijkste stof, en het stuk is goed afgesneden en uitgelijnd. Eerder mensen moesten de stukken voor te bereiden op zekeringen op hun eigen, die soms gebruikt om een ​​vervelende klus. Maar nu kan men de aankoop van de plakvlieseline en gemakkelijk een permanente binding met de stof. Echter, zorg ervoor dat je het meteen de eerste keer, zoals als je eenmaal hebt ingesteld plakvlieseline, is er geen ongedaan maken. Gewoonlijk gebruikt voor kragen, manchetten, halslijnen, enz., tegenwoordig, plakvlieseline handtassen en portemonnees is ook in de trend. Na zijn eenvoudig plakvlieseline richtingen die u zal helpen bij het naaien het stukje stof om de belangrijkste stof goed met minder inspanningen.
Hoe wegsmeltbare Interfacing toepassen?
Dingen nodig; ijzer; strijkplank; Druk op doek; Spray fles; plakvlieseline routebeschrijvingen; Voor lichte stof, stellen de ijzeren temperatuur een beetje hoger dan de normale temperatuur voor de stof. Voor middelzware tot zware stoffen, houd het strijkijzer 'wol' en laat het strijkijzer opwarmen voor 15 - 20 minuten om te verzekeren dat het warm genoeg. ; Houd de stofdeel op de strijkplank met de verkeerde kant op en het centrum van de interfacing op de top van het met de klevende zijde naar beneden. In het geval u niet de interfacing vóór preshrink het snijden het uit, dan kunt u stoom krimpen door het bijhouden van het ijzer iets boven de interfacing stuk en stoom het voor enkele seconden. ; Steam rijgen de interfacing door het aanraken van het in verschillende plaatsen met de punt van het strijkijzer. Dit zal helpen bij iets binding de stof met de interfacing, zodat deze niet verschuift op het moment van smeltproces. ; Maak de persdoek gelijkmatig met de spray fles, maar niet doorweken nat en vervolgens de persdoek houden op de top van de interfacing. ; Nu rechtstreeks Plaats het hete strijkijzer op het gedeelte van het stofdeel en toe te passen en zelfs stevige druk op uit. Indien nodig, gebruik je beide handen druk uit te oefenen, maar niet schuif het ijzer. ; Voor lichte gewogen stof en interfacing, toe te passen druk en gedurende 10 seconden, vast te houden terwijl voor zware gewogen stof pers en voor 10 hold - 15 seconden. ; Nadat de tijd verstreken is, til de ijzer-en controleer of de druk op doek droog is of niet. Zo niet, verhoging van de ijzer-temperatuur en plaats het strijkijzer op de stof voor een paar seconden. ; Hou nu het ijzer recht naar beneden naar de volgende sectie worden gefuseerd while overlappende wat op naar het eerste gedeelte ook. Van toepassing druk en te houden voor het opgegeven tijdstip. ; Til het strijkijzer en de procedure tot het hele stuk is ingedrukt te herhalen, en vervolgens het stuk over om op te strijken de andere kant. ; Laat de stofdeel zoals het is tot het koelt volledig, want zelfs een klein beetje van de beweging als het nog warm is kan ingrijpen met het scheppen van een band. ; Lees meer over plakvlieseline instructies.
Daarom, het vormen van een goede band met de belangrijkste stof, plakvlieseline vereist in de eerste plaats vier dingen: warmte, stoom, druk en tijd. Als een van de meest eenvoudige techniek voor interfacing, plakvlieseline brengt een knapperige touch aan de stof. Vandaar dat de bovengenoemde plakvlieseline richtingen, indien gevolgd en uitgevoerd goed, zal zeker u de beste resultaten.

No comments:

Post a Comment