Monday 14 November 2011

Badkamer Schilderen Ideeën

Terwijl het selecteren de juiste kleur voor schilderen badkamer muren, zijn er sommige factoren die moet worden bewaard in achterhoofd. Net als de kleur dient in overeenstemming met de rest van de badkamer decor. Het moet niet enkel tot overeen met de badkamer tegels of badkamer vloeren, maar ook met de badkamer ijdelheden, accessoires, zoals kasten, handdoeken, dekens, douchegordijnen, enz. Andere dingen die in aanmerking zijn genomen voor de badkamer schilderen ideeën zijn in de badkamer grootte, en als de badkamer zal worden gebruikt door kinderen of volwassenen.
Badkamer Schilderen Tips en Ideeën
Als de badkamer stomende te krijgen, de temperatuur verandert zeer vaak. Dus je moet kiezen een verf die dit soort variatie in temperatuur kan weerstaan. Om te voorkomen dat iets van vast komen te zitten in de badkamer muren, kiezen voor een verf met glanzende of semi-glossy afwerking zoals ze zijn eenvoudig te reinigen. Primer jassen zijn nuttig in houden afstand de groei van meeldauw op badkamer muren. Daarom is het beter als u van toepassing grondlaag vóór het aanbrengen van de verf. U moet betrekking hebben op de helft van de muren met tegels en resterende deel moet worden geschilderd. U kunt een nieuw patroon door het schilderen van badkamer tegels met dezelfde kleur als de muur te schilderen. Schilderen de badkamer plafond met een donkerder kleur dan de muren zal u toelaten om een ​​gezellige gevoel geven aan de badkamer ontwerp.
Creatieve ideeën voor Vrije Schilderkunst Badkamers
U kunt gebruikmaken van uw artistieke vermogen terwijl het schilderen van de badkamer. U kunt tekenen verschillende stijlen van muurschilderingen of kunst aan de muur, en vul ze met passende kleuren. U kunt experimenteren met verschillende stencil patronen zoals bloemen, dieren, striphelden, of sommige geometrische ontwerpen als badkamer muur schilderen ideeën. Er zijn enkele zeer eenvoudige faux schilderen technieken als ontgroening, sponzen en beglazing dat een totaal ander effect kan geven aan de badkamer. Sponzen daadwerkelijk helpt bij het creëren van thema's gebaseerd ideeën voor het schilderen van een badkamer. Stel, u wilt een badplaats thema voor de badkamer, kan dit effectief kan worden gedaan door een spons de wanden met natuurlijke kleuren zoals blauw, groen, geel, enz.
Kleine badkamer Painting Ideeën
In een kleine badkamer, om de schaduwen van de verf worden gebruikt op de muren moet altijd lichter dan de tegels zodat het lijkt groter. Indien de tegenoverliggende wanden van de badkamer zijn geschilderd in twee verschillende tinten van dezelfde kleur, zult u merken dat de kamer ziet er veel groter dan de werkelijke grootte. Wanneer de omvang van de badkamer klein is, het is altijd raadzaam om enig licht kleuren zoals pastels, blanken, enz. Kies Als u voelt dat deze kleuren saai worden, de helft van de wand met licht gekleurde tegels cover en verf de rest van de muur met een gewaagde kleuren van uw keuze. Om meer aandacht naar het plafond van een kleine badkamer, kun je schilderen met verticale strepen die de neiging heeft het vergroten van de hoogte van het plafond.
Kids Badkamer Schilderen Ideeën
Meestal, doen kinderen niet zoals hun badtijd. Daarom, als je enige moeite naar de badkamer ziet eruit als een leuke en spannende plek met juiste soort verf te maken, zullen ze graag in de plaats. Bold gebruiken en felle kleuren zoals geel, oranje, enz., voor de kinderen badkamer. Zelfs een zacht blauwe kleur heeft een rustgevend effect. Voor een klein meisje, een badkamer roze kleur verf kan een girlie touch te geven aan de badkamer. Gebruik veel artwork naar de badkamer voor kinderen versieren. Teken cijfers van reptielen zoals schildpadden, kikkers, puppies en andere dergelijke dingen die ze zal aantrekken richting de badkamer. Het creëren van bubbels op de muur is een ander idee dat de meeste kinderen willen heel veel.
Gebruik van verschillende schilderen ideeën voor badkamers is een gemakkelijkste manier van badkamer verbouwen. Hoop dat je graag de badkamer schilderen ideeën die hier zijn besproken. Ik ben ervan overtuigd dat het schilderen van uw badkamer met deze fantastische ideeën zal de ervaring vol plezier en opwinding te maken, en dan zul je echt uitkijken naar het moment dat u zullen de bestedingen in uw badkamer zijn.

No comments:

Post a Comment