Saturday 12 November 2011

Installing Tapijt op de trap

Heeft u een houten trap in uw woning met uw kinderen lopen de hele dag alleen met hun sokken aan? Hebt u voor de hand liggende knack naar het huis toe te voegen een persoonlijke touch van creativiteit te versieren? Hangen aan, al dat je nodig hebt is installeren tapijt op trappen. Een mooi tapijt is geïnstalleerd op de trap, zal niet alleen kijken pakkend, maar het zal ook verbetering van de veiligheid maatregelen van de trap. Well, het is niet zo gemakkelijk een taak van de ongelijke oppervlak en de hoekige structuur of de stappen overweegt. Alles wat u moet weten is de basistechniek van het installeren van de loper op de 'risers' (verticale deel) en de loopvlakken (horizontale deel). De meest populaire methodes van het installeren tapijt op trappen wordt gezegd dat de waterval methode en de dop en band methode. Laten we leren hoe je tapijt te installeren op trappen door de dop en band methode.
Installeren Carpet op Trappen: Voorbereiding; Carpet runner; Carpet Padding (als ondertapijt); Gescherpte nutsmes, beitel, hamer en zaag; Tack strips; 1 / 2 inch nietmachine en nietjes; rolmeter; Carpenter's vierkante; Installeren Carpet op Trappen: Procedure ; Bevestig de tack strips aan elk van de risers en traptreden. Als ze komen met de pre-gehamerd nagels langs hun rand, is het relatief eenvoudig. ; Maatregel de centra van alle stijgers en traptreden en markeer ze voor een eenvoudige installatie. Ook meten de breedte van de stappen en aftrekken 1-2 centimeter van de breedte, dit geeft de exacte idee van de omvang van de tack strips. Normaal 2 overstag strips nodig zijn voor een loopvlak. ; Altijd begint met de installatie van de laatste stap op de bodem door het aanbrengen van de tack strook op ongeveer 3 / 4 inch van de onderkant van de stijgbuis. Also Vergeet niet om de wijzers van de tack strips naar de bodem plaats. ; Nu Bevestig de tack strook aan het loopvlak op een zodanige wijze dat zij de rand van de volgende riser touch. Strips aan de loopvlakken moeten altijd worden gewezen naar de bovenkant van de trap. Het werk van de dezelfde procedure over de gehele lengte van de trap. ; Snijd het tapijt opvulling in een rechthoekige vorm op basis van de metingen en voer het in neerwaartse richting dwz van het bovenste gedeelte van de tack strip op de staander aan de voorzijde rand van de tack strook van het loopvlak. Probeer een beetje speling in elk van de tapijt padding. Bevestig de opvulling van alle treden en stootborden, met behulp van de nietmachine. ; De meting van het voorhoofd van het loopvlak, het gezicht van de stijgbuis en het oppervlak afstand tussen elk van de treden zal je een idee geven over de exacte lengte van het tapijt. ; Nu, het tapijt secties uitgeknipt volgens het metingen en behulp de stompe beitel, zijn einden fix op de tack strips. Deze keer moet je starten vanaf de onderkant van de trap. Nieten het tapijt op de vergadering van elke staander en het loopvlak. ; Herhaal deze procedure voor elk van de stappen uit. Tack stroken zijn gemakkelijk verkrijgbaar in elk huis verbetering winkels in de buurt van uw huis. Tack stroken worden gebruikt als ondersteunend systeem van het tapijt als die zij houden het tapijt en zal haar duurzaamheid.
Zoals ik al eerder zei, het installeren van tapijt op de trap is een eenvoudige taak als je weet dat de basistechniek. Alle tools vereiste voor tapijt installatie op trappen zijn gemakkelijk beschikbaar. Het proces van plaatsing van tapijt op de trap is minder tijdrovend en bevredigend ook. Ik hoop dat dit artikel nuttig zal zijn in uw DIY tapijt expeditie!

No comments:

Post a Comment