Wednesday 16 November 2011

How tot Meeldauw Vlekken verwijderen

Dora was een eenvoudige meisje verblijft in Californië samen met haar vriend in een Grand Beach huis. Dora was zeer dwangmatig about netheid en reinheid. Echter, de ene bezorgdheid dat hield haar bezig, constant was meeldauw. De schimmel vlekken en de schimmel geur trok haar krankzinnig. Ze probeerde haar te praten vriend over dit, maar hij was tamelijk onverschillig als hij was een soort van gewend. Binnenkort hun verschil begon te snijden, Dora kon niet meer verder leven in een schimmel gereden huis, en ze brak. Dus, zie je hoeveel van een probleem schimmel kan maken? Nou, toegegeven, het verhaal is iets extremer. Maar waarom zou je willen proberen uit de eerste hand? Laten we eens zien, hoe je schimmel vlekken te verwijderen.
Hoe Meeldauw Vlekken verwijderen - Antwoord 1; Meeldauw vlekken kunnen soms lijkt absoluut onmogelijk te verwijderen, vooral als je de DIY zijn (Do It Yourself) soorten. Maar eerst en vooral, moet u weten of uw probleem is meeldauw of schimmels. Want dan moet je om te controleren schimmel meeldauw vs vergelijkingen, om zeker te zijn. Meeldauw vlekverwijdering behoefte aan een beetje tact en kennis. Zoals, hoe schimmel vlekken te verwijderen uit kleding? Om te beginnen met, moet u ervoor zorgen de dat meeldauw vlek droog is. Vervolgens kunt u bloot de stof in de lucht en borstel de vlek. Ik weet het, alles gewoon naar buiten komen. Maar zoals ik al zei, 'om te beginnen met', dit zal verwijderen van de verliezen schimmelgroei, vandaar het vermijden van verdere vlekken. Vervolgens kunt u houdt de stof worden blootgesteld in de zon. De zonnestralen dodelijk is de mallen in de periode van een paar uur. Vervolgens kunt u de gekleurde stof in koud water weken ergens en dan wassen de vlekken zijn met wasmiddel in warm water. Zorg ervoor dat je de stof in de zon te drogen.
In het geval van een karikatuur als de vlekken nog steeds onvermurwbaar in de plaats, moet je je mouwen oprollen, dit is oorlog! Anyways, indien een dergelijk probleem zich voordoet, neemt verdund bleekwater met chloor en water in de verhouding van 2:1, en gebruik deze op de vlekken. Laat het voor ongeveer 10 - 15 minuten en daarna wassen en spoelen. Nogmaals, zorg ervoor dat u de doek in de zon, droog om besmetting te voorkomen.
How voor meeldauw Vlekken - Antwoord 2; Meeldauw vlekken kunnen verblijven op andere stoffen zoals tapijten ook. In dit geval, het beïnvloedt het decor van uw huis. Ik vraag me af, hoe kun je toestaan ​​dat? Dus, je vraag, hoe schimmel vlekken te verwijderen uit stoffen zoals tapijten? Nou, laten we beginnen. Om te beginnen met, houd het tapijt wordt blootgesteld aan zonlicht voor een paar uur. Gebruik vervolgens een droge of natte winkel stofzuiger op de vlekken. Dit moet voldoende goed werken op uit te trekken het overblijfsel vocht uit het tapijt stof. Je moet ervoor zorgen dat er geen vocht in het weefsel, je kan een vloeipapier test op om te weten. Vervolgens gebruikt u reinigingsmiddel op de vlek. Maak een oplossing van een kopje vloeibare duidelijke wasmiddel en een paar kopjes water. Zet deze oplossing op een schone witte handdoek en dit gebruiken om het tapijt te reinigen. Zodra de tapijt is vlek vrij, moet u ervoor zorgen dat het wordt vocht vrij. You kan blootstellen aan zonlicht en vervolgens vacuüm over het te trekken uit de toegevoegde vocht. Bovendien zal het wasmiddel krijgt ook uitgezogen.
How voor meeldauw Vlekken verwijderen - Antwoord 3; Een andere slechte neveneffect van meeldauw, is de schimmel geur. Ik ben ervan overtuigd dat degenen die hebben meegemaakt moet denken hoe zich te ontdoen van schimmel geur. Voordat ik naar het antwoord, ik moet u zeggen dat meeldauw geur kan worden ziekmakend. In feite, krijgt een van mijn vrienden misselijk door hem direct. Dus, je moet voor meeldauw te voorkomen is de geur te vermijden. Toch, als je niet in staat geweest om dat te bereiken, hier is een snelle methode om op te ontdoen van de eww meeldauw geur.
Neem de getroffen kleding of beddengoed en zet ze in de wasmachine. Gebruik de hoogste temperatuur van het water mogelijk. Gebruik geen reinigingsmiddelen of wasverzachter, Take 2 kopjes witte azijn en giet het erin Ik herhaal, geen wasmiddel wasverzachter van nu. Als het eenmaal klaar is met het wassen cyclus met azijn, zet de zelfde belasting in, weer terug en het gebruik wasmiddel deze tijd. Geen wasverzachter opnieuw. Gebruik warm water dit keer ook. Zodra de kleren zijn gewassen, droog ze in de droger of terwijl ze bloot aan zonlicht. Echter, hier niet aan houden ze vochtig voor lang. Dit kan weer leiden tot schimmelvorming.
, Dus ik hoop dat mijn artikel heeft je geholpen in het bewaren van uw huis meeldauw-vrij. Dit is waar ik aftekenen! Let op!

No comments:

Post a Comment