Friday 11 November 2011

Semi permanente haarkleur

Haarkleuring is een van de eeuwigdurende modetrends voor het bereiken van een complete makeover. Er zijn talloze nummers van kunsthaar kleuren, afhankelijk van de kleur schaduw en de bewaartermijn van de kleur op het haar. Het selecteren van de kleurschakering die past bij de teint is de meest cruciale stap voor haarkleuring. Een perfecte haarkleur goed mengt met de huid, waardoor de aandacht de gelaatstrekken en ogen schaduw. Hiermee rekening houden, probeer dan met name tinten van haarkleuren pas na het analyseren van uw huid toon en kleur van de ogen.
Sprekend over de haarkleur classificatie op basis van het voortbestaan ​​van de kleur op natuurlijke haren, zijn er vier primaire soorten, namelijk, tijdelijke, semi-permanente, demi permanente en permanente haar kleuren. Geen twijfel, is elk van deze soorten de voorkeur, omdat per individuele keuze. Niettemin, semi-permanente haarkleur is de meest gewilde kleur haar type, vooral als gevolg van zijn post verzoekschrift resultaten en veiligheid. Het is veel veiliger voor droog en beschadigd haar in vergelijking met de permanente haarkleurmiddelen. Ook de haarkleur na het aanbrengen van semi-permanente type lijken natuurlijk haar.
Toepassing Semi permanente haarkleur
De meeste vrouwen kiezen voor semi-permanente haar om de natuurlijke haarkleur te veranderen, een ander gekleurd haar voorafgaande krijgen om gebruik van permanente haarkleuringen of op tijdstippen, om grijze haren te bedekken. Een fundamentele punt voor het kiezen van een haarkleur is om te kiezen voor de specifieke kleur die is twee tinten lichter of donkerder is dan uw oorspronkelijke haarkleur. De beste semi-permanente haarkleur type is die past bij uw huid en oogkleur. Van gedeeltelijke permanente haarkleuring is het toegepast op dezelfde manier als andere haarkleuren.
Eerste de hoofdhuid moeten worden geëvalueerd voor eventuele schade of irritatie voordat de semi permanente haarkleur. Diepe haarverzorgingsmiddelen is ook raadzaam voor droog haar. U kunt verwijzen naar de instructies voor een veilige haarkleuring ideeën. Daarom draag beschermende handschoenen en gebruik de haarkleur in een paar strengen om te controleren of allergische reacties. Naar aanleiding van deze, verdeel uw haar in secties en bedek iedere haarpluk met het product van de wortel naar de tip. Kam het haar met een grove borstel en bedek de hoofd met een plastic dop tot de gestelde kleurinstelling tijd. Daarna afspoelen en wassen haar grondig met koud water. Handdoek droog haar en geniet van je nieuwe haarkleur.
Zorgzame Semi permanente haarkleur
Het is geen twijfel dat semi-permanente haarkleur ammoniak of andere giftige chemische stoffen ontbeert (in tegenstelling tot permanente haarkleur), die de natuurlijke haarstructuur aantasten. Echter, moeten bepaalde haarverzorging tips worden gevolgd na het gebruik van semi-permanente haarkleur. Om de levensduur van de semi permanente haarkleur te verhogen, kunt u overwegen haar wassen direct na kleuring met een mengsel van een deel witte azijn en een deel lauw water. Daarbij helpt bij het behoud van de kleuren voor een langere periode door verhoging van de pH van de semi-permanente haarkleur product.
De belangrijkste caring tip na het verven haar met semi-permanente haarkleur is het gebruik van milde shampoo en laat-on conditioners. Dit zal helpen bij het voorkomen van hair breuk en / of gespleten punten. Draag altijd een beschermende muts tijdens de blootstelling aan zware zonnestralen. Om te vervagen van de haarkleur te voorkomen door zweet, kunt u overwegen het dragen van paardenstaarten terwijl het doen van intensief sporten of huishouden werkt.
Het verwijderen van Semi permanente haarkleur
Semi-permanente haarkleurmiddelen aanhoudt ongeveer 6-12 shampoo wast. Sommige semi permanent haarkleur producten bevatten verdunde waterstofperoxide en ethanolamine, die helpt bij lichte opening van de haarschubben, en bijgevolg voor de duur van bijna 20 wasbeurten. If u wilt semi-permanente haarkleuring te verwijderen voordat het verdwijnt op zijn eigen, dan kun je dat effectief te doen net na haarkleuring binnen 24 uur. Overweeg wassen van het haar voor meerdere malen met shampoo en warm water.
In het geval van het verwijderen van semi-permanente haarkleur na 2-3 dagen, kunt u een van de hete olie behandeling, olijfolie of citroensap langs de haarlokken. Laat het gedurende 10-15 minuten en spoel het haar met koud water. Een andere mogelijkheid om semi-permanente haarkleur te verwijderen is met behulp van witte azijn over het gehele haar. Was azijn toegepaste haar na 20 minuten. Al deze methoden zijn nuttig voor het verwijderen van semi-permanente haarkleur.

No comments:

Post a Comment