Friday 25 November 2011

Fern Plant Care

De varen plant is bekend dat de eerste plant op aarde zijn, en het is duidelijk door de fossiele die teruggaat tot ongeveer 452 miljoen jaar. Behalve the Antarctica regio, kan fern plants worden gespot in bijna elk deel van de wereld, met ongeveer 12.000 soorten van hen in de wereld. Deze planten hebben een reproductie methode die plaats door middel van sporen en geen zaden neemt. Fern planten in het wild groeien onder zware schaduw en dus kan aanpassen om minder klaarde gebieden binnen het huis. Ze zijn geweldig blijft voor zowel outdoor als indoor tuinieren. Shade gardens, rotstuinen, zon gardens, veen gardens, vijvers en bloem grenzen worden maar al geschikt voor de teelt van deze varens plants. Er wordt gezegd dat varens een groot deel van de vegetatie gedomineerd tijdens het Carboon, die bekend stond als de leeftijd van varens. Laten we nu gekomen om het gedeelte dat over de verschillende aspecten van een varen het verzorgen van planten beschreven.
Hoe de zorg voor een Fern Plant?
Licht is een van de meest belangrijke factor in een varen het verzorgen van planten. Waarborgen dat de plant niet krijgt blootgesteld aan directe warmtebron of teveel van licht van de zon. Beste manier verstrekken passende verlichting voorwaarde is om de plant plaats onder een helder venster en handhaven blootstelling aan indirecte verlichting door behulp een gordijn. Andere methode kan worden, brengen de plant buurt van een westen of noorden venster van het huis, aangezien dit biedt perfecte low-light (maar niet totale donker) voorwaarden zoals vereist door de plant.
In een varen het verzorgen van planten, is het belangrijk op te merken dat de plant een hekel koude weersomstandigheden; voorwaarden die kan leiden tot de bladeren (groene strengen) van de plant te bevriezen. Dus, neem zorg ervoor dat de plant buiten te houden, vooral tijdens de koudere maanden en handhaven van een normale temperatuur in de kamer. De bladeren van varens plant hebben een neiging om te bewegen naar het licht, dus zet de plant om de twee dagen. Dit helpt om handhaven een ronde vorm.
Onder of over bewateren van de planten is een ander cruciaal onderdeel van een varen kamerplant zorg. Deze plant verliest meer vocht dan andere gemeenschappelijke kamerplanten. Dit is te wijten aan hun bladeren, waardoor ze snel uitdrogen. Te zorgen voor goede varens het verzorgen van planten, water geven moet zwaar worden gedaan totdat de potgrond wordt helemaal vochtig. Zodra de bovenkant van de mix wordt droog, water opnieuw. Meeste soorten een varen plant algemeen verwelkingsziekte in afwezigheid van genoeg vocht. Dus het is een goede gewoonte om nevel de plant met lauw water om de luchtvochtigheid te verhogen, en dus het vocht. Het is raadzaam om een ​​verstuiver, plant meneer of een plastic spray gebruiken, dus om een ​​fijne nevel te handhaven. Breng de mist die voldoende is om de schijfjes te bevochtigen, maar ook zorgen dat waterdruppels niet zitten op de bladeren, als het kan schadelijk voor hen zijn.
Net als alle andere voorkomende kamerplanten, bevruchting ook nodig onderscheidt van andere methoden om zorg te handhaven voor varens plant. Meststoffen u koos voor uw varens bedrijf moet zo rijk aan stikstof, voor het houden van de plant en het loof groen en in goede vorm. Toe te voegen meer naar de goede gezondheid en de schoonheid van deze plant, houd de pot schoon en wassen met water en een zachte borstel af en toe. Don't miss out om dode varenbladeren en paringen van gedropt folders verwijderen.
Licht en water zijn de twee belangrijkste bepalende factoren bij anderen, als u wilt een varen plant mee naar huis nemen. Seek voor meer belangrijke informatie over fern plant zorg vanaf de plant verkoper. Elke plant hoort bij de wilde aanvankelijk en zijn niet gewend aan binnenklimaat. Dus, het wordt het noodzakelijk te weten de eisen van de plant, en te voorzien van vergelijkbare voorwaarden. Een varen plant zorg is niet een onverschrokken taak, indien zij wordt genomen up met verantwoordelijkheid, en met het oog de plant langer leven zien en mooier dan ooit!

No comments:

Post a Comment