Tuesday 8 November 2011

Rainy Day Games

The kletteren van de regendruppels, de natte vensterbank en de weelderige groene bladeren knus genesteld de regendruppels. "Wouw! Er zou nauwelijks iemand die niet zou houden van deze prachtige omgeving. If u niet de avontuurlijke of sportieve aard, goed, zou je liever een rustige tijd spelen van een bordspel kan worden of het krijgen van aangesloten op je video game console misschien met uw vrienden, familie of iemand anders die je wilt zijn met. Maar als je de sportieve soorten, Nou, er zijn nog veel meer spannende spelletjes te spelen op een regenachtige dag in de buitenlucht en ze zijn zo leuk ook! Derhalve niet als een couch potato op een regenachtige dag, ga naar buiten in de regen en hebben een blast! U kunt echter wel bijna hetzelfde plezier als je niet al te graag op om alle soggy en nat in de regen. Dus zijn we op voor een aantal games voor een regenachtige dag? Hier gaat!
Leuke spelletjes voor een Rainy Day
Indoor Games
Rain Maker: Dit is een zeer interessante indoor spel, met name wanneer er in de buurt kinderen. Mee te nemen kartonnen koker, waarin het ene uiteinde met plastic of neem contact op papier. Nu, een paar tandenstokers en plak ze op de buis willekeurig. Dan, lijm deze stokken en bevestig kralen aan de uiteinden steken buiten. Volgende, wat je kunt doen is Vul 1 / 3 e van de buis met droge bonen of erwten. Volg deze door over het open uiteinde eveneens en versier het buitenste gedeelte als u wilt! Kantelen van deze buis zou een gezonde dicht bij dat van regent. Geniet van dit zelfs op een droge, zonnige dag!
Bird Watching: Nou, als het niet regent te hard, dan kunt u overwegen dit spel te spelen. Voor dit spel, verspreid enkele vogel zaad in uw tuin en vertel de kinderen (of zelfs u kunt raden, indien u dat wenst) om de aard van de vogel die zullen worden aangetrokken om de specifieke vogel zaad raden. Dit is een van de meest onderhoudende en opvoeding regenachtige dag activiteiten voor kinderen.
Good Old Scrabble: Dit is een spel die kan worden genoten en gespeeld door alle leeftijdsgroepen. Als u graag fiddle en spelen met woorden en zijn behoorlijk goed in. Ja, het is de ultieme woordspel, scrabble. Ik denk, ik weet niet moet je niet vertellen hoe te spelen scrabble!
Verf de Paraplu: Dit is een complete leuker als het gaat om regenachtige dag spelen. If u een paar gewone paraplu, dan is dit een geweldige activiteit voor de ouderen als de kinderen. Samen met de paraplu's, hebben sommige stoffen verven, waterdicht lijm en kunststof decoraties tot uw beschikking. So, dat je komen met deze leveringen, de volgende keer dat u storm getroffen en hebben een bal van een tijd aan het schilderen de paraplu!
Outdoor Games
Paper Boats: Dit niet nodig een beschrijving in, nietwaar? Bereid papieren boten en gewoon plaats ze op de plek waar er een waterstroom. Mere te kijken naar deze boten varen off is een genot!
Gekwaak Langs: Als er een vijver of meer in de buurt van uw huis, het is een perfecte setting voor regenachtige dag spelen. Waar je kunt doen op de vijver is te tellen en te identificeren en kikkervisjes kikkers! Dit klinkt misschien kinderachtig, maar het is leuk! Vraag uw kinderen naar de kikkers te identificeren en een gala-tijd het vangen van de kikkervisjes!
Splash it Up: Als je niet kan denken aan iets anders, gewoon een plas lopen en splash het water op elkaar hebben! Het is verbazingwekkend leuk, je zou niet weten als je nat door de regen of het spatten van water!
Speel Voetbal: Er is niets meer spannend en adrenaline als het spelen van voetbal in de regen! Als u een park in de buurt, dan is het gewoon perfect! Gather uw chummies en een bal!
Liefde is in de Drops: In het geval u absoluut in een romantische bui, wel goed, er kon niets beter dan dat! Indien u uw speciale iemand samen met u, ga dan voor een lange rit (geen prijzen voor het raden hoe lang!) en dan zou je zeker beter weten over waar te trekken in uw auto. Geniet van het schilderachtige uitzicht en dan trek je de ramen en krijg gebiologeerd met elkaar, om nooit meer te stoppen.
Dit waren slechts een paar uit de overvloed van regenachtige dag spellen die je kunt spelen. Hebben een geweldige tijd te genieten van de regen, of het nu binnen of buiten het huis!
Laat niet de donder, storm uw plezier en stemming!

No comments:

Post a Comment