Monday 28 November 2011

How dan leisteen vloeren schoon

Leisteen is een zeer voorkomende type rock en wordt vaak gebruikt in vloeren en dakbedekking. Samengesteld uit kwarts muscoviet, leisteen is een fijne korrel, homogene, metamorfe and gelaagde rots. Het wordt gevonden in verschillende tinten, variërend van grijs tot groen. Door zijn kenmerken van een goede elektrische isolator en is brandveilig, is het een logische keuze in de bouw en andere terreinen. Leisteen tegels worden veel gebruikt met betrekking tot interieur en exterieur vloeren, trappen, gevelbekleding, loopbruggen en ga zo maar door. Leien worden ook gebruikt voor dakbedekking, in de vorm van dakbedekking leien, die ook worden genoemd dakshingles en zijn geïnstalleerd door een Slater. Leisteen is beschadigd door twee dingen, decollete en graan, die helpt bij het maken van dunne vellen van leien.
In het geval van individuele woningen, ze over het algemeen komen in een van beide gemeten tegels of willekeurige tegels met betrekking tot vloeren. Vooral de kleur van de leisteen is een gevolg van de kleur die het bevat, die soms, bepaalt de wijze van hoe dan leisteen vloeren schoon te maken. Er bijvoorbeeld een overvloed aan chloriet in een groene leisteen. Nu, het schoonmaken van leisteen vloeren regelmatig noodzakelijk is voor het vermijden van mogelijke krassen en de opbouw van vuil. Dus even is hoe leistenen vloeren reinigen.
Schoonmaken van leisteen vloeren
Materials nodig; supplies die u nodig zou hebben voor het schoonmaken van een leistenen vloer zijn stof mop, stoffer, zachte bezem, emmer, warm water en detergent, natte dweil, stofzuiger en een nylon handborstel.
Procedure; Om te beginnen, mop your leisteen vloeren met een niet-olie op basis van dweil. Doe het voordat het dweilen van de vloeren vochtig. Niet verplaatsen, mop in heen en weer veegt het stof mop in een enkele richting te verplaatsen. Met een zachte haren bezem en stof pan, vervreemden de verzamelde puin en stof. Vervolgens hebben een emmer schoon, warm water en meng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in. Dompel de mop in en dan voordat u de vloer schoon, knijp het water uit de mop. Daarna voer je het langzaam mop over een gebied op een moment. Schoon of liever mop de gehele vloer zo. Voorkomen dat iemand intensivering op de schoongemaakte gebied, tot het droogt. Ten slotte, controleer doffe strepen en films op de lei schoon en mop weer, indien nodig. Dat was alles over hoe leisteen vloeren schoon
Om precies te zijn, als je wilt om een ​​leien tegels schoon, dezelfde procedure te volgen, maar dat omdat deze leistenen tegels zijn poreus, je moet ze zegel herinneren. Hier zijn enkele tips en voorzorgsmaatregelen over hoe leisteen vloeren schoon te maken.
Zorg ervoor dat u een goede kwaliteit dweil en zoals koop een niet-olie op basis van een. Anticiperen het verkeer, het wellicht essentieel om droge-dagelijkse mop de vloer. Het lokaliseren van de deurmatten tactvol buiten het gebied van de leistenen vloer zal een goed idee om ervoor te zorgen dat mensen hun voeten grondig reinigen voordat u uw voet op de vloer. Als je allen rubber matten, vermijd het gebruik ervan in verband met leistenen vloeren, de rubberen stokken op de grond en door hem geleden schade. Als u de leistenen vloer vacuüm, gebruiken, maar hebben een zachte borstel gehechtheid en niet bang en trek de stofzuiger op de vloer, als het kan krassen veroorzaken en chipping van de vloer.
Begrijpen, hoe leistenen vloer schoon was niet een erg moeilijke opdracht, of was het? Principe schoonmaak is niet een taaie taak, maar handhaven de vloer is wat behoeften meer zorgvuldigheid en constante zorg.
Aan het eind van de dag, schone dingen is welke aangelegenheid en derhalve reinig de leistenen vloer van alle het vuil!

No comments:

Post a Comment