Saturday 19 November 2011

Early Retirement Benefits

Vervroegde uittreding droom van iedere man. De gedachte dat een persoon doormaakt decennia van een slijpen baan en harde werk houdt is de vrijheid die hij zal een dag krijgen doen wat hij wil! Een vervroegde uittreding is een kans en tijd om meer dimensies van jezelf verkennen. Dat is slechts een van de vroege pensioenuitkeringen. Het wordt steeds uit een sleur van een oude baan en het inbreken in onontgonnen gebieden. De beslissing voor een vervroegde uittreding kan niet worden genomen, tenzij de persoon dat er voldoende financiële zekerheid voor de toekomst. Als u denkt over de vroege pensionering, zijn er vele! De enige manier om te bereiken is echter systematische vroegtijdige uittreding planning!
Ik denk dat de enige manier waarop een mens kan bereiken brugpensioenen is door middel van de geplande inzet vanaf het begin van zijn carrière. Door pensionering, ik bedoel is ontslagen van een baan die men in de, alleen voor geld!
Sommige mensen zijn gelukkig genoeg om een ​​baan te vinden of het opzetten van een bedrijf in een gebied dat ze over zeer gepassioneerd! For hen, heeft het werk niet blijven van een baan, zijn pure plezier! Dat soort mensen kan nooit terugtreden als men niet stopt om iets te doen dat men liefheeft.
Echter zulke mensen zijn zeer weinig. De meesten van ons drift in en uit de arbeidsmarkt volgens de factor geld of liever gezegd naar aanleiding van de geld te traceren. We blijven tricotst sparen en het hele leven naar een thuis, voor familie en voor toekomstige beveiliging. Echter een tijd komt dat je het gevoel dat je genoeg hebt opgeslagen en je hebt genoeg gedaan. Je voelt je als het volgen van je hart dan geld eenmaal en voor altijd! Dit het punt waar men kan denken aan een vervroegde pensionering. Er zijn overvloedige voordelen van vervroegde pensionering. In dit artikel zal ik verken sommige vroege pensioenuitkeringen en proberen rechtvaardigen, waarom men moeten streven voor.
Voordelen van Early Retirement; Zoals het oude adagium gaat, de hardere men werkt, de gelukkiger krijgt hij! So hoe harder je werkt in je jonge jaren, zal er meer worden uw VUT-uitkeringen. Het gaat allemaal over hoe goed je plannen en uitvoeren van uw ideeën van het leven. Hier zijn VUT-uitkeringen kan men genieten.
Financiële voordelen van vervroegde uittreding; Door vennootschapsrecht in de Verenigde Staten, kan vervroegde uittreding financieel voordeel te betalen aan een persoon, indien zijn leeftijd bij pensionering ten minste 55 jaar. Dit is veronderstelling dat hij of zij heeft minstens gewerkt voor 5 jaar met het bedrijf. De som geld die je krijgt als een vervroegd pensioen profiteren van de onderneming vóór 62-jarige leeftijd, is een fractie minder dan wat u zou krijgen na. Echter, dit is een kleine prijs om te betalen voor de extra tijd die u om na de pensionering. Zoals ze zeggen, tijd is geld! Je vroege uittreding sociale uitkering zal ook lager zijn en in verhouding tot uw VUT-uitkering bedrag van bedrijf. Het opzetten van een individuele pensioen-account (IRA), terwijl u werkt, gaat een lange manier in om u te ondersteunen na de pensionering!
Meer tijd voor familie!; Wanneer u werken, je er nauwelijks tijd om met uw familie en vaak de belangrijke momenten van het gezinsleven missen. Echter, vervroegde uittreding betekent dat u zou kunnen besteden meer tijd met uw echtgenoot en kinderen.
Neem een ​​nieuwe uitdagende hobby!; Vervroegde uittreding opent dat de langverwachte mogelijkheid om dingen die u altijd al wilde doen, maar moest uitgesteld als gevolg van een werk te doen. Nemen een hobby die u genieten nastreven of een alternatief droom carrière dat ook sommige geld verdient op de zijkant.
Dit zijn een aantal VUT-uitkeringen dat u kunt genieten als u gepland en opgeslagen in de vroege jaren!

No comments:

Post a Comment