Wednesday 16 November 2011

Hoe je je haar Rechttrekken

Een voorwaarde om een ​​rechtmaken procedure is en de conditie van je haar wast. Indien u gebruik maakt van een methode die warmte betreft, is het belangrijk om thermische bescherming tegen hitte producten gebruiken om uw haar gezond. Tijdens de behandeling van verschillende technieken ontkrullen, zal een beslissende factor zijn de periode waarvoor u wilt dat het recht blijven. De volgende zijn de vele verschillende opties over hoe u uw haar steil.
Rechttrekken strijkijzers of platte ijzers zijn de meest populaire keuze voor tijdelijke strekken, zoals: Hoe uw haar met een stijltang rechttrekken. Ze zijn goedkoop, en produceren poker rechte zijdeachtig haar. Ik beveel ionische keramische strijkijzers, die veel vriendelijker voor je haar dan metalen ijzers. Richten met strijkijzers duurt meestal twee dagen, of voor sommige mensen, tot ze hun haar wassen. Hier is hoe het gedaan: Het eerste ding om te doen is om de ijzers opwarmen tot de gewenste warmte. In de tussentijd kon je een hitte bescherming product zijn van toepassing op uw haar, en als je haar is de koppige ras, daarna een crème straightener. Borstel je haar en rubriek uit je haar, door het nemen van de hoogste haar (ongeveer al het haar boven de tempel niveau) en stapelen het op de top van je hoofd. Neem een ​​klein gedeelte van uw haar, en zet hem tussen de dageraad van het strijkijzer. Probeer om te beginnen van dichtbij naar de root, maar een veilige afstand te houden van de hoofdhuid. Nu de kop in met de ijzers op de deel van haar, en langzaam breng het naar de uiteinden van de strengen. Herhaal deze techniek met alle het bovenste gedeelte, als je eenmaal hebt voltooid het onderste gedeelte.
Hoe kunt u uw haar met een föhn te regulariseren, de meeste vrouwen hun haar droog te blazen op een tamelijk regelmatige basis, dus ik weet zeker dat ze vertrouwd zijn met hoe dit te doen. Dit is een goede optie, als je wilt om je haar steil, zonder een straightener. Het is echter waarschijnlijk alleen werken als je golvend of iets krullend haar. Meeste mensen zeggen dat platte of paddle borstels (degenen met een rubberen gepolsterde brede vlakke basis en wire of nylon borstelharen) werk beste terwijl föhnen. Lopen de borstel van de wortel tot punt, terwijl de nadruk het mondstuk van de föhn op het haar, weg van de hoofdhuid. Als u de rest van je haar krijgt droge terwijl je rechtop in een bepaalde sectie, moet u opnieuw te bevochtigen voordat het gebruik van de föhn erop. Voor strakke krullen, kunt u gebruik maken van een product dat kroes en krullen controles.
How op tournee haar goed (blijvend) te regulariseren, Als je de steil haar kijken, en zijn moe van styling je haar twee of drie keer in een week, moet u overwegen permanent haar ontkrullen, met een zelf reconditioneren product. Want er zijn veel verschillende soorten producten die beschikbaar zijn, de duur waarvoor zij houdt je haar rechte verschillen ook, maar het zal aanzienlijk langer dan tijdelijke straightening zijn. Terwijl sommige producten zijn mild en zal werken aan ontspannen krullen rechtzetten, are stringer die nodig zijn voor sterk gekruld haar. The enige uitdagende deel is de toepassing, en je kan een vriend hulp nodig hebben om al je haar bedekt te krijgen.
Hoe je je haar natuurlijk rechttrekken; Als u wilt dat uw haar glad op de gemakkelijke manier, is dit huis remedie wordt aanbevolen door sommigen. Verse kokosnoot extract wordt gezegd om te werken als een stijltang. Het kan worden verzameld door het malen van verse kokosnoot in een blender, en ze spannen het aan de melk te verzamelen. Knijp een kalk in het extract, roer en voor een tijdje de koelkast. Zodra u ziet een romig schuim drijvend op het, ook toepassen op uw haar en hoofdhuid. Wikkel je haar met een natte warme handdoek voor ongeveer een half uur. Vervolgens wassen je haar met shampoo. While Dit brouwsel wordt gezegd dat krullen controle, is het zeker een grote natuurlijke conditioner.
De bovenstaande beschrijvingen over hoe je je haar steil te zijn kosteneffectief opties in vergelijking met je haar rechtop op een salon. De doeltreffendheid van deze methoden rechttrekken zal afhangen van de textuur van je haar, dus is het beste om te proberen elke een uit, voordat hij zich op wat het beste werkt voor jou.

No comments:

Post a Comment