Sunday 13 November 2011

Sprinkler System Maintenance Instructies

Ecologisch kwetsbare mensen en activisten omgaan met het nijpende probleem van aantasting van het milieu en de vervuiling zijn altijd erg bezorgd over natuurlijke hulpbronnen als water. Het wordt ook gezegd dat de toekomst oorlogen zullen worden gestreden voor water en niet voor olie of wapens of dergelijke. Dus een vraagt ​​zich af wat zijn de verschillende manieren waarop we kunnen ons steentje bijdragen tot het opslaan van dit essentiële en bijna onvermijdelijke natuurlijke hulpbron. Dus een antwoord dat prominent opduikt in de geest is die sprinklers in tuinen - of het nu een particuliere tuin of een openbare tuin. Is het een systeem, waarbij er geen stromende water uit een pijp, die leidt verspilling is. In plaats daarvan heeft een mechanisme dat ervoor zorgt dat druppels water continu gestrooid op de planten. Dit betekent dat er geen verspilling en het strikte minimum dat vereist voor de planten bereikt de planten. Dus dit maakt deze sprinklers een belangrijk aspect van gazon zorg.
Echter, net als deze sprinklerinstallaties zijn milieuvriendelijk en het is bepleit door bijna iedereen die je tegenkomt, ze kunnen wel wat extra zorg. Daar is de sprinklerinstallatie het onderhoud in het beeld komt. Het onderhoud en de sprinklerinstallatie het oplossen van problemen zijn absoluut essentieel voor het vermijden van misbruik van water. Dus hier zijn een paar trucjes en tips voor sprinkler-onderhoud van het systeem.
Instructies voor Sprinkler Onderhoud van het Systeem, observatie en inspectie van de sprinklers is het eerste wat je moet doen wanneer u begint. Neem een ​​kijkje op de gebroken of versleten onderdelen zoals de sprinkler kop en zo verder en draai ze uit de sprinkler. ; Get matching onderdelen en vervang de voorgaande. ; Dan om te controleren hoe de sprinklerkop is werken, lopen het systeem en vervolgens de hoeveelheid water besprenkeld door het sprinklersysteem. ; Meet de hoeveelheid water door het verzamelen van het in een blikje of met een regenmeter. Als de druk en de stroming van de sprinklerkop laag is, dan zou je naar het hoofd los, het schone en voor scheuren te inspecteren. ; Deal met individuele sprinklerkoppen en stel de spray patronen met behulp van een schroevendraaier. Deze aanpassing wordt voorkomen dat het spuiten van trottoirs, wegen en opritten, en er zouden geen droge gazons. ; Kwart cirkel, halve cirkel, drie kwart cirkel en een volledige cirkel zijn de gebruikelijke spray patronen. Een ander ding wat kan leiden tot het spuitpatroon te veranderen is te trappen of verplaatsen van de sprinklerkoppen. ; Voordat het koude weer, afdruipen het gehele systeem. Voor het doen dat ofwel de sprinklerinstallatie installatiehandleiding te volgen of de hulp van een professionele, zou wie zal treffend ervaren en zouden weten hoe je een sprinkler systeem te herstellen. ; Tijdens het installeren van het systeem in het voorjaar, wees voorzichtig en volg alle voorzorgsmaatregelen in verband met sprinklerinstallatie onderhoud. ; Als het gebeurd dat je verliest op de sprinkler macht, of de controller of de tijden goed werkt. In het geval er een verlies van macht, kan dit betekenen dat je nodig hebt om de controller te resetten. ; Pas waterstanden afhankelijk van de seizoenen. In het voorjaar en najaar, in het algemeen de planten minder water nodig. ; Doe een lekkende of 'huilen' sprinkler controleren na een cyclus. ; Als je een lekkende sprinkler, duidt dit op een beschadigde of versleten klep ergens in het ventiel vak en moet worden veranderd. ; Nadat je klaar bent met dit, ga je gewoon door middel van de checklist voor sprinkler-onderhoud van het systeem weer. Dat geldt ook als volgt:, Is het water te spatten en spuiten over met uitzondering van de planten? : Zijn er obstakels tussen het water en de gewenste gebieden? ; Zijn er lekken? ; Zijn er beschadigde sprinklerkoppen? : Is druk of water te hoog of laag? ; Dus als je eenmaal klaar bent met het beantwoorden van alle vragen in negatieve, overweeg dan uw werk te doen! Dat was gewoon over wat er allemaal was, om op te noemen over de sprinklerinstallatie onderhoud.
Ten slotte, laat een waterbesparend door het hebben van sprinkler-installaties en het onderhoud daarvan, zelfs als het is op kleine schaal. Want wie weet door het te doen je bent een voorbeeld. Immers, liefdadigheid begint thuis!

No comments:

Post a Comment