Friday 18 November 2011

Drijfkaars centerpieces

Wil je een mooie, romantische sfeer te creëren voor een bruiloft receptie of tijdens een diner tafel? Wat een betere manier dan om het te doen met kaarsen. Van het plezier en de grillige aan de elegante stijlen, kan drijvende kaarsen worden gemaakt om van uw feest thema en kleuren aanpassen. Niet alleen doen ze er prachtig uit en zorgen voor heel mooi, maar centerpieces drijvende kaarsen hebben ook het voordeel dat ze betaalbaar en eenvoudig te monteren. De meeste van hen zijn eenvoudige combinaties van een glas of kom, sommige knikkers, rotsen, water en een drijvende kaars. Ook, in tegenstelling tot de bloemenpracht, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bloemen verwelken weg, nog voordat de gasten zijn gearriveerd. En het goede nieuws is, dat deze kaarsen zijn verkrijgbaar in elke vorm en kleur die je maar kunt bedenken. Hier zijn enkele ideeën voor het creëren van je eigen drijfkaars centerpieces.
Drijvende Kaarsen Centerpiece Design Ideas
Bij het ontwerpen van een drijvend kaars middelpunt u kunt nemen verschillende ideeën rekening houdend met de kleurstelling en het thema van het feest decoraties. Drijvende kaarsen kunnen worden gebruikt als centerpieces tijdens huwelijksfeesten, bruids-en babyborrels, romantische diners en feesten bij het zwembad of op een strand. Bijvoorbeeld, drijvende kaars centerpieces voor bruiloften moet een elegante touch aan. Dus kan kaarsen vorm van bloemen of hartjes en vlinders worden gebruikt om de tafel te versieren.
Het kiezen van de houders: Er is een grote verscheidenheid aan kandelaars, van de vlakte glazen schalen tot de uitmuntende votive glazen houders. De grote brandewijn snifters gevuld met rotsen en het water samen met een dominante kaars zorgt voor een mooie blikvanger. Voor een decoratief uiterlijk, gebruik martini en wijn glas gevuld met kristallen en water en drijvende kaarsen. Pijler kandelaars zijn de all time favoriete bruiloft centerpieces, vanwege hun schitterende ontwerpen. Another populaire type zijn de votive kandelaars met hun moderne, strakke ontwerpen, creëren van een perfecte ambiance voor uniek decor kaars verlichting. Voor een meer eenvoudige maar elegante touch gekleurde theelichthouders. Een van mijn absolute favorieten zijn de strakke, ronde glas globes met een ontwerp geëtst op hen, die perfect zijn voor theelichtje kaarsen.
Het toevoegen van de Elementen van het Ontwerp: Zodra u hebt gekozen voor de houders, kunt u acryl kristallen en edelstenen, kleine glazen prisma's, doorschijnende stenen en knikkers plaats op de bodem van de kom, om diepte toe te voegen. Diamond kwasten rond de schepen zien er heel mooi uit. Je kan ook water toevoegen parels die mollige wanneer u het water toe te voegen. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, zoals room, goud, geel, lavendel, parel wit, zwart, kunnen ze worden gekozen op basis van het thema en de gelegenheid. Bijvoorbeeld, kun je met blauw gekleurde seaglass voor een nautisch thema.
Het kiezen van de kaarsen: Drijvende kaarsen zijn er in verschillende vormen en maten en op basis van de kleur en het thema je kunt ze gebruiken voor het middenstuk. Zodat, kunt u gebruik stervormige kaarsen op Kerstmis of hartvormige degenen voor Valentijnsdag. Summer Party thema kan worden verbeterd door behulp kaarsen gevormd als citrusvruchten of zeeschelpen. Bloemmotieven voor kaarsen lijken te zijn heel populair. Check out de rozen, rosebuds, madeliefjes, viooltjes, orchideeën, zonnebloemen en zelfs gardenia kaars ontwerpen. Voor een rustig, naar rustgevende aroma toe te voegen aan de romantische sfeer, probeer dan de geurende drijvende kaarsen of de aromatherapie kaarsen.
Met bloemen: Gebruik de bloemblaadjes van de roos aan de schoonheid van een drijvende kaars middelpunt te verbeteren. Bloemen zoals chrysant en anjers ook kan worden gedreven. Voor diegenen, die niet willen verse bloemen kunnen kiezen voor de kunstmatige bloemblaadjes, beschikbaar steeg op de ambachtelijke winkel.
Deze drijvende kaarsen zijn online beschikbaar, evenals bij diverse ambachtelijke winkels. Gebruik je creativiteit en plezier hebben en ontwerp je eigen drijvende kaarsen, voor het verbeteren van de schoonheid van uw tafel op verschillende gelegenheden.

No comments:

Post a Comment