Friday 4 November 2011

Hoe maak je een Duct Tape jurkje

Je zou me niet geloven, maar een tape jurk is de nieuwste trend van deze dagen. Duct tapes worden uitgebreid en innovatief worden gebruikt voor jurken, portefeuilles, petten, portemonnees, banden, enz. Gebruik van tape worden steeds populairder met de dag. Wanneer het aankomt op creativiteit, er is geen grens. Het belangrijkste voordeel van een tape is dat het niet veel kosten en kan worden geboden door iedereen. Ten tweede kan je afval zoveel materiaal als je wilt. Maak een jurk, probeer een patroon en als je niet net als de uitkomst, schroot het af. Ten derde is het beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en tinten. Dat geeft u alle keuze die je wilt. En tenslotte, is de 'in ding'. Dus dat geeft je alle reden te meer om te gaan voor de tape jurk. Hier is hoe u een tape jurk te maken.
Duct Tape Dress procesvoering, materialen nodig zijn; Zes rollen tape (s); Scharen, meetlint, stappen om een ​​Duct Tape Dress; Allereerst beslissen over de kleur van je jurk. U kunt gaan voor een enkele kleur of verschillende tinten van een kleur of zelfs een regenboog-gekleurde jurk. Bijgevolg krijgen de duct tapes. ; Schets de jurk te ontwerpen. Het kan het lichaam worden ingepast of kan hebben franje en fakkels. ; Nauwkeurig Neem uw metingen. U kunt hulp van een vriend terwijl dit het doen. , Maak een vel duct tape te worden gebruikt als een stof om de jurk cut. Voor deze, Plaats een lange strook tape, kleverige kant. Plaats een ander dezelfde lengte strook overlappen de vorige met ongeveer een centimeter. Doe dit tot het blad is groot genoeg om een ​​patroondeel geknipt. ; Voor het afdekken van de plakzijde, kunt u ofwel een ander soortgelijk blad van duct tape door het plaatsen van zowel de kleverige kanten op elkaar, of je kunt een stof te gebruiken. De stof is te verkiezen boven en moet worden dun. While kleven aan de tape af, zorg ervoor dat er geen plooien op de stof. ; Nu sneed het blad volgens uw patroon te houden ten minste 2 cm marge aan alle kanten. Je kan hebben om het blad aan de rok of het lijfje gesneden plooi. Hier is het belangrijk om in gedachten te houden de richting van de tape voordat knip je het patroondeel. Het is beter om de lopende hetzelfde te houden voor de rok en het lijfje. ; Voor het verlijmen van de stukken in elkaar, de binnenbekleding about 2/3e inch te verwijderen op de gezamenlijke en plak de twee stukken. Bedekken met een strook tape van boven en vouw de tape aan de zijkanten. ; Aan de zoom te maken, verwijderen van een centimeter van backing stof en vouw in de randen. Voor de top randen van het lijfje, vouw stroken tape omheen om de ruwe randen te dekken. ; Het afmaken, kunt u ofwel stick een rits of een stick-on klittenband. Een andere optie zou kunnen zijn om de opening met een tape-stick na het dragen van het. ; Een paar dingen moet worden gehouden bij het maken van een tape jurk. Aangezien de tape niet mogelijk de lucht te passeren, waarbij een marge is erg belangrijk. Het is beter om een ​​dunne katoenen stoffen bekleding gebruiken, omdat het absorbeert het zweet en is comfortabeler. Als u denkt hoe je een prom jurk te maken van tape, het proces is hetzelfde als hierboven. Die u zeker kunt nog een paar versieringen. U kunt gebruik maken duct tape ambachten zoals een diamant of een roos en plak het aan het lijfje. U kunt een riem en boog uit een contrast gekleurde tape om de tape prom jurk te versieren. Voor de riem, kun je de tape vel in de vergelijkbare wijze en knip de gewenste lengte. Dekking van haar zoom met een continue strook duct tape om een ​​goede afwerking te geven.
Nu je weet hoe je een tape jurk, waar wacht je nog voor make? Het is in zwang geraakt en zeker je onderscheiden van de massa. So, er een maken en maak je klaar om pronken.

No comments:

Post a Comment