Thursday 3 November 2011

Exterieur Paint Schemes

Er zijn zo'n breed scala aan kleuren die beschikbaar zijn voor exterieur verf, dat iedereen vrij kan in de war raken, terwijl het kiezen van de juiste buitenverf regelingen. Je moet heel voorzichtig zijn over het kiezen van de juiste kleurenschema voor uw exterieur, want als je een fout maakt, dan zal het onaangename voor u, uw buren en gasten. Afgezien van dat, elke fout kan leiden tot een enorm verlies aan geld. Met de hulp van enkele slimme schilderen, De uiterlijke verschijning gaat een lange weg bij het verbeteren van de uitstraling van uw interieur.
Fundamentele regels van Buiten Paint Schemes
Er zijn bepaalde dingen die moeten worden beschouwd, terwijl het kiezen van exterieur huis te schilderen. Ten eerste, moet je geen kopie van de kleur ideeën van je buurman (s). Maar mocht uw exterieur verf kleur ideeën goed aan te vullen met de kleur van andere huizen in uw buurt. De kleur moet niet je huis kijken als een van de plaats op de straat. U kunt kiezen uit twee verschillende kleuren voor de buitenkant. De voorkant moet de kleur die in overeenstemming is met de verf kleuren van andere huizen van de straat en de achterzijde kan worden gegeven een kleur die je wilt zien op uw huis.
U kunt kiezen uit de kleuren voor de buitenste muren van uw huis dat in overeenstemming is met de kleuren van de bloemen die je tuin heeft. Combineer de kleuren van de tuin bloemen en gebruik het als inspiratie voor de belangrijkste muren. Lichtere kleuren zijn steeds de voorkeur verdient koetswerkkleuren omdat ze een groter kijken naar het huis. Een andere reden waarom mensen Vermijd donkere kleuren is dat ze de neiging te vervagen na verloop van tijd als gevolg van continue blootstelling aan zonlicht. De minder belangrijke kenmerken van het exterieur, zoals de goten moeten dezelfde kleur hebben als de voornaamste muur als het zal helpen om ze te verbergen in de achtergrond kleur. De buitenkant verf moet versterken de uitstraling van het interieur ontwerpen en moet overeenkomen met de kleur van het interieur schilderen ook.
Exterieur House Paint Schemes
Voor beginners, de ideale manier om koetswerkkleuren regelingen te kiezen is om te verwijzen naar het kleurenwiel voor dit doel. Het zal vereenvoudiging van de taak van selecteren van de juiste kleur voor de buitenkant. Exterieur verf schema's kunnen worden onderverdeeld in drie verschillende secties. Het grootste deel kan worden aangeduid als het gebied dat bestaat uit de muren. Het tweede deel bestaat uit de randen en de hoeken, en het derde deel heeft de deuren, ramen en specifieke architectonische bochten.
Een interessante externe huis kleurencombinatie is het selecteren van een kleur en combineer de verschillende tinten op de hoofdsectie. Je moet gaan voor dit soort kleurenschema als je wilt met een conventionele kijken naar het huis te geven. Voor het toevoegen van meer levendigheid aan het kijken, moet je kiezen uit twee volledig contrastrijke kleuren die worden geplaatst in de tegenovergestelde richting van het kleurenwiel. Als u op zoek naar een meer gedurfde look, gebruik dan drie verschillende kleuren die op gelijke afstand van elkaar op het kleurenwiel.
De veiligste optie voor het huis te schilderen regeling is om er eentje hoofdkleur en twee of meer kleuren voor de randen. In dit geval is de schaduw van de randen altijd bewaard lichter dan de schaduw van de muren. Het aantal kleuren worden gebruikt op de randen van de muren hangt af van het aantal verschillende curven die moeten worden gemarkeerd met de kleuren. Is er veel ruimte om te experimenteren als het gaat om de kleur van de deuren en de ramen. Met enkele gedempte kleuren op de achtergrond, zullen enkele heldere frisse kleuren op de deuren en de ramen maken het exterieur des te aantrekkelijker.
Exterieur verf schema's voor een oud huis kan worden enigszins lastig omdat we niet veel van een idee over de aard van de kleur die ervoor zorgt dat de oude wereld charme van het huis intact hebben. U kunt de hulp van enkele tijdschriften of een kleurenkaarten van de historische gebouwen uit een bibliotheek. Meestal, in de oude dagen, mensen gebruikt om die kleuren die dichter bij de natuur willen. Een verscheidenheid van kleuren van rood, bruine, groene of mosterd zal gewoon de juiste keuze. Deze kleuren zal helpen om het kleinste detail werk van de architectuur van deze gebouwen te accentueren.
Met een beter begrip van het exterieur van verf schema's, kunt u een persoonlijke touch van je eigen te geven aan de buitenste muren van uw huis. Zo zal uw huis een weerspiegeling van uw smaak en persoonlijkheid.

No comments:

Post a Comment