Monday 7 November 2011

Natuurlijke Hair Care Tips

Twee belangrijke factoren beïnvloeden de gezondheid van de haren zijn dieet en levensstijl. Arme dieet, vitaminetekorten kan ziekten van verschillende soorten tot het geven haarproblemen zoals dandruff, haaruitval, uitdunnend haar, kalende, premature grijzende, enz. sedentaire levensstijl, roken, overmatig stress en een ongezond dieet naar betreurenswaardige haren strekken. Bovendien, regelmatig reinigen en borstelen van het haar is ook belangrijk, omdat de olie-producerende klieren in de hoofdhuid krijgen gestimuleerd wanneer het haar geborsteld. Het is deze natuurlijke olie dat maakt het haar glanzende en gezond. Uitbetalende Heed om enkele natuurlijke haarverzorging tips helpen het haar handhaven, echter zal de tips over haarverzorging afhangen van het haartype en textuur. Bijvoorbeeld, zal natuurlijke zwart haar zorg dagelijkse zorg voor zwarte haarpunten, terwijl natuurlijke haarverzorging voor zwarte vrouwen een andere set van tips. Laat ons kijken naar enkele van hen.
Natuurlijke Hair Care Recepten
Deze haarverzorging recepten kunnen worden gebruikt door alle haartypes. Een aantal eenvoudige, maar effectieve haarverzorging recepten zijn als volgt:
Hair Spoelgangen: Hair spoelt helpen reinig de haren en verbetert ook haargroei. Bereidt u een haarspoeling, alle een behoeften is 2 kopjes warm water en 1 / 2 een kopje citroen. Vermeng deze twee ingrediënten en spoel het haar mee. Massage het haar zachtjes en laat de oplossing te zitten op het haar gedurende 10 minuten. Uitspoelen, conditie en stijl.
Hair Behandeling: Deze behandeling recept is gunstig voor diegenen die vaak zwemmen en het zal het haar te beschermen tegen breuk en zal ook verbeteren haargroei. Voor deze behandeling, u nodig 1 ei, 1 eischaaltje waard van olijfolie, 1 kwartaal van geschild komkommer en samen mix hen. Toepassing dit mengsel om het haar en laat te verblijven voor 10 minuten vervolgens uitspoelen. Lees meer op natuurlijke haarverzorging voor zwarte vrouwen.
Geen shampoo Recept: Los 1 eetlepel soda in 2 kopjes warm water en giet het in een beker of spray fles. Gieten of spray de oplossing op uw haar en laat het mengsel te zitten gedurende 1 minuut en vervolgens spoel deze goed. Conditie en stijl het haar. Dit recept is goed wanneer uw haar voelt echt yucky, aangezien zij zal maken uw haar schoon en glanzend. Echter niet hoger zijn dan het bedrag van zuiveringszout toegevoegd, omdat dit alleen maakt je haar broos. Lees meer over haarmasker recepten voor beschadigd haar.
Leave-in conditioners: Verhit 3 eetlepels honing in de magnetron en meng 1 / 4 kopje olijfolie in. Work kleine hoeveelheden van dit mengsel in het haar op een moment, totdat de gehele haar is bekleed. Na 30 minuten, spoel en droog ze goed. Deze airconditioner zal helpen om het haar zacht en glanzend. Lees meer over haar conditioningbehandelingen thuis.
Natural Hair Care Tips voor Afro-Amerikaanse vrouwen
In geval van Afrikaans-Amerikaanse haren, het belangrijkste punt moet worden gehouden is het voorkomen van het breken van haar, te verbeteren brosse textuur van het haar en haaruitval te voorkomen. Sommige van de Afro-Amerikaanse natuurlijke haarverzorging tips zijn als volgt:, massage van de hoofdhuid regelmatig met olie, vergroot de olieproductie en vermindert droogheid. Hete olie massages worden uitgevoerd eenmaal per maand om het haar te hydrateren. ; Je moet conditie van je haar met haarverzorgingsproducten speciaal voor Afro-Amerikaanse natuurlijke haren. Echter, tijdens het selecteren van deze shampoos, vermijd het kopen van shampoos die alcohol bevatten. Bovendien, niet shampoo je haar dagelijks. Wassen eens in de 3-7 dagen zorgt voor het behoud van het haar olie evenwicht. ; Je moet niet kam je haren terwijl het nat is. Wacht maar tot je haar droogt een beetje, voordat kammen, om breuk te voorkomen. Bovendien, als je overmatig krullend haar hebt, gebruik gewoon een grove kam je haar (vanaf de uiteinden en geleidelijk aan de wortels) borstel. Dit vermindert de breuk. ; Krijg je haar geknipt eenmaal per 2-3 maanden, om gespleten haarpunten te voorkomen en niet vlechten dragen voor meer dan 8 weken. Laat uw haar vrij blijven voordat vlechten opnieuw. Dit helpt voorkomen dat een terugwijkende haarlijn. ; Lees meer over:; Grow haar sneller natuurlijk; African American haarverzorging tips, die van u op zoek naar zwarte natuurlijke haarverzorging tips om haren sneller groeien moeten deze haarverzorging regime religieus volgen. Handhaven van een gezonde voeding, hebben supplementen voor de verbetering van de haargroei, massage je haar, bijsnijden, schoon je haar, shampoo en de conditie van het regelmatig gebruik van natuurlijke haarverzorgingsproducten.

No comments:

Post a Comment