Saturday 12 November 2011

Verplanten Roses uit stek

Het is een bekend feit dat rozen zijn een van de mooiste bloemen op aarde. Men moet begrijpen hoe de zorg van de plant te nemen om haar gezonde groei. De praktijk van het transplanteren helpt bij het vermenigvuldigen / verspreiding van de planten snel. Laat ons begrijpen hoe te verplanten steeg stekken in de volgende paragrafen.
Verplanten Rozen uit stek; het uitplanten van stekken rose wordt alleen gedaan als hun wortels sterk en in staat om het voeden van de plant. Als de roos niet hebben nieuwe wortels, is het terug geplaatst en nieuwe wortels kunnen groeien. Gedroogd of oude bladeren eventueel worden verwijderd. Met het oog op het uitvoeren van de transplantatie, zou een lege pot worden verlangd. Stenen of harde stoffen in voorkomend geval, in de pot, moeten worden verwijderd. Teelaarde en meststoffen moeten worden geplaatst in de pot. De roos snijden is geplant in de bodem en duwde een beetje dieper in om het stevig in de bodem. Het helpt de plant om het goed vast te stellen voordat de wortels beginnen verspreiden in de bodem.
De plant moet worden bewaterd te verstrekken van de nodige vocht. De nieuwe fabriek moet in weinig zonlicht. Het direct in het zonlicht leidt tot verwelking. Men moet in gedachten houden dat zonder een sterke wortelgestel de plant niet kan overleven na het uitplanten. Zodra de wortels van de stekken goed zijn vastgesteld, kan men beginnen kweken van rozen uit stek op de juiste manier.
Als men wenst uit te voeren van het proces van het transplanteren van rozen in de herfst, moet september zijn de ideale tijd. Anders worden de winter en het voorjaar geacht te zijn de beste seizoenen voor transplantatie. Verplanten rozen in het voorjaar geeft het beste resultaat in termen van groei. Verplanten rozen in de winter wordt ook aanbevolen voor een gezonde groei. Er moet echter te laat worden gedaan in de winter. Men moet proberen te vermijden verplanten steeg stekken in de zomer. Verplanten rozen in de zomer is niet ideaal, en deskundigen adviseren transplantatie de roos plant na de zomer bloeien seizoen krijgt over. Lees meer over:; uitdragen van Rozen uit stek; Rozenteelt uit stek; Rose Plant Care; Verplanten is een belangrijke activiteit in roos het verzorgen van planten, omdat de vermeerdering van de plant is uitgevoerd door middel van de activiteit. De stekken moeten worden voorbereid voor het verspenen hen met succes. De nazorg van de roos plant is even belangrijk. Voordat het transplanteren van de stekken, moeten zij worden behandeld met hormonen (Rhizopon). De basale einde van de stekken zijn gedoopt in de het hormoon oplossing voor de behandeling. Echter, dienen overmatig toepassing van het hormoon worden vermeden, omdat het veroorzaakt productief wortelgroei. Zodra de stekken worden getransplanteerd, dan is het noodzakelijk om de luchtvochtigheid om de bladeren te voorkomen van het krijgen uitgedroogd controle. Het is noodzakelijk om de kunst van het snijden en hen voor te bereiden vermeerdering.
Lees meer op:; Rozenteelt: Tips voor Beginners; Snoeien Roses: Hoe Snoei Rose Bushes; Het artikel geeft de nodige informatie over overplanten rozen uit stek. Men moet echter, begrijpen de specifieke behoeften van de plant rekening houdend met de weersomstandigheden veranderingen en het seizoen waarin de transplantatiearts wordt gedaan. Volgende deze instructies zou helpen in groeiende gezonde en mooie rozenplanten.

No comments:

Post a Comment