Sunday 20 November 2011

Low Light House Plants

Je hebt een geweldige baan, een chique huis in een chique plaats met een balkon en een geweldig uitzicht. Het enige probleem is dat uw huis niet wordt blootgesteld aan een grote hoeveelheid zonlicht. En je bent bedroefd door het feit dat de faciliteiten en ruimte voor het houden van planten in uw huis is minder, je niet groene vrienden hebben om je heen! Maar hey, moet je niet teleurgesteld worden. Hier is een lijst van goede kamerplanten bij weinig licht. Geloof me, dan zouden ze niet klagen, want ze krijgt niet genoeg van de zonne-energie, vandaar de naam weinig licht kamerplanten!
Beste kamerplanten bij weinig licht
Lucky Bamboo: Dit is een lieveling van de Feng Shui beoefenaars. Lucky Bamboo, is de zeer gangbare naam. Eigenlijk is het een soort genaamd Dracena sanderiana. Dit is een eeuwige overlever. Deze planten met harde stelen en ze overleven in vazen ​​van slechts water of in de bodem. Het is compatibel met te weinig licht, in plaats van een sterke, direct zonlicht. Als het wordt direct zonlicht, verschroeit zijn bladeren. Dus je moet adequate zorg voor Lucky Bamboo. En als het geschonken door iemand die voor u, dan is er niets vergelijkbaars. Echter, de bladeren zijn een beetje giftig, dus niet te houden op een plaats waar het zal gemakkelijk toegankelijk zijn voor kinderen en huisdieren.
Spider Planten: Een van de meest populaire van alle opknoping-of achterkant kamerplanten, spin planten, zijn een goede keuze als het gaat om huis planten die weinig licht nodig hebben. Dit zijn zeer sterke planten, die hun forte zal houden in minder dan ideale omstandigheden. Maar als de omstandigheden perfect zijn, dan zijn deze planten zijn absoluut geweldig. Als het aan het licht komt, worden deze planten helemaal niet veeleisend is. Hoewel ze liever fel licht, groeien ze in een semi schaduwrijke om gedeeltelijke direct zonlicht voorwaarden. Een fantastische keuze inderdaad, onder weinig licht kamerplanten.
Varens: Je kan niet missen varens, kunt u? Sommige van de varens te passen in de categorie van weinig licht kamerplanten, terwijl sommigen van hen niet. Boston varens, Bird's Nest Varens zijn varens which goed groeien, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Boston varens zijn de meest voorkomende soorten varens, terwijl Nest varens Bird's zijn mooi met rechtopstaande, lepelvormige bladeren en appel gekleurd, oplopend vanaf een centrale rozet. Er zijn weinig andere soorten van varens, zoals de staghorn, Australische boomvarens en meisje haar varens. Maar ze neigen naar meer heldere zonlicht. Varens erg gemakkelijk beschikbaar zijn zo goed, dus als je niet kunt denken aan iets anders of er geen andere kamerplant beschikbaar is, go for it!
Snake Plant en Moeder-in-Law's Tongue: Nou, de naam van de laatste is grappig, maar dan, wie oorspronkelijk dat naam gaf aan dat bijzondere kamerplant was misschien wel erg lastig gevallen door zijn of haar moeder-in-law! Toch op een serieuze noot, slang plant en zijn neef (soort van) zijn in principe architecturale planten en stijf rechtopstaande bladeren, ongeveer 4 meter hoog. Het is de 'super plant' van alle kamerplanten en niets kan nadelig blijken voor de groei, behalve het overtollige water of geen water at all. Lage zonlicht, fel zonlicht, maakt het niet uit bij deze moeilijke plant. Het is een minimale moeite plant.
Golden Pothos Wijnbouw: de meeste van ons hebben gehoord over het geld plant of de Jade Plant. Golden Pothos Vine is veruit de meest bekende kamerplanten vandaag. Het valt in de categorie van een van beide opknoping planten, trailing plant of een klimmer. Hij groeit het beste in de indirecte licht, maar het licht moet voldoende helder zijn. Nogmaals, deze plant zijn ook zeer taai en niet op te geven in een onberispelijke toestand. De Aziatische versie van dit Golden Pothos wijnstok is de Money Plant. Geld plant wordt ook wel zilver wijnstok en het komt uit het zelfde geslacht, maar een andere soort.
Er zijn een paar anderen vinden Dracaena, Aechmea Bromelia's en zo, die zijn huis planten die weinig licht nodig hebben. Whatever weinig licht kamerplanten u ook kiest, zorg ervoor dat uw huis is vol met groen en zit vol met frisse lucht!
Ga groen met kamerplanten!

No comments:

Post a Comment