Wednesday 23 November 2011

Bloeiende Pear Tree Care

Perenbomen zijn ideaal voor het modelleren en tuinieren doeleinden, al het hele jaar. In het voorjaar kunnen de wit bloeiende perenboom kijken meer opvallende met hun delicate, besneeuwde witte bloemen. Maar zelfs in de zomer, kunnen ze een vleugje van rust toe te voegen aan hun omgeving met hun weelderige, glanzende groene bladeren. Nogmaals, in het najaar, zou dit opmerkelijke boom rood met zijn scharlaken rood blad te maken een van de fascinerende bezienswaardigheden te aanschouwen. Deze bladverliezende boom behoort tot het geslacht, Pyrus and familie Maloideae. Er zijn hoofdzakelijk twee soorten peren, de vruchtlichamen en de bloeiende perenboom. Wetenschappelijke naam van de bloeiende perenboom is Pyrus calleryana, terwijl dat van de vruchtlichamen peer Pyrus communis. Zoals de naam al doet vermoeden, is het vruchtlichaam perenboom gekweekt om zijn heerlijke sappige vruchten, terwijl de bloei peren is in principe gebruikt voor de versiering. Meer informatie over:; Ornamental Boom voor landschapsarchitectuur; loofboom feiten; loofboom soorten; Bloeiende Pear Tree Rassen
Het merendeel van de bloeiende perenbomen behouden een ovaal of piramidevorm terwijl er steeds meer en ze vereisen niet veel ruimte. Enkele van de meest populaire vormen van bloeiende perenbomen zijn, Bradford, Aristocrat, Redspire, Autumn Blaze, Frontier en Chanticleer perenboom. Dus, als u overweegt een bloeiende boom, daarna de eerste van alles wat je hoeft te beslissen over de specifieke ras plant. Dit besluit zou voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke keuze en de toestand van de bodem, waar je naartoe gaat om het te planten. Meer informatie over bloeiende perenboom rassen en bloeiende boom soorten.
Bloeiende Pear Tree Care
Bloeiende planten van een perenboom; Het eerste dat u moet overwegen, terwijl het planten van een bloeiende perenboom is de keuze van een goede site. Een plek die de volle zon krijgt zou ideaal zijn voor het kweken van bloeiende perenboom, omdat het liever veel zonlicht. Het kan echter ook worden gekweekt in een deels schaduwrijke omgeving. Voor zover de bodem eisen betreft, zou je een licht zure bodem, met een pH variërend van 4 tot 6,5. De bodem moet vochtig en goed gedraineerd om een ​​goede groei van de perenboom te waarborgen.
Voor het kweken van een bloeiende perenboom, kunt u gaan voor de zaden of een klein, jong plantje. Maar wees u hoge kwaliteit zaden of plantje kiezen. Als u hebt gekozen voor plantje, graaf dan een gat van ongeveer vier keer de omvang van de wortelkluit. Nu voorzichtig de plant in het gat en dan bedekken met grond. Als de plant vereist vochtige bodem, kunt u voeg wat mulch rond de aanplant site. Idealiter 2 tot 3 lagen mulch rond de boom voldoende zou zijn om ervoor te zorgen dat de bodem kan adequaat niveau van vocht vast te houden.
Watering Bloeiende Pear Tree; Water geven is een essentieel onderdeel van bloeiende perenboom zorg. Zoals reeds vermeld, moeten de bodem vochtig worden gehouden voor het kweken van gezonde perenboom. Tegelijkertijd moet teveel water ook worden vermeden, aangezien dit kan schade of rotten van de wortels. De plant heeft regelmatig water geven totdat het vestigt zich in de bodem. Wanneer zij eenmaal in staat om vast te houden de grond, zou het niet nodig frequent water geven.
Snoeien Bloeiende Perenbomen; Snoeien is dat een deel van de bloei perenboom zorg, die helpt niet alleen om handhaven van de vorm van de boom, maar houdt ook het gezond en ziektevrij. De ideale tijd voor het snoeien van een bloeiende perenboom is tijdens de winter en de late herfst of in het voorjaar, net als de boom stopt bloeien. Gebruik geen scherpe instrumenten om het dode hout of takken die gegroeid uit controle te verwijderen. Ook verwijderen van een innerlijke takken luchtstroom te bevorderen en daarmee te voorkomen invasie van bloeiende perenboom schimmel. Meer op sier perenboom zorg.
Enkele van de meest voorkomende ziekten of bloei perenboom problemen vuur vergalt, die de bladeren van de boom, blad verschroeien en schimmelinfectie stijgen. Samen met drenken, mulchen en snoeien, het identificeren van deze ziekten en de preventie daarvan is net zo belangrijk voor de bloei perenboom zorg. Even belangrijk is het te bespreken met een professional over de toepassing van fungiciden, pesticiden en andere preventieve maatregelen, om de bloei perenboom te beschermen tegen deze ernstige ziekten.

No comments:

Post a Comment