Sunday 6 November 2011

Hoe te boom te verwijderen Sap

SAP Tree is een veelvoorkomend probleem dat auto's en kleding beïnvloedt ook tijdens de kerstdagen. De moeilijkheid bij het reinigen van de boomsap vlekken ontstaat wanneer de dagelijkse schoonmaak methoden voor het verwijderen van de boom sap onvruchtbare wordt. Een eenvoudige, routinematige car wash verwijdert geen boom sappen!
How tot boom Sap van Car Verwijderen: Tips, er zijn bepaalde oplosmiddelen die u kan voorzien van effectieve oplossingen voor het probleem van het verwijderen van bomen sappen van een auto. Sommigen van hen zijn hieronder vermeld.
Kies een nagellakremover!; Een vingernagel nagellakremover is het beste ding dat is gemakkelijk verkrijgbaar in uw huis en kan u helpen elimineren de vlekken van een boom vanuit uw auto sap. Voordat u de nagellak remover, zorgen ervoor dat u de auto schoon met een normaal schoonmaakmiddel zoals een zeepoplossing. Na het reinigen van het getroffen gebied op de auto, neem een ​​schone en droge doek (zelfs een katoenen bal zou doen), enkele druppels van nagel nagellakremover op de handdoek of katoenen bal en langzaam het gebied schoon door deze af het getroffen gebied in cirkelvormige bewegingen . Je moet rond media waar de vlekken zijn hard en moeilijk te verwijderen, maar niet over doen. Gebruiken sommige extra druppels nagellak remover indien nodig. Nadat de boom sap wordt verwijderd, neem dan zuiveringszout aan de getroffen zone te wassen en vervolgens toe te passen was, zodat de auto het oppervlak volledig wordt gereinigd.
Try Out een Paint Brush Cleaner!; Een in water oplosbaar penseel Remover is een goede optie voor de boomsap vlekverwijdering. Net buiten kijken in uw winkel kamer of de lokale markt en krijg een penseel schoner. Net wrijf de verfkwast schoonmaker in een oplossing van baconvet of reuzel, en gebruik deze om te verwijderen van de boom sap.
Check out voor Wax en Grease in je garage!; Vet wordt over het algemeen bewaard in uw garage voor het smeren van uw kinderen de fiets of uw auto onderdelen. Pak dat tot en wrijf het over de vlek. Zorg ervoor dat u niet het vet van toepassing en was als de auto droog is. Eerste wassen met water en breng het vet. Het kan enkele pogingen om helemaal schoon van de auto. Na het reinigen van met vet van het oppervlak van de auto kan wazige verschijnen, maar maak je geen zorgen, voor een keer de was wordt toegepast de waas krijgt geëlimineerd en uw auto ziet er brandschoon.
Get Some Gedenatureerde alcohol!; Velen vonden gedenatureerde van alcohol aan zeer effectief in het verwijderen van de boomsap vlekken. Ja, als je wilt probeer het gewoon!
The New Automotive Klei; Automotive klei is een nieuw product dat meteen een hit geworden in de markt voor het verwijderen van boomsap. Voor het gebruik van de auto-klei, spuit u een glijmiddel op waterbasis op een klein gedeelte van de auto. Gebruik nu de bar van automotive klei gebied schone achterkant en weer. Verplaats de balk in cirkelvormige bewegingen en toe wat druk door wrijving het gebied. Schone geleidelijk en houd aanraken met je handen, zodat u in staat bent om te begrijpen als de harde resten zijn verdwenen of zijn nog steeds intact. Zodra het residu lijkt te zijn gegaan, was het oppervlak en maak hem schoon met een zachte en droge handdoek.
How tot boom Sap uit kleding: Tips: Het is niet zo dat enige boom plantensappen de auto beïnvloeden, zelfs de doeken kan worden beïnvloed door het. Enkele tips voor het verwijderen van bomen sap uit je kleren zijn hieronder vermeld. ; Neem een ​​flesje met alcohol en voorzichtig een eerlijke hoeveelheid alcohol wrijven over de kleding en see de harsen dissolve! ; Breng pindakaas en laat de kleding voor een minuut. Dan onmiddellijk het witwassen van de kleding en zie! De vlek is verdwenen. ; Gebruik koken, olijfolie of margarine olie te verwijderen van de boom sap vlekken. Ze werken wonderen! ; Goo Gone oplosmiddel is ook de voorkeur van veel mensen. Bezoek een hardware te slaan en snel te krijgen. ; Zelfs de hand sanitizer kunt de boomsap vlekken van de kleding. Na toepassing van de reiniger, gebruiken sommige zachte doek te verwijderen van de boom sap vlekken. , SAP Though tree vlekken zijn niet erg gemakkelijk te verwijderen, proberen veel van de genoemde tips kunnen nog steeds nuttig zijn. Ik zou ook willen zeggen, dat sommige van de bovenstaande tips kan werken voor iemand en kan niet werken voor de andere. De boom sap vlek verwijdering hangt af van het aantal dagen dat de vlek is op de auto / kleding en diverse andere factoren. Dus als u nieuwe methode eigen vinden doe delen met vrienden zodat iedereen worden geprofiteerd. Hoop dat je mijn ideeën over hoe te verwijderen boomsap.

No comments:

Post a Comment