Monday 7 November 2011

Self Defense Moves

Zelfverdediging bewegingen zijn basislichaam bewegingen die je helpen om jezelf te beschermen tegen een onverwachte gevaarlijke situaties. Het is eigenlijk een instantie die de natuurlijke zelfverdediging mechanisme dat ons in staat stelt om te vechten of onder dergelijke omstandigheden te ontvluchten door het verhogen van onze snelheid, kracht, en zelfs tolerantie voor pijn. In vergelijking bepaalde gecompliceerde krijgskunsten beweegt die eruitzien mooi maar hebben weinig uitvoerbaarheid, meeste zelfverdediging beweegt zijn eenvoudig en kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd.
Basic zelf verdediging beweegt bestaan ​​uit grove motoriek moves en aanvallen van vitale doelgroep beweegt. Grove motoriek beweegt voornamelijk de simpele gerepliceerd samengestelde spieren bewegingen zoals duwen, trekken, tillen, hurken en gooien. Hoewel deze bewegingen kunnen door iedereen geleerd worden, grove motorische bewegingen zijn uiterst krachtige en effectieve wanneer gebruikt. Maar als je tegenstander sterker is dan jij, deze zetten alleen zijn niet voldoende, en moet u wellicht bewegingen die je tegenstander vecht vermogen zal remmen gebruiken. Deze bewegingen zijn ogen schrapen, palm genezen staking, oor vak, elleboogstoot, en naar boven de lies staking. Ze zijn krachtig, duurzaam en waarschijnlijk geen persoonlijk letsel veroorzaken tijdens het proces van een andere opvallende.
Beperkte Self Defense Techniques; Het eerste ding om in gedachten worden gehouden wanneer kom je een dergelijke situatie is dus hou je cool dat je de situatie te analyseren, denk aan je zelfverdediging beweegt en plan uw implementatie. Krijgt in paniek or hype daadwerkelijk kan bemoeien met je rationele denken en laat je niet denken dat verstandig. Hier volgen enkele zelfverdediging moves die altijd werkt, ongeacht de situatie, tegenstander, leeftijd of geslacht. ; In een situatie wanneer de aanvaller weerhoudt u achter, neem uw rechtervoet, cup het achter de aanvallers rechterbeen en trek hem naar voren. Hoewel dit zal hem achterover vallen, kan hij nog niet ontslaat u. Dus, terwijl omdraaien probeer het nemen van je handen terug, pak zijn gezicht en krassen wat komt binnen handbereik. Uiteindelijk zal hij je laten gaan en dan kan je ofwel blijven vechten of rennen. ; Als de aanvaller grijpt je bij de nek en pinnen je tegen de muur, kun je cup je handen te leveren en harde klappen tegen zijn oren. U kunt de muur ook gebruiken als hefboom en ga omhoog met je benen en geef hem een ​​harde duw. Als u hakken op dan is het nog beter, te streven naar zijn hoofd en kick oneindig. ; Aangezien de kaak is de meest gevoelige gebied, een van de beste manier om jezelf verdedigen is te renderen een effectieve hit aan kaak de aanvaller. Maak een vuist, plaats uw duim op de zijkant van de vingers en slaan met de handpalm kant van uw knokkels. ; Een harde trap in het midden van de borst is een van de meest gevaarlijke zelfverdediging technieken, maar zeer doeltreffend als goed, als het kan creëren heel wat problemen voor de aanvaller. Bij sterke weergegeven op de tegenstander, kan de persoon gaan in een harttamponade die zelfs kan leiden tot de dood. ; Hitting de liesstreek is een van de oudste en de beste zelfverdediging technieken dat de bevoegdheid om de aanvaller onbekwaam heeft. ; Hopelijk zul je nooit tegenkomen dergelijke situaties waarin je zou kunnen hebben om deze zelfverdediging beweegt te voeren. Vooraleer de zelfverdediging tactiek, echter, is het raadzaam om ze te oefenen met een ervaren trainer, zodat u nauwkeurig kan de staking en de knock-out iedereen die probeert te schaden. Verblijft alert en bewust van uw omgeving, vermijden donkere en geïsoleerde gebieden en houden van sommige zelfverdediging wapens zijn enkele nuttige preventieve maatregelen dat zal je weghouden vanaf elke onverwachte schadelijke omstandigheden.

No comments:

Post a Comment