Wednesday 2 November 2011

Koffiezetapparaat schoonmaken met azijn

Meeste van ons hebben de indruk dat een goede koffiebonen alleen de beste koffie te maken. Op de tweede gedachte, als je de koffie in een vuile infuus koffiezetapparaat, dan heb je een slechte smaak koffie, ongeacht hoe goed is de kwaliteit van de koffiebonen. In plaats van de koffie geur en smaak als modder. Dit is te wijten aan de aanwezigheid van restjes koffie olieresten en hard water schalen in de koffiepot. Over een periode van tijd zullen deze verontreinigingen beïnvloeden de werking van infuus van de brouwer. Gezien dit, is het praktisch om regelmatig schoon koffiezetapparaten.
Het is een gemeenschappelijk query onder vele koffiedrinkers om hoe je een koffiezetapparaat daadwerkelijk schoon te maken. Er zijn verschillende manieren om een ​​koffiezetapparaat schoon, waaruit de beste en effectieve methode is het reinigen met azijn. Zoals we allemaal weten, azijn is een natuurlijke vloeistof met huishoudelijke geen toxische stoffen of residuen. De zure eigenschap van azijn is effectief voor het verwijderen van de mineralen buildups, olieresten en andere onzuiverheden uit de pot. Laten we in het kort te discussiëren over koffiezetapparaat schoonmaken met azijn.
Hoe Schoon Koffiezetter met azijn
Reinigen koffiezetapparaten met azijn kan worden gedaan ten minste eenmaal per maand voor regelmatig gebruik, terwijl voor frequente koffie, het schoonmaken is aanbevolen na elke twee dozijn brouwproces. Schoonmaak niet verwijdert alleen de opgebouwde resten van het koffiezetapparaat, maar het verhoogt ook de duurzaamheid van de koffiepot. Volgende stap-voor-stap procedure voor het koffiezetapparaat schoonmaken met azijn:
Stap # 1; Allereerst, maak een azijn en het water oplossing door het mengen een deel van witte azijn met uit twee delen water toe. Bereid voldoende hoeveelheid van de oplossing in te vullen en te genieten van de koffie pot. Naar aanleiding van dit, genieten van de koffiezetapparaat met de azijn en water oplossing. Verwijder het filter of koffie filter (indien aanwezig) en maak ze schoon met water en zeep.
Stap # 2; Gebruik de azijnoplossing en een witte doek om de buitenkant van het koffiezetapparaat en de verwarmingselement vegen. Laat het koffiezetapparaat in de azijn en water staan ​​voor minstens 15-20 minuten. Daarbij zal effectief tot ontbinding van de harde gedeponeerde deeltjes uit de hoeken van het koffiezetapparaat.
Stap # 3; De volgende stap voor koffiezetapparaat schoonmaken met azijn is het koffiezetapparaat vullen met de azijn en water oplossing. Plaats het filter in zijn positie. Vervolgens voert u het koffiezetapparaat (samen met de azijn) eenmaal. Zet de pot koffie na afloop van een brouwproces. Laat de pot laten afkoelen gedurende ongeveer 15 minuten.
Stap # 4: Wanneer eenmaal het koffiezetapparaat is afgekoeld, u kunt verwijderen het filter en het spoelen met koud water toe. Haal de koffie pot en laat de azijn oplossing. Zult u misschien merken stukjes van residuen die voortkomen uit het koffiezetapparaat.
Stap # 5; Voor een betere verwijdering van de resterende deeltjes en azijn sporen, vul het koffiezetapparaat met water en loopt weer voor een brouwproces. Laat het afkoelen voor ongeveer 15 minuten en afvoer van water uit de pot. Herhaal het proces van het brouwen met water voor een ander 2-3 keer. Met deze stap, U hebt tot dusver koffiezetapparaat schoonmaken met azijn.
Dit is een overzicht over het schoonmaken van koffiezetapparaten met azijn. Door het gebruik van azijn, bent u ervan afgezien blootstelling aan toxische schoonmaakmiddelen. Daarnaast kunt u geld besparen door het schoonmaken van koffie-makers met azijn. In het geval van koffiepotten die niet worden schoongemaakt op regelmatige basis, kunt u herhalen brouwen azijn te overwegen voor 2-3 keer. Door het reinigen koffiezetapparaat op deze manier, kunt u nu genieten van het beste kopje koffie dat hij kan worden.

No comments:

Post a Comment