Tuesday 22 November 2011

Shea Butter voor Hair

Shea boter wordt gehaald uit de sheaboter moeren, die groeien op de Shea-karitenotenolie boom. Het Shea-karite-boom groeit alleen in de tropen van Afrika. De moer heeft een hoog gehalte aan vetzuren. De traditionele manier van de winning van shea boter uit de noten kraken betrokken, grillen en beukende het. The gestampt moer wordt vervolgens gekookt met schoon water voor uren totdat de shea boter komt aan de oppervlakte, waar het wordt geschept en naar links om af te koelen. Echter, met de komst van de moderne technologie in cosmetica, is het geëxtraheerd met behulp van een machine, onaangetast door de menselijke hand. Shea boter is in de volksmond wordt gebruikt voor haarverzorging en is veelvuldig gebruikt in professionele haarverzorgingsproducten. Voordat we over de voordelen van het gebruik van kariteboter voor haar, laten we eens kijken in welke vorm het beste gebruikt voor het haar.
De kwaliteit van de noten, de wijze van winning en opslag spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de kwaliteit of rang. Ruwe of geraffineerde shea boter in zijn oorspronkelijke vorm is licht geelachtig van kleur en wordt gewonnen met behulp van water (de traditionele manier). Geraffineerde winning vermindert de gelige tint van de boter, zodat alle natuurlijke stimulerende eigenschappen intact zijn. De laatste methode is wanneer de boter wordt verwerkt highly chemische oplosmiddelen gebruikt. Processed shea boter is minimaal aanbevolen voor therapeutische als cosmetisch gebruik.
Waarom gebruik shea boter voor haarverzorging?; Omdat het vol met mineralen, vitaminen, hydraterende en anti-inflammatoire eigenschappen, shea boter de voordelen voor het haar zijn er vele. Zijn anti-inflammatoire eigenschappen te genezen beschadigde hoofdhuid and helpen duidelijk eventuele infecties. Het werkt goed tegen roos ook. Het kan wonderen doen voor haar dat is beschadigd door overmatige kleuren en föhnen. Helpt het ook om te ontstressen haar dat is aangetast te lang door vervuiling. Beschadigd en broos haar kunnen worden geconditioneerd en gerevitaliseerd door de hydraterende eigenschappen. Het verzacht en verzacht droog haar. As shea boter is licht en niet vet, kan het ook worden toegepast als een leave-in voor haar. Dit zal helpen om haar schild door het blokkeren of verhullen van de vocht inch Naast een goede oplossing voor droog haar, het helpt bij het voeden normaal haar en het is niet vet, makkelijk verspreid onroerend goed helpt om overtollige vocht controle in vet haar. Using shea boter voor haargroei is niet onbekend, vanwege de verjongende mineralen en vitaminen.
How om jou te gebruiken karite boter voor haar?; Shea boter is de steunpilaar voor vele cosmetische producten, hetzij als een van de ingrediënten of als de belangrijkste is. Mensen, goed in het maken van etherische oliën kan maken opgeklopte shea boter, een natuurlijke moisturizer aan individuele haar en de hoofdhuid wat wils, met behulp van een dosis van shea boter en wat natuurlijke oliën. Voor degenen die willen shea boter zonder al te veel combinaties te gebruiken, zorg ervoor dat je de ruwe of ongeraffineerde een. Voor een droge hoofdhuid, massage een munt kleine hoeveelheid shea boter op de hoofdhuid en in vochtig haar, na het wassen het. Het wordt aanbevolen om het te doen op een schone hoofdhuid. Wrap haar met een warme handdoek voor 15 minuten. Verwijder handdoek, met de hand kam eerste, en dan stijl als gewenst. Deze behandeling zal revitaliseren haar. Voor normaal tot vet haar, neem een ​​deel gesmolten shea boter en meng dit met een kwart deel van de extra vergine olijfolie toe en roer goed. Strooi de inhoud in een pot, en massage de hoofdhuid en het haar ten minste zes uur vóór het wassen haren. Men kan toevoegen 5ml van shea boter in een 50 ml shampoo fles, om haar vochtinbrengende goedheid te krijgen elke keer als je shampoo haar.
Shea boter is duur in zijn ware, oorspronkelijke vorm, dus niet ondoordacht te krijgen in de aanschaf van een dat is niet het echte ding. Terwijl het kopen van shea butter producten, moet u ophalen van een gereputeerde merk. Het is raadzaam om shea boter in kleine hoeveelheden te kopen, op deze manier zal men geen zorgen te maken over het steeds muf of ranzig. Gebruik shea boter voor haar regelmatig, en kijk die kroon schittering en glans.

No comments:

Post a Comment