Saturday 5 November 2011

Low Budget Bruiloft

Een trouwdag is de meest bijzondere dag in het leven van iedereen. Het is een dag wanneer twee mensen in liefde te verenigen in een gemeenschappelijke band van vertrouwen en commitment. Omdat het een dag die je nooit zult vergeten en koesteren gehele je leven, het vereist veel tijd, moeite en bedachtzaamheid om uw droom huwelijk te plannen. Deze dagen zijn veel koppels kiezen om hun eigen bruiloften steunen, eerder dan afhankelijk van hun ouders voor de financiering. Maar met de toenemende kosten van een gemiddelde bruiloft, die een of andere manier de kosten tussen de $ 30.000 tot 40000 dollar, paren op zoek zijn naar een eenvoudige en creatieve manieren om hun geld te besteden, en maken hun huwelijk plezierig, maar niet duur. Bruidsjurk bruidsboeketten, trouwringen, bruiloft decoraties, kunnen al die dingen eigenlijk kosten je een fortuin als de juiste bruiloft budget planning is nog niet klaar. Daarom, zijn enkele goedkope Ideeën van het Huwelijk die u zal helpen bij het plannen van low budget bruiloft.
Hoe maak je een Low Budget Bruiloft Plan?; De eerste stap is om een ​​bruiloft budget plan dat moet alle uitgaven zoals bruidsjurk, voedsel, decoraties, bruiloft gunsten, receptie, enz. Na het maken van deze lijst, moet u een schatting van verschillende leveranciers over hun tarieven voor de diensten die zij leveren. Dit geeft u een globaal idee van welke leverancier biedt u de goedkoopste en de beste service. Dit zal u helpen bij het kiezen van degene die het beste past in uw begroting.
Uitnodigingen van het huwelijk: Formele huwelijksuitnodigingen kan een dure aangelegenheid te zijn, dus je kunt gaan voor goedkopere opties zoals zelfgemaakte trouwkaarten. Het is een uitstekende manier om uw gasten uitnodigen, daar het een persoonlijk tintje aan. Hoewel het wellicht meer tijd en inspanning vergen, zouden deze kaarten worden unieke en zou zeker worden gewaardeerd door uw dierbaren. ; Trouwjurken: Elke bruid wil het dragen van de jurk van haar dromen, maar de meeste keren deze jurken zijn erg duur. Vandaar dat om te minderen deze kosten, kunt u koopt een goedkope trouwjurk van een zending of kledingzaak. Een andere manier is om de jurk lenen van je vrienden of zus, of neem de jurk op de huurprijs. Maken van uw eigen trouwjurk kan ook een geweldig idee. ; Bloemen van het huwelijk: Hoewel huwelijksbloemen spelen een belangrijke rol in de bruiloft decoraties, kunnen ze een begroting breaker ook. Voor decoraties, proberen met behulp van bloemen die zijn seizoensgebonden en goedkope like anjers en sneeuwbal moeders. Organizing de bruiloft ergens in de buurt Kerstmis of Pasen zal u van dienst bij het terugdringen van bloemendecoratie kosten als de kerk zal vooraf worden ingericht. Maar als je het huwelijk in openlucht, kijk planning als alle andere bruiden hebben geboekt voor dezelfde dag. Zo ja, kunnen de twee van u coördineert de bruiloft bloemstukken en kan het aandeel van de uitgaven. You kan een bruiloft bloemen begroting ook dus vertel naar de bloemist dat hij kan komen met eenvoudige, goedkope, maar mooie bloem decoratie ideeën. ; Bruiloft Catering: Eten is een ander duurste onderdeel van de bruiloft. U kunt voorkomen dat de uitgaven veel geld door het bijhouden van zware hapjes of een broodje buffet. Kiezen voor een cash bar of het leveren van uw eigen wijn kan een goede manier om het kappen van de kosten worden. Met een lokale kruidenier of een vriend van de familie catering uw bruiloft kan ook bijdragen aan het terugdringen van de kosten van voedsel. ; Bruiloft Receptie: Een huwelijk receptie kan eigenlijk buste uw bruiloft budget dus zeer voorzichtig bij het selecteren van de locatie voor uw receptie. Na de receptie bij u thuis of bij een vriend of familielid huis kan een goede optie zijn. Andere goedkope opties kunnen ook de kerk receptie, club ZAALVERHUUR, parken en lokale restaurants die gespecialiseerd zijn in low-budget huwelijksfeesten. ; Deze ideeën zullen zeker helpen u bij het plannen van een goedkope bruiloft of een low budget bruiloft, maar deze ideeën moet je vasthouden aan uw bruiloft begroting uit te voeren. Door de uitvoering van deze eenvoudige maar effectieve ideeën, zal het je lukt om niet alleen het plannen van een low budget bruiloft, maar een gedenkteken een als goed. So laten geen middel onbeproefd gelaten in uw zoektocht! All the best!

No comments:

Post a Comment