Tuesday 15 November 2011

Face Whitening Creams

Natuurlijke huidskleur hangt af van de soort en hoeveelheid van de huid pigment (melanine) aanwezig zijn in een individu. Hoewel de milieuwetgeving factoren, waaronder de blootstelling aan de zon zijn verantwoordelijk voor het veranderen van huidskleur, is het meestal de genetische element dat een belangrijke rol bij het bepalen van de natuurlijke huidskleur speelt. Niet alle mensen zijn tevreden met hun huidskleur. Vandaar, zeer eerlijke mensen hebben een voorliefde voor het bruinen van hun huid, terwijl die met een donkerder tint huidskleur liever met behulp van crèmes te verlichten van de huidskleur.
Face whitening crèmes zijn gericht op geven vlekkeloze huid, bliksem de huid toon, clearing donkere vlekken of schilgebreken (eventuele) door vermindering overtollige melanine synthese. Echter met elk merk, de betreffende kwestie is de uitvalsbasis ingrediënten voor de productie van de specifiek gezicht whitening crème. Hoewel sommige zijn gebaseerd op botanische aspecten, andere crèmes gebruiken meer kunstmatige chemicaliën, wat kan resulteren in ernstige huidaandoeningen. Laten we in het kort bespreken About Face whitening crèmes.
Face Cream Whitening Ingrediënten
Geen twijfel, zeer donkere huidskleur en de aanwezigheid van vlekken op het gezicht maakt ons zelfbewust. Maar het betekent niet dat je moet elk gezicht whitening cream toe te passen om uw huid eerlijker en mooier. Volgens dermatoloog, kan een dergelijke gezichtscrèmes te voorkomen verdonkeren van huid, maar kan niet afdoen aan de natuurlijke huidskleur. Inzicht in de effecten van het ingrediënt componenten aanwezig in het gezicht van whitening crèmes voordat ze op je gezicht. Na zijn enkele van de gemeenschappelijke zijde whitening cream ingrediënten en hun effecten:
Hydrochinon: hydrochinon is een van de meest voorkomende ingrediënten die worden gebruikt in de formulering van het gezicht van whitening crèmes. Deze chemische heeft bewezen de effecten van melanine inhiberen, aldus waardoor de huid witter uit haar natuurlijke kleur. Maar, hoe slechter deel is dat hydrochinon is een huid irriterend, die na langdurig gebruik kan verhogen de kansen veroorzaken huidkanker.
Plantenextracten: Meerderheid van het gezicht bleken crèmes bevatten plantenextracten als citroensap, zoethout extract, emblica extract, extrapone nutgrass, berendruif extract, vijg, extract sinaasappelschil extract, en Mulberry extract. Al deze extracten worden getoond aan de huidskleur lichter door vermindering melanine productie. Plantenextracten zijn natuurlijk en veilig, zolang ze worden gebruikt in een bepaalde concentratie.
Andere Ingrediënten: In aanvulling op het bovenstaande actieve componenten, zijn er ook andere emulgatoren en kleurstoffen ingrediënten aanwezig zijn in het gezicht whitening crèmes. Sommige merken Gebruik synthetische conserveringsmiddelen en emulgatoren, samen met natuurlijke stoffen aan het doel van emulgeren en kleuring te dienen.
Best Face Whitening Creams
Gezien het feit dat er grote aantal face whitening crèmes op de markt beschikbaar, de selectie van een bepaald merk is aan de consument. Elk bedrijf stelt dat het de best mogelijke resultaten te geven in een goedkopere prijs. Geloof niet in de promo's, terwijl het kopen van deze beauty producten. Anders zal je uiteindelijk purchasing een gezicht whitening crème die gevaarlijke chemische stoffen, zoals hydrochinon, kwik, steroïden en bleekmiddelen bevat.
Als u zoekt voor gezicht whitening producten, komt u in veel van dergelijke crèmes die zijn gemarkeerd met aanbiedingen en meer kortingen. In feite is het een echte dilemma het beste gezicht whitening crèmes te kiezen. Een eenvoudige tip om te winkelen voor een effectieve crème is om het bedrijf de site bezoeken en het gezicht whitening crème beoordelingen te controleren. U kunt een kijkje about advies van de consument over de effectiviteit van de crème. Als er veel tevreden mensen, dan kun je vertrouwen het merk. Ook winkel voor de gegarandeerde producten dat geld terug te hebben aan te bieden. De beste manier is om gezichtsverzorging tips te volgen en voorafgaande raadpleeg een dermatoloog om het selecteren van een gezicht whitening cream.

No comments:

Post a Comment