Monday 21 November 2011

Pool Deck Repair

Het zwembad dek is het gebied dat de zijkanten van het zwembad omringt. Er is geen exacte definitie voor het zwembad dek. Echter, het zwembad dek is vaak de bebouwde oppervlakte, dat alle zijden van het zwembad omringt. De meeste van de tijd, is dit oppervlak gebouwd met de hulp van stenen, tegels baksteen en hout. Zwembadterras reparaties zijn erg vaak nodig, vanwege de volgende redenen. ; Verwering: De eerste en belangrijkste reden voor het zwembad dek kwaliteitsvermindering, is het effect van verwering. Het zwembad dek komt voortdurend in aanraking met veel natuurlijke stoffen en elementen, dat het weersomstandigheden. De verwering optreedt voornamelijk te wijten aan de zon, wind en regen. ; Constante blootstelling aan water: Constante blootstelling aan water resulteert in de groei van mos op het oppervlak van het zwembad. Verder, vele micro-organismen en vuildeeltjes, start ophoopt op het oppervlak van het dek. ; Little Black Spots: De opeenhoping van micro-organismen en water, resulteert in permanente groei van micro-organismen op het oppervlak van het dek. ; Gladde ondergrond: Constant gebruik van de vloer heeft de neiging om de vloer erg glad, dat is vrij gevaarlijk gezien de kleine hoeveelheid water die altijd aanwezig is op het dek. ; Er zijn verschillende types van zwembad dek reparaties, dat kan worden gedaan op het dek. Sommige van de gemeenschappelijke, zwembad dek herstellingen, die kan worden uitgevoerd met behulp van eenvoudige gereedschappen en materialen, zijn hieronder opgesomd.
Pool Deck Repair # 1: Polijsten en schilderkunst; polijsten en het schilderen van de oppervlakte van het zwembad dek, is de best mogelijke oplossing voor de restauratie van het zwembad dekken. Polijsten is een uitstekende methode van het houden van de steen en hout gezond, schoon en aantrekkelijk. Indien de oppervlakte van het dek is in eerste instantie gemaakt zijn van materialen vergelijkbaar met beton, dan is het vaak beschilderd met waterdichte verf.
Pool Deck Repair # 2: Pool Deck Resurfacing; Als het oppervlak van het dek is beschadigd boven een bepaald niveau, dan veel mensen beschouwen resurfacing het dek van het zwembad. Zwembadterras resurfacing betekent het verwijderen van het beschadigde oppervlak en het vervangen van de oude door een nieuwe. In dit geval wordt alleen de oppervlakte van het zwembad dek vervangen en het dek wordt gehouden ongestoord. Deze procedure is nogal duur, maar herstelt de charme van het dek. Resurfacing kan ook gedaan worden met de hulp van zwembadterras betonreparaties.
Pool Deck Repair # 3: Deck Reiniging en afdichten van kieren; De eenvoudigste methode van het zwembad Deck Repair is om alle scheuren en zwarte vlekken te verwijderen van het oppervlak van het zwembad. Dan kan men ofwel herschilderen het gehele oppervlak of zegel de scheuren met gips. Veel fabrikanten van verven hebben ook begonnen met het maken sommige soorten van doorschijnende verf, die kan worden gezet naar het zwembad dek.
Verschillende technieken van het zwembad Deck Repair worden vernieuwd en worden ook benut. De beste optie is om materialen gebruiken, zoals steen of tegels gemaakt van stukjes steen, kiezels, enz. naar het zwembad dek te maken. Het voordeel van het gebruik van dergelijke materialen in uw zwembad dek ontwerp plannen is dat deze oppervlakken niet alleen zeer duurzaam, maar ook erg effectief in het geven van het zwembad een zeer charmante uitstraling en een vintage uitstraling. De steen oppervlakken ook minder reparaties en zorg. Deze oppervlakken zijn ook in staat te overleven ruwe weersinvloeden en gebruik. De steen oppervlakken kunnen ook heel eenvoudig worden gerepareerd.

No comments:

Post a Comment