Sunday 13 November 2011

Platinum Blonde Hair

Er was een tijd waarin platina blonde haar was een rage, pioniers van de jaren 1950 geslacht pictogram, Marilyn Monroe. Her platinablond haar echt het publiek fluiten als de wolven! Helaas, voor het platina blonde haar, haar populariteit gedoopt naarmate de tijd verstreek en opeens bevond zich ongewenst en 'ouderwets'. Maar uiteindelijk heeft de platina blonde manen maakte een comeback als meest onsterfelijke stijl uitspraken te doen. De oorzaak ervan was vooral verdedigd door enkele van de mooiste vrouwen van onze dagen als Scarlett Johansson en Maria Sharapova, platina blond haar is terug met een knal. Het kreeg al onze vrouwen die naar de salons met de ondubbelzinnige eis dat hun haar kleuren worden gedaan in die specifieke tint van blond!
How een platina blonde Bombshell Word?; Hoewel iets tricky, haren bleken kan worden gedaan te thuis. Maar zorg ervoor dat u een aantal algemene ervaring met haar highlighting, voordat u bleken. Immers, bleken kleuren je hele manen en je wil niet dat er geen lelijke glitches! Maar als je hoeft ervaring met highlighting uw eigen haar of iets hier, zijn de stappen tot platina blonde haren krijgen.
Zorg ervoor dat je in een goed geventileerde ruimte, omdat de kleur heeft een zeer sterke geur en is niet erg gemakkelijk om zich te ontdoen van. Zorg ervoor dat je open op alle ramen en de fans zijn allemaal op! En zet wat bril omdat het, als de kleur in uw ogen, ze zullen branden als de hel. Dus gebruik iets om je ogen te dekken. Vergeet uw veiligheid voorop. ; Meng de bleekpoeder en crème ontwikkelaar in de voorgeschreven verhouding. The percentage kan verschillen op basis van de kleur kracht van elk merk. ; Aparte uw haar in 4 delen om het bleekmiddel de toepassing van eenvoudig te maken. Start de toepassing van het mengsel op je haar. Zorg ervoor dat u niet begint bij de wortels. Begin met de uiteinden en langzaam verder naar de wortels. De uitdaging is om alles toe te passen uniforme anders kom je met meerdere tinten van platina. ; Nadat je klaar bent met de toepassing van het bleekmiddel, zet een doorzichtige plastic zak op de top van uw haar. Zorg ervoor dat al uw haar is binnen verscholen. Laat het bleekmiddel te blijven tot 60 minuten. ; Was het haar met een Ph neutraliserende shampoo en conditioner van toepassing. Let wel, geblondeerd haar is een onderhouds-gevaar en vereist de beste haarverzorging en eiwit stimuleren van producten. ; Controleer of de schaduw van je haar is zoals gewenst. En voila! Je hebt nu de platina blond haar je wilde! ; Platinum Blonde Kapsels; Kapsels echt afhankelijk van wat je denkt dat je kan dragen uit. Eerlijk gezegd ik hou van vrouwen met lang haar, maar laten we toegeven, lang haar, vooral als gebleekt zijn een nachtmerrie om te onderhouden. Maar iemand met een platinum blond haar kan krijgen een chique emo look met korte en scherpe pony. Het hangt af van wat u voelt u het beste uitkomt. Kapsels zijn best gedaan met professionele kappers. Zij alleen in staat zal zijn om u te helpen met de overvloed aan kapsels die passen bij platinablond haar en vooral u, en zal u helpen kiezen van de beste van allemaal. Voor moeilijke platinablond kapsels vooral is het beste dat je naar de specialisten. U kunt proberen veel kapsels van de eenvoudige lang haar dat Maria Sharapova heeft. Korte kapsels met zeer prominente bezuinigingen is ook een goede keuze. Of je kunt proberen de ouderwetse bob en maak een persoonlijke stijl verklaring van uw eigen!
Dus dit was allemaal over Platinum blonde kapsels. Platinablond haar is erg veel de look dat gaat in BE voor een tijdje. Dus je kunt proberen dit kapsel enige tijd snel!

No comments:

Post a Comment