Saturday 12 November 2011

Hoe een Ceramiektegel Lay

Keramische tegels zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. Er zijn talloze keramische tegel patronen die aantrekkelijk zijn. However, het leggen van de keramische tegels vergt veel geduld en een aantal specifieke instrumenten. Let we bespreken in detail hoe de keramische tegels te leggen.
How keramische tegel Lay - Gereedschap en materiaal; een aantal specifieke instrumenten nodig zijn om de keramische tegels te leggen. De lijst van deze instrumenten wordt hieronder gegeven;
Rolmeter; Goggles; Carpenter's vierkant; Sponge; Schoon poetslappen; Potlood; Grout vlotter; Ingekerft troffel; Hammer; De lijst van vereiste het materiaal is als volgt;
Tegel; Tile kleefstof; Silicone breeuwwerk; Silicone injectiemortel sealer; Tile afstandhouders; Hoe Ceramiektegel Lay; De stappen hieronder gegeven zijn de antwoord op uw vraag hoe keramische vloertegel leggen.
Stap 1; Het voorste stap is om verwijder de oude vloeren. Echter, als je een nieuw huis bouw, is deze stap is niet van toepassing is. Het enige ding is dat de ondervloer moet netjes worden geëgaliseerd, zodat het gemakkelijk wordt vast te stellen de keramische tegel.; Stap 2; De volgende stap is het maken van een lay-out van de keramische tegel vloer. Houd er rekening mee dat je moet de kamer delen horizontaal en verticaal. Met behulp van een meetlint, eerste pre-bepalen de grootte van de kamer en dan schatten het aantal tegels moet worden ingesteld op de vloer.; Stap 3; Er zijn twee soorten patronen op de keramische tegels te leggen. Jack op jack en loopt obligatie patroon. U kunt kiezen voor de aansluiting op jack patroon, want het is gemakkelijk te leggen en lijkt op een dambord.; Stap 4, In de layout met de hulp van een meetlint, te weten het midden van de kamer en bijna verdelen de ruimte in vier delen door middel van twee lijnen, met een krijtlijn. Een lijn moet worden getrokken over de lengte van de kamer en de andere langs de breedte van de kamer. Start betegelen van het centrum van de kamer. Kies een plein van de vier pleinen die als je eenmaal gevormd krijt uit de kamer vloer.; Stap 5; De volgende stap van hoe keramische tegels te leggen is om de lijm verdelen met een troffel en kam in kralen ruggen. Indien gewenst kan de tegel afstandhouders worden toegevoegd. Deze voegkruizen zijn gemaakt van kunststof en zijn zodat rechte injectiespecie lijnen worden gehandhaafd gelegd.; Stap 6; Start leggen van de tegels en als de lijm straalt, de overtollige lijm met de lompen voordat het wordt gedroogd schoon te maken. De lijm moet worden schoongemaakt met behulp van een spons die doordrenkt is met een soort oplosmiddel (gebruikt om de vloer schoon te maken).; Stap 7; Na leg je de tegels, zet ze vast in de lijm met een tegel waterpas en een hamer. ; Stap 8, de laatste stap is het leggen van de tegels langs de omtrek van de kamer. De keramische tegels zijn uitgeknipt volgens het gewenste vorm en minimummaat te passen in de resterende ruimte. Wachten op de lijm droog is. Hiermee is de procedure van de aanleg van keramische tegels.
Houd alle gereedschappen en het materiaal nodig is handig om de klus eenvoudig. Dit zijn de stappen om uw vraag van hoe je keramische tegels te leggen op te lossen.

No comments:

Post a Comment