Wednesday 2 November 2011

Sprinklerinstallatie Problemen

De tuin sprinklers zijn over het algemeen aangesloten op slangen tuin en een flink aantal gaten of buizen te water te sprenkelen in alle richtingen. Deze sprinklers kan ook worden gebruikt voor gazons en zijn belangrijke apparatuur die helpen bij het verzorgen van het gazon. Hier, in dit artikel zullen we proberen om in het sprinklersysteem oplossen van problemen, het houden van deze gemeenschappelijke sprinklers in het achterhoofd. Echter, voordat beginnen met het oplossen van problemen een sprinklerinstallatie, laat ons proberen te begrijpen wat zijn de basiscomponenten in een sprinklerinstallatie. Een kijkje in de basiscomponenten, zal ons helpen bij het identificeren van het probleem preciezer en dus helpen ons te leren hoe je een sprinler systeem te herstellen.
Sprinklerinstallatie; Naast de sprinkler in de sprinklerinstallatie, zijn er drie meer belangrijke onderdelen. Er is een motor voor het roteren van de sprinkler, een timer circuit om de tijdsinstellingen controle voor het inschakelen en uitschakelen en natuurlijk een klep. Nu, de problemen in verband met sprinklerinstallaties hebben hun wortels in een van deze onderdelen van de sprinklerinstallatie. Laten we proberen om de verschillende problemen die kunnen optreden, hun mogelijke oorzaken en de procedures voor probleemoplossing verstaan.
Probleem # 1: de sproeiinstallatie start Watering at onbepaalde en Ongewenste Times
Oplossing:; Het probleem ligt bij de timer van het systeem. Meerdere start tijden zijn waarschijnlijk ingesteld. Controleer het programma voor het systeem en gewoon laat een van de starttijden ingeschakeld. Dit is de eenvoudigere manier voor het oplossen van dit probleem. Echter, als je niet over de juiste expertise, is het beter dat je een persoon die begrijpt de programmeercode, contact met de programma-code te controleren.
Probleem # 2: Het gazon is het niet ondergraven bij All
Oplossing:; Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit probleem. Allereerst, check out voor de meest voorkomende oorzaken en proberen ze op te lossen. Controleer of de sprinkler is aangesloten op de voeding. Indien dit het probleem niet, controleer dan of de timer is ingeschakeld of niet ingeschakeld. Voor het nemen van deze twee maatregelen, hoeft u geen enkele technische expertise. Maar als het probleem is niet vanwege deze redenen, dan bent u in een fix. Is er waarschijnlijk een probleem met een van de elektronische componenten van uw sprinklerinstallatie. Controleer of de zekering is doorgebrand. In geval van een gesprongen zekering, alles wat je hoeft te doen is de zekering vervangen. Als u geconfronteerd met het probleem van de zekeringen krijgen regelmatig geblazen, dan moet je ter vervanging van de magneetklep. De andere onderdelen, die dit probleem kunnen veroorzaken zijn defecte sensor apparaten of transformatoren. In beide gevallen, moet je om deze componenten te vervangen. Als er een probleem met de bedrading aan dat de timer of afsluiter bereikt, dan moet je de draad te vervangen.
Probleem # 3: Water uit de sprinkler Overstromingen de Lawn
Oplossing:, Als het water uit de sprinkler is overstromingen het gazon of tuin, dan zijn er twee mogelijke redenen. Ofwel het mondstuk niet werkt of ontbreekt, of de sprinklerkop is defect. In beide gevallen de enige mogelijke oplossing is de vervanging van de defecte apparatuur. Je moet nagaan welke van deze twee componenten is het probleem veroorzaakt en dezelfde plaats.
Probleem # 4: de sprinkler niet gelijkmatig kan Water Het hele Lawn
Oplossing:; U bent het omgaan met een van de rotor problemen van de sprinkler, moet je zijn opgevallen dat in de meeste van die gevallen de sprinkler niet kan een volledige 360 ​​° draaien. In dergelijke gevallen, zult u merken dat er een probleem is met de sprinkler hoofd of het mondstuk niet goed werkt. Een andere reden kan zijn, dat de waterdruk niet voldoende is om de sprinkler draaien. In dergelijke gevallen, moet je ofwel vervanging van de sprinkler en de verstuiver, of gewoon de hele zone in twee delen gesplitst. Dit zal uw probleem oplossen. Voordat je gaat voor de vervanging van de sprinkler hoofd, net na of er geen vuil op geplakt is. Als dat het geval is, hoef je niet aan de sprinkler te vervangen, maar gewoon de sprinkler kop schoon met een borstel.
Dit waren enkele van de gemeenschappelijke sprinklerinstallatie oplossen van problemen. Er zijn een heleboel andere problemen die zich kunnen voordoen, die hun wortels hebben in de programmering code van de timer. Het oplossen van problemen een sprinklersysteem problemen in dergelijke gevallen, kan zeer moeilijk zijn en kan een goede technische kennis nodig. Deze types van sprinklerinstallatie het oplossen van problemen moet niet worden opgenomen in de doe-het-taken.

No comments:

Post a Comment