Monday 14 November 2011

Getting Rid van teken

En de In het voorjaar gemeenschappelijk probleem dat bijna alle woningen zullen tegenkomen, is het wegwerken van teken. Gij denkt, analyseren en trachten verschillende methoden om teken te verwijderen. Helaas! Was geweest zo gemakkelijk te ontdoen van hen. Deze kleine wezens groeien meestal in hout en worden verondersteld om de ziekte van Lyme veroorzaken, de Rocky Mountain spotted fever en diverse andere ziekten. Met de snelle toename van de bevolking in de houten gebieden van de VS, kunnen teken meer gevaarlijk, omdat ze ziekten overbrengen.
Wat zijn Teken; Teken zijn spinachtigen, zoals spinnen, mijten en schorpioenen, en ze voeden met het bloed van de andere hosts. Ze zijn geen insecten, maar zijn parasieten die zich voeden met het bloed van mensen, huisdieren (vee), wild en reptielen. Het is een misvatting dat teken zijn insecten, maar in feite zijn ze spinachtigen. In grote lijnen ingedeeld, zijn er twee soorten van de teken, de harde teken en het zachte teken. Zowel de soorten van teken hebben kleine verschillen in leefstijl, structuur en eetgewoonten. In het algemeen, teken bestaat uit een harpoen achtige structuur (hypostoom), die wordt gebruikt tot diep in het lichaam van de gastheer. Teken die vliegen zeldzaam zijn, hebben ze meestal kruipen of springen. Teken gebruik maken van de kooldioxide, geur, warmte en andere stimuli om hun gastheren te zoeken. Zij kunnen blijven aan een blad of een tak van een boom in uw tuin en terwijl je doorheen en borstel door de bladeren, raken ze vast aan je. Zelfs als we onze huisdieren te nemen over uitstapjes in enkele houten gebieden, komen ze terug thuis met teken die kan uiteindelijk geïnfecteerd het huis. Meestal worden teken vonden drie meter boven de grond. Teken zijn gevonden in de lompen van meubilair, cervices van de muren en in de winkel kamers, terrassen en werven van het huis. Teken zijn klein van formaat en kan worden ½ cm, 3 / 16 inches of gewoon de grootte van bessen, als druiven! Laten bespreken wat zijn de manieren van het wegwerken van teken in huis.
Getting Rid van Teken In Home; Het is noodzakelijk te identificeren de gebieden en plaatsen die zijn aangetast of beïnvloed door de teken. Het kan uw lichaam, meubels of het erf van het huis.
Zelf Inspectie, Als je wat ruimte of plaats, waar sprake is van een besmetting van teken en u vermoedt dat u wellicht hen dragen, dan zorgvuldig inspecteren uw lichaam en kleding bezocht. Het algemeen is het niet eenvoudig om de teken te identificeren, zoals ze zijn klein en hebben vast hun harpoenen diep in de huid. Check out voor het slapengaan, indien de knieën, rug van de nek en lagere delen van de poten hebben een teken zitten op hen. Ook acht de plooien en vouwen van de kleding. Je kan gewoon niet zeggen waar deze beestjes kan verbergen, dus beter alle check ze tegelijk. Als u vindt teken op je lichaam, dan concrete maatregelen nemen om deze onmiddellijk verwijderen. Hoe zich te ontdoen van teken en uw lichaam? De veiligste en meest aangewezen methode om teken te verwijderen van uw lichaam, is hieronder vermeld. ; Verkrijg greep van de teek met pincet, zo dicht aan de huid als mogelijk. Raak ze niet met de handen, omdat het leidt tot infectie. ; Trek het lichaam van de huid, door het toepassen van constante druk. Don't crush, knijpen of draai het lichaam van de teken. Voorzichtig eruit nemen. Als een deel, zoals de mond, nog steeds in het lichaam, hoeft zich dan geen zorgen. ; Niet lukraak overal Gooi de teek. Bewaar het in een fles alcohol, dat zal het doden of zet een tape omheen en op te slaan in een aparte container. ; Was de instantie een deel van waar de teek werd verwijderd, met antiseptische zeep en zalf toe te passen. Raadpleeg uw huidarts indien nodig. ; Vink afweermiddelen, er zijn vele tekensoorten insectenwerende middelen, zoals pyrethrinen, damminix, diazinon en andere bestrijdingsmiddelen, die worden gebruikt om de teek besmetting in de huizen te behandelen. Dat gezegd hebbende, wil ik aan toevoegen dat in plaats van het gebruik van pesticiden op onze eigen kennis, is het beter samen met de ongediertebestrijding experts. De ongediertebestrijding experts methoden aannemen, dat het risico op de bijwerkingen van de chemische stoffen, die u kunt gebruiken bij ongeluk wrong plaatsen zoals, keuken, slaapkamers, etc. De beet een teken kunnen the canine Lyme ziekte in honden onderling zorgen te verminderen. Leest u meer over de hond de ziekte van Lyme symptomen en begrijpen hoe het beïnvloedt uw hond.
Het wegwerken van de teken in de tuin gebied kan een beetje uitdagend, omdat de teek kan dichtbevolkte teisteren dit gebied. Regelmatig schoonmaken en met gebruikmaking van bestrijdingsmethoden kan u helpen te elimineren de teken. Draag lichte en een volledige mouw kleding tijdens het werk in uw tuin, zodat u de verspreiding van de teken te voorkomen. Het wegwerken van teken van uw huis vereist geduld en de strenge goedkeuring van hygiënische maatregelen.

No comments:

Post a Comment