Wednesday 16 November 2011

Exfoliëren gezicht op Home

Make-up doet ervoor zorgen iemands huid perfecte look. Maar wat over een onberispelijke huid van nature hebben? Vervoer gezichtsbehandelingen en massages gedaan op salons do goede resultaten opleveren. Echter, het is een feit dat dergelijke behandelingen zijn duur. Maar het goede nieuws is dat er een aantal home remedies voor natuurlijke huidverzorging. Naast van goed voedingsgewoonten en regelmatige huidverzorging thuis is de beste manier van het hebben van een natuurlijk stralende huid. Een van de aspecten van de huidverzorging is de huid regelmatig te scrubben. Hier is hoe we kunnen het gezicht scrubben thuis.
Voordelen van Exfoliating gezicht op Home
Exfoliëren is het proces waarbij dode huidcellen worden verwijderd uit het oppervlak. Het resultaat is dat de jongere huidlagen die liggen onder de laag van dode huid worden gebracht aan de oppervlakte. Dit geeft ongetwijfeld de huid een jongere uitstraling. In de tweede plaats het proces verhoogt ook de levering van bloed en voedingsstoffen naar de gezichtshuid. Het exfoliëren van de huid vermindert de fijne lijnen die uiteindelijk resulteren in rimpels.
Hoe je gezichtsvorm Exfoliate thuis?
Men kan niet zomaar beginnen met het wrijven van de peeling direct op de huid. Eerste bind je haar terug of zet een hoofdband, zodat haar niet vallen op het gezicht, terwijl je exfoliëren de huid natuurlijk. Volg de stappen die hieronder worden gegeven om de beste resultaten te krijgen.
Exfoliëren gezicht op Home - Cleanse; De eerste stap van de huid peelen thuis is schoon te maken het gezicht. Neem some cleanser op je vingertoppen en wrijf het over je hele gezicht en hals. Use een reiniger die het best past bij uw huidtype. Was het reinigingsmiddel af met koud water of lauw water. Vermijd water dat te heet of te koud.
Exfoliëren Face at Home - Exoliate; Wet een washandje en knijp enkele exfoliërende gezicht te wassen op. Nu met zachte cirkelvormige bewegingen, wrijf de peeling over je gezicht en nek.
Exfoliëren gezicht op Home - Stoom; Hoewel deze stap is niet verplicht, met behulp van stoom reinigt de poriën en zorgt voor betere reiniging van de huid. Sommige kruiden kunnen ook worden toegevoegd aan het water voor grotere voordelen. Zodra het stomen wordt gedaan, spoel het gezicht met warm water en dep vervolgens droog.
Exfoliëren gezicht op Home - Bevochtig; Denk eraan om uw gezicht en hals hydrateren na het scrubben, omdat dit proces kan de huid te drogen kan veroorzaken.
Zelfgemaakte Exfoliating Scrub voor Face
Kant en klare huidverzorgingsproducten gebruikt kan worden. Als alternatief kan men gebruik maken van een van de volgende zelfgemaakte peeling scrub voor het gezicht:; Havermout Scrub: Het is gemaakt door het mengen 2 eetlepels havermout, 1 / 4 kopje volders aarde en 1 / 4 kop van gedroogde sinaasappelschillen. Voeg wat water en maak een gladde pasta te gebruiken als een gezicht scrub. ; Haver en basilicumolie Scrub: Grind wat rauwe haver. Meng dit met 2 theelepels honing, basilicumolie en appel cider azijn een natuurlijke scrubcrème voor het gezicht te maken. ; Honey Scrub: Meng 1 eetlepel honing, 2 eetlepel fijngemalen amandelspijs en 1 theelepel citroensap voor een effectieve, zelfgemaakte scrub voor een goede gezichtsverzorging. ; Exfoliate Face at Home - overwegingen; Overdrijf het niet face peeling thuis. Eens of op de meest twee keer per week is voldoende om een ​​natuurlijk gezonde huid. ; Wees zachtaardig while wrijven peeling, speciaal als het exfoliërende stof grove korrels heeft. , Doe niet exfoliëren als er sprake is van acne op de huid. Wachten tot het duidelijk uit. , Doe de huid thuis of zelfs helemaal niet exfoliëren op de melkstal als er bezuinigingen, huiduitslag of zonnebrand op de huid. ; Gezien de hectische levensstijl en drukke schema, regelmatig bezoek aan de salon wordt het moeilijk voor de meeste vrouwen. Nu je weet hoe er met exfoliëren thuis, neem een ​​time-out iedere vrijdagavond en daarmee uw huidverzorging regime voor dat van nature een mooie huid.

No comments:

Post a Comment