Friday 4 November 2011

Leeftijd Vlekken op Legs

Ouderdomsvlekken kan maken onze huid look onaantrekkelijk en beschadigd als ze voordoen op een groot gebied. Ouderdomsvlekken zijn meestal plat en kan zwart of bruin in kleur. Ze kunnen kleine of grote omvang. Er misschien een enkele levensduurlimiet spot worden of een aantal van hen aanwezig over uw huid. De hoofdoorzaak van ouderdomsvlekken is overbelichting aan de zon. De schadelijke zonnestralen zijn bekend bij schade aan uw huid leidt tot ouderdomsvlekken. Deze kunnen ook worden veroorzaakt door veroudering of bloedstolling. Daarom zijn ze vaak voor bij mensen boven de leeftijd van 40 jaar. Ook, misschien jongeren die voorbij zijn blootgesteld aan de schadelijke zonnestralen krijg ouderdomsvlekken. Ouderdomsvlekken op de benen en handen komen vaker voor, hoewel ze kunnen overal op uw huid. Laten we eens zien hoe ouderdomsvlekken te verwijderen op benen.
Manieren van verwijderen Leeftijd Spots op de benen; Knoflook is de beste manier om ouderdomsvlekken vervagen op poten. Het helpt het buitenste laag van de huid te drogen en schuur. Je moet van toepassing verse knoflook rechtstreeks op het getroffen gebied alledag. Dit zal helpen bruine ouderdomsvlekken op poten te verdwijnen. , Toepassing van vitamine E olie op de ouderdomsvlekken op de benen regelmatig te ontdoen van hen. U kunt ook amandel olie die vitamine E bevat voor de behandeling van ouderdomsvlekken op poten. ; Citroensap is een natuurlijke bleekmiddel. De toepassing van het regelmatig over je ouderdomsvlekken zullen u helpen te ontdoen van hen. ; Appelciderazijn is bij velen bekend huidproblemen genezen, is het het beste huis remedie om ouderdomsvlekken te genezen op poten. De toepassing van appelciderazijn regelmatig zal helpen bevorderen de groei nieuwe huid, op zijn beurt, het wegwerken van de ouderdomsvlekken. ; U kunt mixen gelijke delen azijn en ui sap en toepassen van deze oplossing op ouderdomsvlekken. Dit toepassen tweemaal per dag till you bemerk de resultaten. ; Aloë vera sap vers verwijderd uit de bladeren of dat in gebotteld formulier kan worden gebruikt om ouderdomsvlekken behandelen. It cool is en heeft een genezende eigenschappen, zal het kalmeren de huid en vermindering van de ouderdomsvlekken. Toepassen en grondig wrijf het op de getroffen gebieden twee keer per dag. ; Gebruik van Castor olie is een andere goede manier om zich te ontdoen van ouderdomsvlekken op de benen. Wrijf het grondig over de plekken eenmaal in een dag naar een effen teint te hebben. ; Andere Behandelingen voor Leeftijd Spots op poten
Andere dan de hiervoor genoemde manieren van het verwijderen ouderdomsvlekjes op de benen, die je kunt proberen thuis, kunt u kiezen voor een bleken room. Het zal helpen vervagen de ouderdomsvlekken. U moet gebruik bij voorkeur een bleekmiddel die chemische hydrochinon die effectief zijn in vervagen de leeftijd vlekken. Kan u ook opteren voor cosmetische operaties zoals dermabrasie, chemische huid schil of laserbehandeling voor de verwijdering van ouderdomsvlekken. U kunt kiezen deze dure methoden alleen als de ouderdomsvlekken zijn in een reusachtig aantal of grote.
Met elk van de bovenstaande huisremedies u begint te merken verbeteringen in een maand na regelmatig gebruik. Als je geen verbetering bericht in het uiterlijk van de ouderdomsvlekken, moet u contact op met een dermatoloog. Hij zal kunnen te bepalen of deze plekken zijn ouderdomsvlekken of iets anders. Hij zal u de juiste medicijnen voorschrijven en actuele gels naar rechts behandeling van ouderdomsvlekken op poten te geven. Ook kunt u over andere opties van de behandeling zoals hierboven vermeld met uw dermatoloog. Is het best om goede kwaliteit zonnebrandcrème lotion in uw huid verzorgingsroutine toevoegen, terwijl u stap uit. Vermijden blootstelling aan de zon is de beste manier om wegblijven van ouderdomsvlekken. Ouderdomsvlekken zijn niet schadelijk, maar ze zeker het verminderen van de schoonheid van uw benen.

No comments:

Post a Comment