Monday 21 November 2011

Vlekkeloze huid Secrets

Fysieke schoonheid is niet compleet zonder een prachtig en fantastisch uitziende huid. Om te krijgen is slechts een droom voor de meeste van jullie. Dit is omdat, onbewust jij onderwerpt uw ​​huid stof, vuil, chemicaliën en andere vormen van milieuvervuiling dat continu verslechtert uw huid. Dit maakt de huid er dof en levenloos. Naast deze, ongezonde voeding deficiënt in huid voedingsstoffen is een andere degeneratieve factor in veel gevallen. Daarom, om een ​​schone, gezonde en stralende huid te krijgen, moet je een huisje werk te doen op een dag-tot-dag basis. Allereerst, check out voor de factoren die schadelijk zijn voor uw huid elke dag. Zodra u te weten komen over het, het beste probeer je niveau om uw huid te beschermen tegen deze destructieve middelen en een goede verzorging van de huid nemen voor het bijhouden in overeenstemming met uw verwachtingen. En geloof me alle vlekkeloze huid geheimen liggen in de weg van haar instandhouding en het onderhoud. Hier is een eenvoudige manier vlekkeloze huidverzorging.
Hoe maak je een vlekkeloze huid Get
Scrub: Scrub je huid ten minste twee keer per week. In het geval u een vette huid, schrobben om de andere dagen veel in olie onder controle te helpen. Een groot aantal van de wassers zijn beschikbaar in de markt. Meerderheid van hen zijn gebaseerd op walnoot en abrikozen. Krijgen een voor jezelf en gebruiken zoals voorgeschreven. Als u wilt natuurlijk exfoliëren de huid, dan gram bloem gebruiken. Het is de beste voor alle soorten huid, vooral vette huid. Een manier om gram bloem gebruiken voor schrobben is om een ​​eetlepel ervan mix met een weinig van wrongel en 2-3 druppels citroensap. Maak een pasta en breng dit gelijkmatig over uw gezicht. Laat ze drogen. Was het goed af met veel water. It schilfert de bovenste dode laag van de huid. Bij regelmatig gedaan, zal het verwijderen van donkere vlekken en acne van de huid ook. Zie ook acne behandeling voor vette huid.
Cleanse: Na schrobben of afschilfering, is er geen behoefte voor reiniging. Maar schrobben alledaagse is niet aan te raden. Dagelijkse reiniging van de huid is een must om vuil, stof en micro-organismen die worden steeds zich op het te verwijderen. Dit zal voorkomen dat je puistjes en acne. Kunt u gebruik maken huidverzorgingsproducten zoals gezicht wassen of reinigen van melk op de markt beschikbaar. Zien er voor degene die is bedoeld voor uw huidtype. Thuis, kunt u gebruik maken honing gemengd met 3-4 druppels citroen. Spreidde hem op je gezicht of de huid die behoeften zuiveringen. Laat het gedurende 10-15 minuten, en daarna goed uitspoelen met water. Het reinigt de huid zacht en effectief. Lees meer over glycerine gebruikt voor de huid.
Hydrateren: Cleansing verwijdert natuurlijke olie en vocht uit uw huid. Ene grote vlekkeloze huid geheim is om de huid juiste hydrateren na reiniging hem noch na nemen een bad. U mag over-the-counter huid moisturizers. Als u vette huid, moet u gaan voor een olievrije vochtinbrenger. Dit voorkomt overmatige productie van olie op uw huid. Honing is een grote natuurlijke moisturizer. Toepassing honing op de huid voor een periode van 15-20 minuten. Afspoelen met veel water. In het geval van een droge huid, meng 2-3 druppels glycerine ook. Vruchten zoals papaya, watermeloen en banaan geven ook vochtinbrengende effect aan uw huid. Een droge huid is meer vatbaar voor de vorming van rimpels en fijne lijntjes. Houd daarom uw huid altijd gehydrateerd. Dit voorkomt droge huid rond de ogen en de vertragingen vergrijzing tot op zekere hoogte. Meer op droge huidverzorging.
Beschermen van Sun: Ultraviolette stralen aanwezig in zonlicht is een van de grootste vijanden van uw huid. Het beschadigt uw huid slecht. Het kan leiden tot het verouderingsproces van de huid veel voor het geplande tijdstip. In aanvulling op ultra violette straling, zonlicht kan uw huid en bruinen bruinen is een grote belemmering in het verkrijgen van een egale huid. Dus, een andere zeer belangrijke vlekkeloze huid geheim is om het te beschermen tegen de zon. Voor zover mogelijk, niet uit te gaan in zon tussen 22u00-16u00 In het geval u van toepassing, een goede kwaliteit zonnebrandcrème minstens een half uur voor blootstelling aan de zon. Thee-extract fungeert als een natuurlijke zonnebrandcrème.
Eet Goed: Nog een van de vlekkeloze huid geheimen die een grote betekenis draagt ​​is het volgen van een vlekkeloze huid voeding. Een evenwichtige voeding die rijk is aan eiwitten, vitaminen en mineralen is de noodzaak van uw huid, en kan daarom worden genoemd vlekkeloze huid dieet. Eiwitten zijn essentieel voor herstel van de huid schade. Vitaminen en mineralen zijn nodig voor het uitvoeren van een groot aantal metabole processen die essentieel zijn voor het behoud van een over alle goede gezondheid en dus een brandende huid. Volg een gezond dieet dat hoge hoeveelheden van alle drie van hen heeft. U krijgt eiwitten uit eieren, peulvruchten en voedingsmiddelen zoals sojabonen. Vitaminen en mineralen zijn aanwezig in groenten en fruit. Daarom eet veel van hen naar een egale huid te krijgen.
Oefening: Een groot vlekkeloze huid tip is om fysiek actief te zijn. Het is direct gerelateerd aan de gezondheid van uw huid. Zweten ruimt de huid poriën en stimuleert de bloedcirculatie. Dit op zijn beurt, reinigt de huid en brengt een gloed aan. Het is niet nodig om de training krachtig alledag. Moderate oefeningen zoals wandelen een half uur, fietsen, zwemmen, touwtje springen, enz zal veel helpen bij het handhaven van de gezondheid van uw huid na verloop van tijd. Dus, maak er een punt dat je zijn matig maar regelmatig dagelijks te oefenen.
Zie ook:; Natural Beauty Remedies; dagelijkse huidverzorging routine; Zo zie je dat alle vlekkeloze huid geheimen eigenlijk een gezonde levensstijl na. Afgezien van dit, hoeft u alleen uw huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon en verontreinigende stoffen. Naar aanleiding van deze punten kan niet geven u positief resultaat in een paar dagen, maar zal zeker een verschil maken binnen een paar maanden. Probeer ze uit en krijg honderden Trek de aandacht naar je toe.

No comments:

Post a Comment