Sunday 6 November 2011

Acryl Nail Tips

Acryl nagels zijn de faux nagels diezelfde uitzien uw natuurlijke degenen. Een bijzondere procedure wordt gevolgd om ze te bevestigen op uw natuurlijke nagels. Er zijn verschillende acryl nagels ontwerpen die de schoonheid van uw nagels kan verbeteren. Het merendeel van de schoonheidssalons doen dit nail art, maar u kunt het thuis doen en snijd vaststelling van de uitgaven gaan naar de salon.
Nail Tips - Basic Nail Supplies; De spijker leveringen nodig zijn voor de acryl nagels zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de nagel te slaan. De lijst van deze leveringen is als volgt;
Nagellakremover, Nail olie aan op de nagels hydrateren, nagelborstel, als er vloeistof acryl, lijm, poeder acryl, acryl Clippers, acryl tips; Hoe kunt u reageren Acryl Nails, The acryl nagels tips starten vanaf het moment dat je begint de toepassing van deze kunstnagels. Hieronder volgt de procedure om de acrylnagels van toepassing zijn;
Procedure; Stap 1; Reinig en droog de nagels en nagelriemen terug te duwen. Verwijder eventuele previous nagellak en verwijder de dode huid. Een fundamentele manicure is gesuggereerd in de eerste stap.; Stap 2; De volgende stap is om de nagels knippen op de huid, zodat indien de Nail chips af, het geen rekening helft van je nagel mee.; Stap 3; De volgende ding om te doen is een druppel lijm op het acryl tips en aan de kant van de nagel waar de tip is om op elkaar worden gelijmd. In het geval het toepassen van de tips ten onrechte snel genieten van die vinger in het water en uit de tip te nemen.; Stap 4; De lengte van de acrylnagels moet zo worden aangepast per u wenst. These acrylnagels kan ook worden ingediend, zoals onze natuurlijke degenen om hen de gewenste vorm. ; Stap 5; Dan giet de vloeistof acryl in een schotel en dip de nagel penseel in het. Na deze, dip de nagel kwast in de acrylpoeder en dit toepassen poeder om de rand van het acryl nagel. Onmiddellijk verspreid de poeder en vloeibare acryl gelijkmatig op de nagel.
Acryl Nail Tips - Care te worden gedaan
Wanneer u de acryl vloeistof en poeder-mengsel toe te passen, zorg dat het niet wordt toegepast op de nagelriemen. Dit kan leiden tot schimmel te groeien in de nagel. ; Na je nagels droog zijn, kunt u vorm geven aan je nagels met de hulp van een spijker filer. ; De vorm gegeven aan de acrylnagels moet zodanig zijn dat zij moeten natuurlijke uitstraling. Na het geven van vorm, glad de uiteinden van de nagels. ; Met de hulp van zeep en water, reinig de nagels en verwijder het stof en vijlsel uit de nagel. ; De volgende acryl nagels tip is om nagelolie van toepassing op de nagelriemen te hydrateren als ze worden blootgesteld aan chemische stoffen. Bovendien moet de acrylnagels worden geolied eenmaal per dag. ; Niet delen de nagel filers en spijker frezen met anderen. ; Draag handschoenen wanneer u uw dagelijkse karweitjes doet. Zorg ervoor dat de nagel instrumenten moeten worden gereinigd. , Als je wilt de acryl nagels te verwijderen, niet chip ze uit. Dit kan veroorzaken ernstige verwondingen bij uw vingers. Doorweek het vingers in een nagel doorweken die beschikbaar is met de kit. Onthouden voordat inweken de vingers in de conditioneerruimte, jas uw vingers met een handlotion. Lees de instructies over hoe de acrylnagels te verwijderen. ; Dit zijn enkele van het acryl nagel tips die u zullen helpen aan die mooie nagels u eenmaal gedroomd krijgen.

No comments:

Post a Comment