Friday 25 November 2011

Hoe te om Uw Eigen Haar Knippen

Een kapsel is iets dat je persoonlijkheid vorm kan krijgen in een geheel nieuwe manier. Terwijl de meeste van ons vertrouwen op onze vertrouwde schoonheidssalons en kappers om te experimenteren met verschillende kapsels, kan weinigen van ons ook graag de experimenten zelf te doen. Uw eigen haar knippen kan heel eenvoudig, mits u de vereiste geloof op je eigen haar knippen vaardigheden en de drang om te leren hoe je je eigen haren te knippen. Kan zij eisen dat een bepaalde hoeveelheid van de praktijk voor u om te excelleren en uitgegroeid tot een pro op dit, maar geloof me, het is niet zo moeilijk. Het volgen van enkele eenvoudige instructies en stappen, kunt u gemakkelijk leren je eigen haar knippen. Na het leren van de fundamentele kapsel, kunt u gaan experimenteren met hoe je je eigen haar in laagjes geknipt, hoe Knip uw eigen haar korte kapsel en diverse andere stijlen. U kunt ook leren hoe je dun haar thuis als je eenmaal hebt geleerd om je eigen haar te knippen.
Hoe te om Uw Eigen Haar Knippen
Benodigdheden
Sharp set van een schaar; Shears (facultatief); grove kam; Een ronde borstel; netenkam; föhn, sproeiflacon; methode; Was en conditie van je haar zoals gewoonlijk, maar niet helemaal droog. A kleine handdoek drogen zou doen. In zaak, wil je niet te wassen, spray je haar met water en een sproeiflacon. Part your hair as per your normal parting en comb your hair with één wide toothed comb, until it is free van knots. Bepaal de lengte van het haar dat u wilt knippen, waarschijnlijk een duim of een inch en een half mee te beginnen. Trekken uit een klein gedeelte van je haar met behulp van de fijn getande kam en houd het uit, het scheiden van de rest van het haar. Markeer het punt waar u wilt uw haar gesneden door plaatsing ervan tussen uw wijsvinger en middelvinger vinger. Behulp een schaar of handscharen, slechts uitgesneden ongeveer een half inch tegelijk, om er zeker je het rechts zagen. Moet u uw hoofd houd rechte zonder het te kantelen. Na elke snede, onderzoekt de lengte en gelijkmatigheid van de snede haar. Herhaal deze procedure voor beide zijden van het hoofd, evenals de achterkant. Probeer aan de ene kant eerste over de finish, in plaats van wisselstroom. Zorg ervoor dat alle het haar is op dezelfde lengte op het einde ervan. Föhnen en stel uw haar met de hulp van een ronde borstel.
Hoe uw eigen haar in lagen Cut
De leveringen vereist om layer knipte je eigen haar, zal dezelfde zoals vermeld in hoe u uw eigen haarsnit. Voor de methode, Begin met wassen en conditioning uw haar schoon. Kam je haar nat met een grove kam, rechte rug. Verzamel het bovenste gedeelte van uw haar en breng ze in de voorkant van het gezicht, net boven de neus. Nu, houden de brug van uw neus als de meting voor de lengte, snijd het haar rechtdoor. Je hebt nu een rechte lijn van het ene oog naar het andere, dat zal dienen als de meting voor de rest van de snede. Houd nu het gedeelte van haar dat u net hebt uitgesneden, recht omhoog en knip de ongelijke tips die de neiging hebben de gelijkmatigheid van de snede te verstoren. Nu rechtdoor kam uw haar, putting de pony je gewoon knippen aan weerszijden van je hoofd. Nu met behulp de pony als uw meting gids, start snijden uw haar en snijden de rest van uw haar in stapte lagen. De lagen moeten gelijkelijk volgen, onder elkaar. Ook onthouden om uw haren trekken recht omhoog en uitgesneden de ongelijke tips. Föhnen en stijl met een ronde borstel.
Hoe Cut Your Eigen Haar met Clippers
Klippers worden meestal gebruikt om korte mannen haren geknipt en snijden uw eigen haar met de tondeuse is echt heel gemakkelijk. Allen u wenst is een goede elektrische clipper een verbluffende haarsnit krijgen. Om te beginnen, shampoo en de conditie van je haar en niet droog. Bevestig de geleiders op de klippers, zet de tondeuse op en voer het uit door je hele hoofd in verschillende richtingen, waardoor meerdere passes. Na een paar runs, om kam door je haren te verwijderen het geknipte haar. Als je klaar bent met alle de haren, zet de tondeuse uit en verwijdert u de gidsen. Flip het over en trim de bakkebaarden, om de lengte u wenst.
Zo, nu dat je weet hoe je je eigen haar knippen, zijn er verschillende stijlen kapsel en ideeën die u kunt experimenteren. Aarzel niet om te leren haar te knippen in verschillende kapsels, korte kapsels en geniet pronken it.

No comments:

Post a Comment