Monday 14 November 2011

Herfst Blaze Maple Problemen

Herfst bles maple boom is eigenlijk een cultivar van de van de zilveren esdoorn (Acer saccharinum) en rode esdoorn (Acer rubrum) en is wetenschappelijk geroepen als Acer freemanii.De boom heeft afgeronde ovale vorm en zijn bladeren lijken op de bladeren van de zilveren esdoorn. De boom moet hebben gekregen van de gepatenteerde naam als 'herfst bles maple' vanwege de aantrekkelijke en gewenste kleur van de bladeren en de vruchten. Het najaar van Blaze esdoorn heeft regelmatig en rechtop groei met regelmatige productie van een zware aantal vruchten. Vruchten van herfst blaze zijn heldergeel in kleur en zijn eetbaar. De cultivar van de herfst esdoorn is een enorm succes, want het bevat alle gewenste kwaliteiten van de maple bomen op een enkele boom. Met alle kwaliteiten, Kan er enige najaar blaze maple problemen? Laten we kijken wat de herfst bles esdoorn problemen en in de herfst Blaze esdoorn ziekten, die essentieel zijn om naar het najaar bles weet maple zorg. Lees verder voor esdoorn feiten.
Het najaar van Blaze Maple problemen; Autumn Blaze maple vereist ijzer en magnesium voor de vorming van het chlorofyl, de fotosynthetisch actieve groene pigment in bladeren van alle planten. Wanneer geplant in alkalische bodem, doet de plant niet krijgen de vereiste hoeveelheid ijzer en magnesium. Dit resulteert in minder chlorofyl en gezondheid van de herfst blaze esdoorn. Kleinere en nieuwe bladeren zijn het meest getroffen en als gevolg daarvan, dan draaien ze geel met groene nerven. Op dit moment is het verlof cellen zijn zeer zwak en kunnen ze sterven als gevolg van het ontbreken van de chlorofyl en ijzer magnesium combinatie. Men kan dit probleem voorkomen door het toevoegen van ijzer en magnesium in de bodem en door ervoor te zorgen dat de bodem is niet veel alkaline.
Het najaar van Blaze maple zorg vereist een goede kennis over de herfst maple problemen bles. Want het is een hybride versie van de esdoorns, herfst bles esdoorn is niet veel kans op ernstige ziekten. Toch zijn er bepaalde esdoorn ziekte die kan creëren een soort van de herfst blaze maple problemen. Zoals elke andere soorten esdoorns, herfst bles maple is ook gevoelig te vallen voor verschillende ziekten en aanvallen van insecten, plagen en schimmels. Hier zijn de herfst blaze esdoorn problemen dat men moet weten, om een ​​goede gezondheid van de planten handhaven. Ook lezen op voor Maple boomsoortencollectie.
Fusarium verwelken of verwelkingsziekte Verticillium; Wilts worden uitbesteed aan de herfst blaze esdoorn wijten aan geïnfecteerde zaad van de bomen langs met besmette plantenresten en geïnfecteerde bodem ook. Het is een schimmel die krijgt vermenigvuldigd tijdens koud en vochtig seizoen. Als gevolg daarvan, de planten verwelken, omdat het water geleidingsmechanisme van de planten wordt beschadigd door de schimmels. Bemesting kan maken het probleem nog erger. Als de schimmel overwintert in bodem, kan ook harbored in andere gemeenschappelijke onkruid. Om dit te voorkomen, moet men proberen soorten die verwelkingsziekte resistent cultiveren. Omgehakt de gebruik van stikstof-zware meststoffen en voorkoming over irrigatie. Verwijderen van de dode en beschadigde bladeren door snoeien esdoorns is ook erg belangrijk.
Spint; Deze mijten zijn eigenlijk heel klein en spin achtige wezens die de neiging hebben om te gedijen in warme en droge omstandigheden. The spint voeden zich door beschadiging van de delen van planten, dat is de reden waarom de herfst bles maple begint te lichtgeel en gestippelde te kijken. Spintmijten snel vermenigvuldigen en kunt ook webben dat kan cover besmette delen van de bomen. Voor preventie en controle, moet men laag te houden het onkruid door het verwijderen van aangetaste planten. De planten water regelmatig en voorkomen spintmijten met een geschikte meststof.
Tar Spots; Dit is eigenlijk een onschadelijke herfst bles maple ziekte die wordt veroorzaakt door de onooglijke schimmel en ziekteverwekkers. De ziekte bewijst niet een schade aan de gezondheid van de herfst bles maple zijn maar het voorzeker creëert lelijke zoek tar vlekken op de bladeren van de planten. Aan het begin, deze teervlekken zijn lichtgeel van kleur die later op hun beurt naar donker zwart. Deze tar vlekken van invloed op de bovenkant van de bladeren tijdens het voorjaar en als gevolg daarvan, de boom de neiging om de bladeren vallen, vóór de val. De ziekte is niet schadelijk en er is niets veel wij kunnen doen voor is preventie. Toch, kunt u de geïnfecteerde bladeren als de boom droge lijkt en vermijd overhead irrigatie. You kunt ook gebruiken sommige fungicide, alleen na lezing de instructies op haar etiket.
Anderen; Shore vliegen, varenrouwmug, bladluizen, schildluizen en rupsen zijn enkele van de andere daders die kunnen wekken najaar van Blaze maple problemen. Te ontdoen van bovengenoemde, individuele scouting is zeer noodzakelijk. Men moet altijd toezicht elke plant en zoek naar de aanwezigheid van de hierboven genoemde onruststokers. Op het vinden is het ook zeer belangrijk om verzorging van de planten nemen door behulp de juiste preventieve maatregelen, en dat zijn de meststoffen. Ook lezen op voor meer esdoorn ziekte.
Er zijn een paar dingen die kunnen worden gedaan om vermindering van de herfst bles maple problemen. Elementaire ding is om naar de juiste technieken over Maple boomaanplant en esdoorn boomverzorging weten. Door passende kennis en juiste TLC, kan men absoluut cultiveren najaar blaze maple boom, de manier waarop men graag. Op deze toel. I concluderen dit artikel over najaar blaze maple problemen. Happy tuinieren!

No comments:

Post a Comment