Tuesday 22 November 2011

How naar Curly haar steil

Krullend haren zijn vele malen zeer moeilijk te beheren en hebben behoefte aan een veel onderhoud ten opzichte van de rechte die. Overigens, ze gemakkelijk verpest en kan een element die je mooi uiterlijk lessens worden. Niet alleen vrouwen, maar veel mannen ook proberen straightening krullend haar om hun uiterlijk te verfraaien. Veel een keer, is ontkrullen gedaan om een ​​wijziging in de dagelijkse verschijning hebben, of als het een speciale gelegenheid. Het is altijd goed om de steil haar kijkt nog een keer te proberen, voordat je kiezen voor permanent straightenen krullend haar. Ook, als je liefde voortdurend experimenteren met je uiterlijk, dan kun je proberen tijdelijk rechttrekken je lokken. Hier zijn enkele tips over hoe om krullend haar steil op verschillende manieren.
How te strekken krullend haar met een stijltang?; U bent met behulp van een elektronisch apparaat dat op uw delicate haar, dus vergeet niet om extra zorg te nemen. Het is altijd goed om te investeren in een goede kwaliteit ontkrullen vlakke ijzer, dat zal u de beste resultaten, zonder dat enige schade aan uw haar. De onderstaande procedure is ook goed om gepermanent haar steil te maken. ; Shampoo je haar geen olie of stof te verwijderen van het. Gebruik een goede conditioner na het wassen en afwassen grondig na een paar minuten. ; Droog haar goed en natuurlijk. Controleren of ze droog zijn bij de wortels ook, voordat je begint met straightening proces. Nat haar zal niet geven u de gewenste resultaten. ; Borstel haar netjes te maken zonder knopen. Breng een bescherming tegen hitte product te houden van alle schade als gevolg van het hete ijzer. ; Neem een ​​klein deel van haar, van de breedte minder dan die van je haar ijzer en clip de rest van het haar met de hulp van klauw clips. Altijd starten vanaf de nek en gaan omhoog. ; Houd de open ijzer dicht bij de wortels en neemt dat deel van het haar in, sluit het en schuif door de lengte van het haar. Een gelijkmatige druk over het ijzer terwijl je het schuiven van de wortels naar de tips. ; Volg de bovenstaande stap op iedere sectie, om de hele dichtheid van uw haar te dekken. Zodra alle onderdelen zijn bedekt, net bestrijk ze samen met een fijne kam. Zie je de prachtige zoek rechte en glanzend haar. ; Als jij denken, hoe straightenen krullend haar voor mannen, is het simpel. Er zijn geen verschillende stijltangen voor mannen, moet u de bovenstaande ontkrullen tips te volgen en in gedachten te houden een paar dingen hieronder vermeld.
Tenzij uw haar is op schouderlengte, moet u kiezen voor een keramische-plated stijltang die ongeveer 1 tot 2 cm breed. Een fijn-kam is het beste om te worden gebruikt. Houd de kam in de ene hand en het ijzer in de andere. Neem een ​​klein gedeelte van uw haar met de kam. Volgen door klemming het rechttrekken ijzer bij de wortels en hem omlaag te trekken de haarschacht richting de tips van het haar. Onthoud dat de richting waarin trek je het ijzer is de richting uw haar zal ingesteld. Dit wordt steeds belangrijker, als je werkt op de bovenste lagen, want het zal de hele stijl van beïnvloeden. In het algemeen, kunt u trek de bovenste lagen recht omhoog in de lucht, dat wil zeggen verticale van je hoofdhuid, of in een richting je neus zodat ze liggen in een front richting bij het loslaten van het ijzer.
Hoe Curly Hair Blijvend Rechttrekken?; Hair wordt behandeld met chemicaliën in dit proces. De resultaten variëren van persoon tot persoon en de duur waarvoor deze zal duren afhangt de textuur en nazorg van het haar. Ook al ga je voor permanent haar ontkrullen, het haar groeit is van de natuurlijke textuur en dit haar behoeften touch ups. Chemische haar rechtmakend kits beschikbaar in de markt kan worden gekocht om haar steil thuis. Volg de onderstaande stappen genoemd om die mooie en rechte sluizen hebben. ; Schoon U haren door shamponeren de juiste manier, gevolgd door conditioner. ; Volg de kit instructieblad aan de chemicaliën mix. De proportie kan verschillend van merk tot merk. ; Plaats een dikke handdoek rond je nek om eventuele irritatie van de huid te voorkomen. , Maak gedeelten van uw haar en start de toepassing van de ontkrulplaten crème met een borstel op het laagste gedeelte. Houd de rest van het haar gebonden hierboven, terwijl u werkt over een deel. Vanaf de nek, ijveren de kroon. ; Breng de straightenen crème grondig in de richting van 'de wortels naar de tips'. Cover de secties juiste manier om van binnenste en buitenste kant met de room. ; Comb de sectie rechte neerwaarts met een effen kam. Wees er snel bij, terwijl je dit proces, als je de hele haar together kam wanneer alle secties zijn gedekt. Onthoud dat de haar zal start steeds harde vanwege de chemicaliën als de tijd passeert. ; Zodra u klaar bent met de toepassing van crème over de gehele haren, kam het rechte beneden. Keep kammen voor ongeveer 15-20 minuten en spoel het met lauw water. U nodig ervoor zorgen dat geen room wordt overgelaten in de tangles. ; Handdoek droog haar en toepassing van de neutraliserende creme over je hele haar. ; Laat het over voor 20 minuten. ; Nu spoel uw haar de crème verwijderen met lauw water. Breng een conditioner op je haar en spoel het af na 4-5 minuten. De procedure is voorbij en mooi haar is ruim uw kroon, hebben een kijkje. ; Hoe Krullend Haar Natuurlijk rechttrekken?; Als uw vraag is hoe krullend haar straightenen zonder het te beschadigen, hier is het antwoord daarop. Maar, onthoud deze procedures om haar straightenen nature moeten worden herhaald voor verscheidene malen steil haar hebben. Vanaf het eerste moment van het gebruik van een van de hieronder genoemde stijltangen, zult u zeker een drastische verandering in de textuur van je haar, zullen ze meer zacht en glanzend en minder kroezig dan voorheen.
Melk; Was en droog je haar voordat het proces. Giet 1 kopje melk in een spray fles. Spry grondig over uw haar. Kam door je krullen en laat het over een uur. Afwassen met shampoo gevolgd door conditionering zoals gebruikelijk. Je zult merken dat uw haar zijdezacht geworden en rechter dan voordien.
Hete Olie; U moet gehoord hebben hoe heilzaam is hete olie behandeling voor droog haar. Het is een van de beste haarverzorgingsproducten die je droog haar hydrateert. Geven een hete oliebehandeling aan uw haar, neem uw regelmatige haarolie en verwarm het. Nu, massage uw hoofdhuid met deze hete olie voorzichtig. Dit toepassen op de gehele lengte van je haar. Wikkel je hoofd en hele lengte van je haar met een warme handdoek en laat het gedurende 15 minuten. Nu, wast u uw haar met een milde shampoo, gevolgd door een conditioner. Je haren zal zijdeachtig zijn, goed moisturized en rechte.
Kokosmelk, Kokosmelk is zeer effectief in het controleren van uw krullend haar. Toepassing kokosmelk op je haar en laat het ongeveer een uur. Wash het haar grondig met een shampoo en laat het nature drogen. Ziet u je haar is minder krullend en uiterst glinsterend alsmede.
Als u ooit een vraag, hoe krullend haar steil, heb je veel antwoorden op het nu. Je moet de beste stijltang gewoon kiezen op basis van uw behoefte. Vergeet niet om de juiste haarverzorging te nemen, zodat u met uw haar te spelen zonder deze te beschadigen.

No comments:

Post a Comment