Friday 25 November 2011

Getting Over een break-up - Tips

Op deze dag nadat je had de 'Talk'. Een beproeving voor de duur van uren, die uiteindelijk eindigde in om u met een breken met je vriendin of je vriendje. Het is nog niet gezonken in totaal, maar met de minuut, wordt het echt. Dagen gaan voorbij in een roes, stil drijven door, als je niet in staat bent om over de emotionele kater. U houdt de analyse van wat er mis ging en je herbeleven het verleden. Een mooie dag realiseer je je, dat het tijd is om verder te gaan. Het is tijd je begon om over een break-up als een afgesloten hoofdstuk van het leven. Lees meer over 'Relaties' en 'relatie problemen'.
Vervoer over een relatie break-up wordt een lang proces, omdat alleen de tijd kan een gebroken hart helen. Dit artikel heeft een aantal adviezen over hoe te krijgen over een break-up en zet je leven weer bij elkaar. U kunt beginnen met het krijgen van meer dan een gebroken hart, als je eenmaal besluit om en zodra je echt wilt! Hier zijn enkele manieren om weer op de weg en weer terug om te genieten van het leven ten volle. Lees meer over 'How to Survive een break-up' en 'het herstellen van een break-up'.
Tips over Getting Over een Break Up; Hier zijn enkele suggesties die u kunnen helpen in het krijgen van meer dan een break up en terug van je schaduw, om jezelf te zijn!
Het is voorbij, face it, hoeveel je ooit te analyseren, wat er mis ging, is niet van plan om het verleden te veranderen. Wat er gebeurd is is gebeurd. Het zal pijnlijk zijn in eerste instantie, maar je moet het feit onder ogen. Wat je had was mooi en laat het niet vergeten. De pijn en de pijn voorbij zal gaan. Laat tijd de genezer. Do not herkauwen op die pijnlijke herinneringen, zullen ze alleen maar pijn je meer!
Stop verdrinking jezelf in schuld; Laat jezelf niet verdrinken in schuldgevoel, denken dat het was omdat je, dat het niet werkte. Er zijn twee mensen in een relatie en het is de verantwoordelijkheid van beide te handhaven. Jullie zijn allebei fouten gemaakt. Het werkte niet uit! Je tenminste geprobeerd! Niemand is perfect en zo wijs, om te weten wat te doen in elke situatie. Ieder van ons maakt fouten.
Probeer niet om vrienden te blijven, ik heb mensen gezien die de sloop en proberen vrienden te blijven. Trust me, het werkt nooit. Je hoeft alleen maar erger maken. Je moet elkaar zien te stoppen voor een tijdje, totdat je beide bent dan volledig. 'Uit het oog uit het hart' is de theorie dat uiteindelijk werkt als je begint nieuwe mensen aan. Lees meer over, 'Relatie: Vrienden Na Break Up'
Het is tijd om los te laten; Ja, de makkelijkste en de moeilijkste om te doen is om los te laten! Je zult in staat zijn om te laten op een dag en weer geheel, tenzij je niet wilt laten gaan! Pas op voor vallende in om de weeën van zelfmedelijden! Haal diep adem sluit je ogen en dat ga je dit achter te zetten en krijg je de kracht om dit te doen beslissen!
U hebt het recht om gelukkig te zijn; Vergeet niet dat u een geboorte het recht om gelukkig te zijn! Niemand kan kwetsen of lastig te vallen, tenzij je laat ze doen. Past u goed op uzelf. Start uzelf te verwennen weer terug en onthoud dat je het recht om gelukkig te zijn! Gaan winkelen, neem een ​​vakantie of uit met uw vrienden te hangen. Verjong uw enkel leven weer terug en onthoud het plezier dat je had toen. Kijk naar de zonnige kant. U bent vrij en het leven weer vol mogelijkheden!
Het is weer tijd voor jezelf; Het is tijd om eruit te komen en nieuwe mensen ontmoeten. Het is tijd om de zijkant van je die is onontgonnen omhoog, tot nu toe te verkennen. Neem up die gitaar klasse die u altijd al had willen nemen of om de tango te leren. Het is niet het einde van de wereld, maar het einde van een hoofdstuk en nu is het tijd om te beginnen het schrijven van een nieuwe! Langzaam zul je gaan voelen lichter en de lading zal worden opgeheven. Dan op een dag, vind je jezelf eindelijk de moed om te beginnen dating opnieuw en weer terug in het spel! Lees meer over; Omgaan met een break-up; Get Over een break-up; Moving On Na een break-up; Hoop dat deze suggesties op om over een break-up, al heb je te maken van plannen en move on! Herinner me de weg naar herstel ligt in het loslaten van het verleden en het houden van jezelf open voor de mogelijkheden van een mooie toekomst!

No comments:

Post a Comment