Friday 4 November 2011

Zwembad onderhoud Gids

Zwembaden zijn geweldig om de verzengende zomerhitte beat en zijn groot vermogen aan de woning. Het is echt een privilege om een ​​zwembad in een eigen heel eigen achtertuin! Echter het voorrecht wordt geleverd met een verantwoordelijkheid. Naast het installeren van het zwembad en zwemmen in het, men moet voortdurend aandacht te besteden aan het onderhoud van het zwembad om te kunnen worden in de juiste conditie in de komende jaren. Alle zwembaden moeten regelmatig worden schoongemaakt, ongeacht de aard van het zwembad en of het nu wordt gebruikt of niet. Zwembaden zijn open water systemen blootgesteld aan regen, sneeuw, vuil, enz. Gevallen loof en diverse andere organische afvalstoffen te krijgen verzameld op het wateroppervlak. Het puin ontleedt trekt bacteriën en speerpunten van de verspreiding van watergedragen ziekten, zoals cholera, salmonellose, tyfus, dysenterie, enz. Naast deze ziekten, ongepaste zwembad verzorging en onderhoud resulteert ook in bewolkte zwembadwater, zwembad vlekken, algen opbouwen, prikkelende chloorlucht en diverse andere zwembad problemen. Door te verwijzen naar een zwembad handleiding bij het onderhoud, kan men een duidelijk idee over het onderhoud van het zwembad het hele jaar door.
Gids voor onderhoud van het zwembad
Zwembad onderhoud van het water is iets dat is niet erg moeilijk in omgang, maar is iets dat moet worden uitgevoerd op een regelmatige basis. Bepaalde taken moeten worden uitgevoerd per week, terwijl de anderen worden gedaan op een maandelijkse of jaarlijkse basis. Diverse onderhoud van het zwembad gidsen zijn beschikbaar in de markt, die werkt richtsnoeren betreffende het onderhoud van het zwembad te verstrekken. Enkele eenvoudige en nuttige tips onderhoud van het zwembad, die kunnen bijdragen tot het behoud van het zwembad zijn als volgt:
Chloor Level: Chloreren is gedaan om het zwembad ontsmetten. Chemische verbindingen, zoals natriumhypochloriet of calciumhypochloriet, wanneer toegevoegd aan het zwembad via een chemische feeder, ontsmet het zwembad. Chlorering vernietigt de algen en bacteriën vormen, waardoor het steriliseren van het zwembad. De maatregel van de 'vrije' chloor die moet worden gehandhaafd in het zwembad water is 1.0-3.0 ppm. Broom wordt ook gebruikt om het zwembad te desinfecteren.
pH-waarde: De pH-niveau moet worden gecontroleerd twee keer per week. pH-waarde is de maat van de zuurgraad of alkaliteit en de omvang ervan moeten circa 7,2-7,6 in het zwembadwater. Dit is omdat, het is op dit niveau van de pH dat chloor het meest effectief is. Te zuur water tast metalen zwembad apparatuur, terwijl zeer alkalisch water resulteert in zwembadwater troebel. Zoutzuur kunnen worden toegevoegd aan het zwembad water om de pH te controleren. Overigens men ook gebruik maken van zuiveringszout of soda om de pH te controleren. Deze toevoeging van zuur of alkali afhangt of het water is te alkalisch of zure in de natuur.
Check Skimmer Basket: Om ervoor te zorgen fris en circulerende zwembadwater, mandje van de skimmer moet worden gecontroleerd en vrijgemaakt van puin tweemaal per week. Een blad net of oppervlakte skimmer kan worden gebruikt om het zwembad oppervlakte van insecten, bladeren, vogelpoep en andere puin te ruimen. Met het oog op het zwembad verdieping van puin te ruimen, kan een blad container worden gebruikt. Vloeibare of poedervorm tegel reinigingsmiddelen kan worden gebruikt om drijflaag lijnen en ringen op het zwembad tegels schoon.
Shock Treatment: Vrije chloor nodig is in het zwembad water, en niet gebonden chloor, dat is de reden waarom de behandeling van shock voordelig is. Shock behandelingen te vernietigen de gecombineerde chloorverbindingen en verhoogt het niveau van vrije chloor in het zwembad. Bovendien, het vernietigt de kiemen en laat het zwembad mooi en sprankelend. Men moet de uitvoering van deze shock behandeling een keer per week.
Algaecide en ontkiemer toevoeging: Een keer per week het zwembad moet worden gegeven een dosis van algaecide en nabezinker. Een algaecide vernietigt de algen zonder beschadiging zwembad tegels, terwijl het reiniger lost het probleem van troebel water.
Poetsen en stofzuigen: Borstels kan gebruikt worden om het vuil dat zich op de zijkanten en onderkant van het zwembad te verwijderen. Voordat stofzuigen het zwembad, moet men garanderen dat de pool grondig is geborsteld de avond tevoren. Dit is omdat borstelen oorzaken vuil loskomen het zwembad muren en bezinken op de bodem van het zwembad, en kan gemakkelijk worden gestofzuigd de volgende ochtend. Before aansluiten van de stofzuiger om het filter, moet de zuigkop en de slang worden ondergedompeld in het water.
Men kan het uitvoeren van deze functies alleen of te huren van het zwembad onderhoud mannen, die zal komen thuis en verrichten de nodige onderhoudstaken. Men dient echter te herinneren dat deze onderhoudstaken niet kunnen worden genegeerd en moeten worden uitgevoerd regelmatig. Dit is omdat de stoffen vallen in de zwembadwater en de nieuwe olievlekken veroorzaakt door de zonnebrandmiddelen toegepast door de zwemmers, alter de chemische samenstelling van het zwembadwater. Men kan investeren in een zwembad veiligheid te dekken of een zonne-zwembad te dekken, om zo de hoeveelheid puin kosten voor het ophalen op het zwembad wateroppervlak. Overigens is het bedrag van de chemische evaporation tevens verminderd met deze covers. Volg de onderhoud van het zwembad gids en geniet van een veilig en gezond zwemmen in uw zwembad!

2 comments:

  1. Het onderhouden van je zwembaden is heel erg belangrijk. Het chloor en de ph waarde moeten altijd goed zijn!

    ReplyDelete
  2. Het onderhouden van je zwembaden is heel erg belangrijk. Het chloor en de ph waarde moeten altijd goed zijn!

    ReplyDelete