Thursday 17 November 2011

How naar Hair Breuk stoppen

Het kan echt frustrerend zijn om de gebroken haarlokken op je kam zien en dat je haar geleidelijk het volume en de voormalige beroep losing te realiseren. Nu moet je hebben alle inspanningen om mooi en gezond haar te krijgen, en om uw uiterste teleurstelling, niet een van hen is succesvol geweest in het voorkomen van haarbreuk. Het is dus het juiste moment om uit te zoeken de oorzaken voor haarbreuk, zodat u de juiste haarverzorgingsproducten voor kiezen om dit probleem te verlichten.
Wat zijn de oorzaken haarbreuk?; Haarbreuk is het eerste teken dat de haarfollikels worden steeds zwakker, die op hun beurt kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren. Soms kan haarbreuk een gevolg van het verouderingsproces, terwijl in bepaalde gevallen, kan worden veroorzaakt door bepaalde huidziekten zoals sclerodermie. Meer in het algemeen, het wordt veroorzaakt door gespleten haarpunten, overstyling, frequente blazen drogen en wassen, chemische haarproducten behandelingen, waaronder permanenten en relaxers, blootstelling aan overmatige hitte van platte strijkijzers en stijltangen, het dragen van te strakke paardenstaart en andere kapsels, ruw kammen of borstelen, borstelen haar wanneer het nat is en overmatige blootstelling aan zonlicht.
Behulp haarkleurmiddelen is andere belangrijke oorzaak van droog en broos haar, die meer vatbaar aan breuk. Daarom dient men altijd voorzichtig zijn, terwijl het kiezen van een haarkleurmiddelen. Haarverf, die vrij zijn van ammoniak en verrijkt met natuurlijke eiwitten en vitaminen zou minder hard op je haar. Echter, een beetje droog is onvermijdelijk, ongeacht hoe goed de kwaliteit van de haarverf is. Soms kan haarbreuk worden veroorzaakt door hormonale onbalans en lage niveau van het hormoon testosteron. Het is een bekend feit dat het dieet een belangrijke rol in haar groei en een slecht dieet niet met genoeg vitamine, mineralen speelt en eiwitten kunnen het haar zwakke strengen.
Hoe je haar breken stoppen?; Als droog haar is waarschijnlijk gemakkelijk breken, hydratering is de eerste stap om haar breuk te voorkomen. Dit geldt met name als je na te denken over hoe Afro-Amerikaanse haarbreuk stoppen. Dit type haar is droog en krullend, waardoor het meer kans op breuk. Hydratatie zal het haar glad en zacht te maken door het aanvullen van de verloren vocht. In deze context, hete olie behandeling moet speciale vermelding, want het kan niet alleen de broodnodige olie en vocht te verlenen aan de haarstrengen, maar kan ook hen te voorzien van belangrijke vitaminen zoals vitamine E voor de haargroei. Natuurlijke oliën zoals kokos, olijf en amandelolie beste zijn voor geven uw haar een hete olie behandeling. Je hoeft alleen naar een van deze natuurlijke olieën en voer de warming zachtjes masseren je scalp mee. Laat het voor eens en vervolgens wassen met een milde shampoo.
Naast natuurlijke olie, moet je een goede conditioner toe te passen, vooral na het wassen van uw haar. Gebruik altijd een vochtinbrengende conditioner die kan doordringen in de haarschachten om hen sterker. Samen met airconditioning, regelmatige reiniging is ook belangrijk om het haar breuk te stoppen. Maar niet agressieve shampoos, want ze kunnen buitensporige droogte van de hoofdhuid en het haar veroorzaken. Mensen met een droge haren moeten ook voorkomen dat dagelijks wassen. Kruiden shampoo met natuurlijke ingrediënten zijn het beste voor droog en krullend haar. Vervolgens moet je heel voorzichtig zijn bij het behandelen van je haar. Niet borstel je haar hard, verwijder dan altijd de knopen met behulp van een grove kam. Door uw haar, te beginnen vanaf het einde naar de knopen en klitten te verwijderen en vervolgens geleidelijk werk je weg omhoog. Regelmatige trimmen van haar is erg belangrijk om uw haar te beschermen tegen breuk. Als je niet je haar knippen voor een zeer lange tijd, de uiteinden van de haarfollikels de neiging om dunner te worden, die uiteindelijk resulteren in gespleten haarpunten.
Een gezond dieet zou gaan een lange manier om je haar sterk en glanzend. Er werd gevonden dat vitaminen en mineralen kan een cruciale rol spelen in het stoppen haarbreuk te spelen. Vitamine E en vitamine C, evenals zink en silica, zijn enkele van de essentiële vitaminen en mineralen dat uw dieet moet omvatten als u wenst om sterke en mooie haren, vrij van breuk en split uiteinden. Afgezien van vitaminen en mineralen, moet je voeding ook eiwit en calcium rijk voedsel zoals ei, melk, groene groenten en fruit.
Beschermt u uw haar tegen uitdroging en de daaruit voortvloeiende breuk met behulp van het juiste type van haarverzorgingsproducten, beperking van het gebruik van agressieve chemische stoffen, de keuze van de kapsels die veel stress doe er niet op je haar, en het eten van een gezond dieet. Deze paar eenvoudige tips over hoe om te stoppen hair breuk zal alleen niet helpen om dit probleem aan te pakken, maar als reglarly en goed gedaan, zult u vertrekken met stralend, glanzend haar dat zal de afgunst van iedereen.

No comments:

Post a Comment