Saturday 12 November 2011

Ontwerp je eigen outfit

To ontwerp je eigen outfit is een taak die vol spanning en experiment. Je hoeft niet nodig om een ​​modeontwerper om dit te doen zijn. Geloof me, als je eenmaal ontwerp uw eigen outfit, zou je gewoon graag willen pronken. Bovendien, het geeft je een extra geluk, ontworpen door jezelf. Het is compleet leuk om een ​​outfit ontworpen op uw eigen don. Je gelooft me niet? Probeer te doen. Ik weet zeker dat je volgende pass tijd om verschillende outfits voor uzelf en uw gezinsleden design. Hier is hoe ontwerp je eigen outfit voor gratis.
Tips om Design Your Own Outfit
Schets: Een potlood en papier kan u een hoop ruimte om je creativiteit te verkennen. Je hoeft niet nodig om een ​​groot kunstenaar te zijn voor het tekenen van een sketch. Het is slechts voor uw begrip. U kunt proberen het zetten van uw ideeën op het papier. Probeer een hele outfit of ga deel voor deel. Zoals je kunt eerst gaan voor het ontwerpen van de top en dan het onderste gedeelte. Dit zal u toelaten om alle mogelijke combinaties uit te proberen binnen de outfit.
Stof: Bepaal de structuur van je outfit. Dit is het meest belangrijke deel, terwijl het ontwerpen van uw eigen outfit. Een eenvoudige jurk kan geweldig kijk alleen vanwege de gebruikte stof en een zeer trendy en designer kleding kan je uiterlijk te vernietigen alleen vanwege de verkeerde stof. Kies de stof naar gelang van de aard van de outfit. Kiezen die past bij uw type lichaam het beste. U kunt ook gaan komen op de gebruikelijke manier van het gebruik van dezelfde stof voor de gehele jurk van het gebruik van twee verschillende soorten weefsels. Net als katoen voor lijfje en een synthetische stof voor de rok.
Kleuren: Kleuren hetzelfde gewicht hebben als de weefsels, terwijl u uw eigen ontwerp outfit. Ze kunnen ruïneren uw kijken of niet terecht gekozen. Kleuren nodig hebt om uw teint goed passen. U kunt altijd kiezen voor enkele nieuwe tinten dan de reguliere Ones. Ook Wees extra voorzichtig tijdens het gebruik van twee verschillende stoffen. Dezelfde kleur kap kan opvallend anders uitzien in verschillende stoffen. Een enkele gekleurde outfit kunt ook kijken geweldig. Vermijd het gebruik van meer dan twee kleuren. Denk tweemaal over de combinatie en het contrast voor u kiest de twee kleuren.
Voering: Controleer of de stof moet voering. Daarom hebben de ene naar de kleur van de kleding te passen. Controleer de voeringstof moet worden van een goede kwaliteit, maar niet erg dik. Ook is het beste dat je het wassen voor gebruik.
Versiering: Dit is het leuke gedeelte van het ontwerpen van je outfit. U kunt decoratieve knopen, linten, kralen, veters, etc. aan je outfit. Probeer dit op een papier, gebruik een ander schets voor elk item. Gebruik niet te veel soorten of-overschotten versieringen. Ze zullen er niet goed uit. Vergeet niet, zelfs als je ze gebruikt om het uiterlijk van je outfit te verbeteren, moet je zien waar ze het beste kijken en zijn ze eigenlijk het maken van enig verschil na het worden toegevoegd aan de outfit. Net als een nek lijn ziet er goed uit zonder de schattige kant, dan is het beter om overslaan kant. In plaats daarvan, kunt u deze toevoegen kant aan de onderste regel van je outfit waarbij het onderste deel van de jurk is doffe of kan worden aan de mouwen!
Detaillering: Nadat u zelf de stof, kleur en de schets klaar is, is het tijd voor detaillering. Als u gebruik maakt van twee soorten weefsels of twee verschillende kleuren, te beslissen welke u wilt gebruiken voor welk deel. Nu eens kijken welk deel ziet er geweldig uit na het toevoegen van versieringen aan. Zorg ervoor dat de versieringen zijn kleur afgestemd op uw stof. Denk nog eens als u de outfit ontwerpen te veranderen, zoals de hals, mouwen 'lengte, totale hoogte, de grootte van de plooien (indien van toepassing), enz.
Zodra u de bovenstaande dingen plan, is het tijd om te borduren de jurk. If you know stikken, dat is geweldig. Je kunt implementeren al uw ontwerp ideeën om de perfecte outfit hebben volgens uw ontwerp. Maar als je niet de outfit naaien je nodig hebt om wat extra inspanningen om het ontwerp te leggen aan de maat te nemen. You kunt leren naaien behulp van boeken of websites die de gedetailleerde stappen voor. Ook zal het browsen door enkele modebladen en webpagina's geven u goede ideeën om je eigen outfit ontwerpen. Deze manier kunt u ook weten de laatste mode trends in de dameskleding in plaats van het ontwerpen van een die een passe. Zet in je al je creativiteit en verbeelding om een ​​fantastische outfit met de voldoening van het hebben van het ontworpen jezelf.

No comments:

Post a Comment