Tuesday 15 November 2011

Beste Weg naar Tanden Whitening

Pruimtabak en roken resulteert vaak in vergeling of verkleuren van de tanden. Drinken thee, koffie en frisdranken op regelmatige basis voor een lange tijd kan geven u hetzelfde effect. Er zijn een aantal manieren om tanden witter te maken. Echter, de besten zijn ook de duurste. Niet iedereen kan veroorloven tanden bleken op kantoor een tandartsenstoel. Maar nutteloos om veel ongerust aangezien er zijn zelfs meer aantal natuurlijke manieren om tanden witter thuis. U hoeft alleen maar bewust te zijn van hen. Neem een ​​kijkje op de volgende manieren, en ontdek welke een is de beste manier om tanden witter in uw geval.
Manieren om tanden witter thuis
Citrusvruchten: Wrijven uw tanden met vruchtensap of schillen van citrusvruchten zoals sinaasappels, aardbeien, citroenen, enz., is een van de verschillende manieren van het bleken van tanden. Het is raadzaam om deze natuurlijke manier van tanden bleken thuis niet meer dan driemaal per week te gebruiken. Dit komt omdat de citroenzuur aanwezig is in de citrusvruchten wordt verondersteld lager het calciumgehalte van tand. Naast deze, het kan ook verslechteren het tandglazuur. Daarom, in weerwil van zijn zeer goede natuurlijke tand bleekwater, zijn citrusvruchten niet aanbevolen om te vaak worden gebruikt. Lees meer over waterstofperoxide bleken van tanden.
Groenten: Knapperige groenten zoals wortelen, broccoli, selderij, komkommers en radijs produceren van nature slijtage effecten op het eten. Ze doen de functie van tandenborstels door het verwijderen van plaques en andere crap ingevangen met de tanden. Om optimale resultaten op de tand whitening, eet ze rauw, bij voorkeur in de vorm van salades. Zo kunt u bellen met het eten van deze groenten de eenvoudigste en beste manier om tanden witter after bretels. Klik hier om enkele tanden te bleken tips te krijgen.
Bakpoeder en zout: Voor veel mensen is de beste manier om tanden witter nature is om hun tanden te poetsen met een mengsel van zuiveringszout en zout in de verhouding van 3:1. In feite is het de beste manier om tanden witter thuis om verschillende redenen. Zuiveringszout doodt bacteriën die aanleiding geven tot tandplak kunnen geven. Het vermindert ook de zuren die in de mond dat het glazuur van de tanden kunnen beschadigen. Afgezien van al deze, baking soda bevat peroxide die helpt bij het verwijderen van vlekken van de tanden. Dit is de beste manier om tanden witter te maken met een beugel. Meer informatie over tanden poetsen met bakpoeder.
Houtas: houtas heeft kaliumperoxide. Het fungeert als een bleekmiddel en bleekt de tanden snel. Vandaar, dit is de beste manier om snel tanden witter. U kunt gebruik maken houtas in plaats van tandpasta te poetsen je tanden elke dag. Dit zal zeker je stralend witte tanden als parels. Maar er is een nadeel verbonden. Omdat het kalium, kan het glazuur van je tanden na verloop van tijd verslechteren. Dus te worden op het veiliger kant, je tanden poetsen met houtas slechts eenmaal of tweemaal per week.
Meer weten over:; Tanden Bleken problemen; Tanden Bleken - Home Remedies; Door te gaan via het bovenstaande rekening, moet u geleerd dat alle manieren waarop effectieve zich hiertegen verzetten. Je hoeft alleen maar voorzichtig te zijn tijdens het gebruik van deze tanden whitening methodes als hun overtollige kan enige schade te veroorzaken op uw tanden in de tijd.Gebruik daarom alle voorgestelde natuurlijke manieren met mate en op de voet om uit te zoeken de beste manier om tanden witter te maken.

No comments:

Post a Comment