Wednesday 23 November 2011

Leuke spelletjes te spelen in de auto

Hoe maak je een lange, saaie rit leuk? Zegt dat je gaat voor een picknick met je vrienden naar een plek die een beetje van het rijden vereist. Nu gaat om een ​​beetje oneerlijk als een van u is geplakt met de verantwoordelijkheid van het rijden de gehele weg, terwijl de rest genieten van een heerlijk dutje. Maar het is gewoon een auto te besturen. Wat kan je eventueel doen om het leuk?
Nou, er zijn verschillende spelletjes te spelen in de auto. En wanneer je gaat met een stel vrienden, er is veel meer je kan doen om de auto rijden leuker te maken dan alleen slapen. Ik zal classificeren de leuke spelletjes in de auto te spelen in 3 groepen: bordspellen, kaartspelen en andere spelen. Speel deze leuke spelletjes en zien hoe de auto rijden dus veel leuker wordt!
Fun Games te spelen in de auto
Top Board Games, Hier zijn een aantal top bordspellen te spelen in de wagen. Laten we gewoon hopen dat je niet op een weg die is te hobbelig!
Schaken: Gespeeld over de hele wereld, Schaken is een spel dat is trotseerde de tijd en generaties en heeft nog steeds een van de meest populaire spellen onder de jonge en de oude. Een intrigerend spel van de oorlog, maar kan worden gespeeld door slechts twee mensen per keer. Maar hey, dat betekent niet dat het kijken naar het niet leuk is! Een spel van snelheid schaken is spannend voor iedereen in de auto!
Scrabble: Multi-player en een van de meest leuke spelletjes te spelen in de auto! Het punt scrabble is om grote, hoge scoren woorden. Dit spel kan worden gespeeld door zoals veel mensen als je past in een auto!
Slangen en ladders: Nog een onsterfelijke spel! Slangen en ladders is een bordspel dat wordt weer heerlijk multi-player, dus niemand krijgt weggelaten. Het punt van de game is het bereiken van de finale vierkant op het bord. Natuurlijk uw winnende kunnen worden bijgestaan ​​of belemmerd door de ladders en slangen respectievelijk.
Top Card Games, Hier zijn een aantal bovenste kaart spelen voor u om te spelen:
Poker: Misschien wel de meest populaire kaartspel in de wereld! Het zal een goede warm up voor jou en je vrienden, als je op weg naar Las Vegas te! Een typisch spel van misleiding en geluk. U kunt het ook spelen in de Texas Hold'em versie! Poker is leuker wanneer gespeeld met 3 of meer mensen.
Blackjack: Een ander spel dat Las Vegas zal brengen in uw auto! Blackjack is een eenvoudig spel en niet over het probleem van de kaarten vliegen in het rond!
Uno: Niet echt de conventionele kaartspel, maar wordt gespeeld met zijn eigen set kaarten. Het is populair onder degenen die het spelen en zijn goed bekend met de regels. In het geval u niet behoren tot degenen die goed bekend zijn met de regels, het is echt makkelijk om te leren!
Voor degenen die weten, kunt u ook vermaken uw vrienden met kaart goocheltrucs!
Andere leuke spelletjes te spelen in de auto; Andere leuke spelletjes te spelen wanneer vervelen in de auto zijn:
Dumb Charades: Een ander spel dat heeft getrotseerd tijd en is uitgegroeid tot een van de meest gespeelde spellen in de volksmond in de wereld. Het goede ding over dit spel is dat het praktisch vereist geen toestellen, natuurlijk afgezien van de spelers. Een team geeft de naam van een film naar een speler van het andere team. Het andere team wordt verondersteld om de naam van de film alleen gebaseerd op de acties raden.
-Naam-Animal-Thing Plaats: alom beschouwd als een domme kinderen spel, maar het is echt leuk. Wat je nodig hebt is pen en papier. One-speler kondigt een brief en je hebt een naam, een plek, een dier en een ding met die letter begint te schrijven. 10 punten voor unieke namen. Als de namen overeenkomen met een andere speler, dan 5 punten.
PSP (PlayStation Portable) spellen: For the uninventive, zijn er een overvloed aan games die Sony beschikbaar heeft bij haar PSPs die vele spelers kunnen verbinden zich en spelen.
Dus deze waren enkele leuke spelletjes om te spelen in de auto. De autorit is plotseling meer leuk nu, is het niet?

No comments:

Post a Comment