Thursday 17 November 2011

Hoe Brass Schoon

Messing is een goudgeel gekleurde legering van koper en zink, en het is gebruikt door de mens voor duizenden jaren. The aandeel van de zink en koper kan worden gevarieerd om verschillende soorten van messing te produceren voor diverse toepassingen. Messing is vooral geliefd om zijn sterkte, zijn opvallende gouden kleur, evenals de weerstand tegen corrosie. Het wordt veel gebruikt in de productie muziekinstrumenten, munten, bouten, deurknoppen, lagers, tandwielen, sloten, ritssluitingen, elektrische apparaten, en ook voor loodgieterswerk. Messing oxideren gemakkelijk bij blootstelling aan lucht, die het oppervlak dof. Ter bescherming van messing from aanslag, is het meestal gelakt. Lak aangebracht op de koperen oppervlak kan voorkomen dat mat voor meerdere jaren. Ondanks deze zal messing producten aantasten door de jaren heen door de ophoping van vuil, stof en vet, en dus zou een goede reiniging vereisen.
Hoe Schoon Messing, voor het schoonmaken van een messing item, is het zeer belangrijk te verduidelijken of het waar is messing. Dit komt omdat vele van de producten die eruit ziet als messing zijn eigenlijk gemaakt van een aantal andere metalen met een messing platen. Messing plating is gewoonlijk toegepast op glans en luister toevoegen aan metalen oppervlakken. Het is echter zeer eenvoudig om waar te messing detecteren, als wat je hoeft te doen is om een ​​magneet gewoon plaats op het oppervlak van het object. Ware messing niet magneten trekken en dus als de magneet die bepaald object, dan is het waarschijnlijk messing verguld metaal en niet waar messing zijn.
Zodra u ervoor zorgen dat het specifieke object is van messing, kun je beginnen met schoonmaken door het volgen van een eenvoudige procedure. Is dit voor u zou vereisen sommige zachte afwasmiddel of wasmiddel, een tandenborstel, een stuk doek of een doek, bij voorkeur katoen, en iets warm of lauw water af. Giet een beetje afwasmiddel in het water om een ​​zeepoplossing te maken. Neem nu de zachte katoenen doek, zet hem in het sop en veeg de koperen voorwerp. Hierdoor wordt het oppervlak zonder beschadiging van de laklaag. Maar als het object niet is gelakt, kunt u gedeeltelijk onder te dompelen in de zeepoplossing voor een paar minuten. Gebruik vervolgens de katoenen lap te wrijven. Voor het reinigen van de barsten en spleten, kunt u ook gebruik maken van een tandenborstel.
Zelfgemaakte Brass Schoonmakers; Naast het gebruik van een zeepoplossing, kunt u een reeks van thuis messing schoonmakers gemaakt door het gebruik van bepaalde gemakkelijk beschikbare producten. Een dergelijke reiniging product kan worden gemaakt met behulp van azijn en zout. Gewoon wat azijn op de koperen item en strooi er wat zout op. Gebruik dan een zachte doek om grondig afdrogen. Azijn kan ook alleen worden toegepast op koperen voorwerpen schoon te maken. Net dip een doek met azijn en vervolgens de koperen voorwerp veeg mee.
Een ander makkelijk te maken zelfgemaakte Brass Cleaner is een pasta van citroensap en zuiveringszout. Neem wat citroensap in een kom en voeg bakpoeder tot een boete pasta te maken. Breng deze pasta aan de messing en voorzichtig wrijven met een zachte katoenen doek. Het zou verwijder voorzichtig de aanslag zonder beschadiging van het oppervlak. Na het reinigen, goed afspoelen met water en gebruik een katoenen doek om en volledig droog is. Anders zou de messing voorwerp zou behouden het water vlekken op het oppervlak.
Een van de makkelijkste manieren om messing schoon is het gebruik van ketchup. Net onder de vuile messing met wat ketchup en laat het enige tijd, waarna afwassen met water. Vergeet niet om volledig schoon met een schone zachte katoenen doek. Melk bevat melkzuur, waardoor het kan ook worden gebruikt voor het reinigen van messing. Meng gelijke delen melk en water en dompel de koperen stuk in. Nu kook de oplossing langzaam op lage temperatuur gedurende enkele minuten. Zorg ervoor dat goed afspoelen, anders zou ruiken als melk. Evenzo wordt yoghurt gebruikt door velen beschouwd als een Brass Cleaner. Hiervoor moet je een jas van yoghurt van toepassing op het oppervlak van het object en het volledig laten drogen. Verwijder deze vervolgens met de hulp van een katoenen doek, en spoel het object met schoon water.
Deze eenvoudige tips over hoe te reinigen messing kan u helpen om de glans en glans van uw koperen voorwerpen te behouden voor de komende jaren. Samen met de reiniging, wat even belangrijk is is om de koperen voorwerpen te beschermen tegen de ophoping van vuil, stof en vet. Daarvoor moet je ze polijsten en een laklaag op hun oppervlak toe te passen. Voor het polijsten van messing, allereerst moet je de oude lak te verwijderen van het oppervlak. Gebruik een schone doek om wat koperpoets aan de oppervlakte, gelden waarna buff het met een ander stuk van schone en droge doek. Breng nu een dun laagje van de lak op een beschermende coating te geven. In plaats van lak, veel mensen liever iets natuurlijke zoals olijfolie of citroen olie tot een beschermende laag op het messing oppervlak bijbrengen proberen. Of u besluit om lak of natuurlijke olie gebruik, zeker naar praktijk regelmatige dusting te houden vrij van vuil en vet.

No comments:

Post a Comment